تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مبتدأ و محتاج مساعدى لو سمحتوا الكود بسيط جدا
#1
[attach=config]3771[/attach]:d
:d:d
انا حاولت معاه كتير و مش عارف ايه الغلط الى موجود ياريت حد يساعدنى

و عندى طلب تانى لو سمحتوا


انا عاوز اعمل ف الفورم رقم واحد تكيست بوكس يكون عبارة عن شريط بحث فى الفورم الى بعد كده يعنى اكتب فيه اسم الفورم و ابحث يروح جايبهوللى


او اى فكرة قريبة من كده

وشكرا


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
الفورم الحالي لاتكتب اسمه وانما فقط كلمة Me
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
رحمك الله أبا الليث
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
سعود كتب :الفورم الحالي لاتكتب اسمه وانما فقط كلمة Me

شكرا جدا لحضرتك
انا كنت شغال بالاصدار 6 بالطريقة دى من فترة كبيرة الف شكر مرة تانى
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] برجاء المساعدة فى تعديل هذا الكود (htmlDocument.DocumentNode.SelectNodes) الماجيك مسعد 6 50 منذ 33 دقيقة مضت
آخر رد: الماجيك مسعد
  [VB.NET] كيف اوضع ProgressBar في هذا الكود e-coder 0 47 23-05-17, 07:43 PM
آخر رد: e-coder
  [VB.NET] احتاج تعديل الكود يخص تشغيل Button حسب user domin hglogtd 4 105 22-05-17, 09:25 AM
آخر رد: hglogtd
  [VB.NET] طلب كود بسيط MOSTAFA.KAMEL 1 57 19-05-17, 10:57 PM
آخر رد: alma2
  [VB.NET] اريد وضع مؤقت بدون تايمر داخل هذا الكود + المشروع بالكامل e-coder 0 48 19-05-17, 04:09 PM
آخر رد: e-coder
  [VB.NET] كيف اضع وقت في هذا الكود e-coder 4 130 18-05-17, 08:07 AM
آخر رد: e-coder
  اين الخطا في هذا الكود rabeh.ram 18 463 16-05-17, 10:48 PM
آخر رد: rabeh.ram
  [VB.NET] مشكلة بسيطة في برنامج بسيط يعتمد على( Multi-Threading) أبو نقطة 5 141 13-05-17, 07:41 AM
آخر رد: أبو نقطة
  سلام عليكم ... مساعدة في اكمال المشروع لو سمحتوا ramimohammed 1 80 11-05-17, 09:56 AM
آخر رد: جميل علي
  [VB.NET] محتاج كود ارسال مسج للفيس بوك dubai.eig 3 92 11-05-17, 01:52 AM
آخر رد: tryold

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم