منتدى فيجوال بيسك لكل العرب

نسخة كاملة : استفسار عن CrystalReport
أنت حالياً تتصفح نسخة خفيفة من المنتدى . مشاهدة نسخة كاملة مع جميع الأشكال الجمالية .
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

قمت بانشاء اكثر من كريستال ريبورت مثلا CRT_1  و CRT_2 

CRT_1   يوجد بداخلة اكثر من Parameter وايضا Farmula Fields قمت بادراج بيانات من الفورم الى Parameter وعمل معادلات 
وفي النهاية يوجد مجموع لارقام معينة 

CRT_2   يعتبر تقرير نهائي واريد ان اقوم بجمع الارقام من CRT_1   

مش عارف كلامي واضح ولا لا

الخلاصة عاوز ارسل ارقام من CRT_1    الى CRT_2

فية طريقة مباشرة او مثلا عن طريق اني ارسل البيانات الى قاعدة بيانات او ارسلها ل تيكست بوكس على الفورم وبعدين ابعتها لCRT_2