منتدى فيجوال بيسك لكل العرب
استفسار عن CrystalReport - نسخة قابلة للطباعة

+- منتدى فيجوال بيسك لكل العرب (http://vb4arb.com/vb)
+-- قسم : قسم لغة الفيجوال بيسك VB.NET (http://vb4arb.com/vb/forumdisplay.php?fid=182)
+--- قسم : قسم اسئلة VB.NET (http://vb4arb.com/vb/forumdisplay.php?fid=183)
+--- الموضوع : استفسار عن CrystalReport (/showthread.php?tid=31707)



استفسار عن CrystalReport - salahalmasry - 10-10-19

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

قمت بانشاء اكثر من كريستال ريبورت مثلا CRT_1  و CRT_2 

CRT_1   يوجد بداخلة اكثر من Parameter وايضا Farmula Fields قمت بادراج بيانات من الفورم الى Parameter وعمل معادلات 
وفي النهاية يوجد مجموع لارقام معينة 

CRT_2   يعتبر تقرير نهائي واريد ان اقوم بجمع الارقام من CRT_1   

مش عارف كلامي واضح ولا لا

الخلاصة عاوز ارسل ارقام من CRT_1    الى CRT_2

فية طريقة مباشرة او مثلا عن طريق اني ارسل البيانات الى قاعدة بيانات او ارسلها ل تيكست بوكس على الفورم وبعدين ابعتها لCRT_2