تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استفسار عن taskbar
#1
السلام عليكم كنت اريد معرفه كيف اضع في مشروعي ايكونت النت و البطاريه بحيث تكون زي التي في ال taskbar مع الايقونات وكود ازاي لو انا فاتحوا من لاب يجيب البطاريه و لو فاتح من كومبيوتر ميجبش البطاريه ممكن حد يساعدني ارجوا الررررررد
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
مافي رد اخواني؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [نقاش] استفسار بخصوص النت فراموورك Net Framework Ratchinko 4 122 15-05-17, 01:48 AM
آخر رد: Ratchinko
  استفسار حوال التركيز في الادوات المتألق9 6 81 13-05-17, 07:05 PM
آخر رد: أسامة السالمي
  [VB.NET] استفسار بسيط جدا بخصوص الطباعه !!! CoderMM 1 57 03-05-17, 04:34 PM
آخر رد: mansoor
  استفسار بسيط عن الداتا جريد فيو و عملية البيع CoderMM 2 106 18-04-17, 06:01 PM
آخر رد: CoderMM
  [VB.NET] استفسار بخوصوص الاتصال بقاعدة البيانات الخاصه بموقعي dubai.eig 1 154 18-04-17, 01:34 AM
آخر رد: boudyonline
  استفسار حول عدم تكرار البيانات في جمل SQL المتألق9 4 152 28-03-17, 08:41 PM
آخر رد: المتألق9
  استفسار عن امكانية جمع اكثر من حقل من قاعدة البيانات.. Marwan9990 26 520 23-03-17, 02:51 AM
آخر رد: awidan76
  [سؤال] استفسار بخصوص انواع كود البحث.. Marwan9990 2 247 21-03-17, 05:01 PM
آخر رد: zinab ali
  [سؤال] استفسار عن كود البحث المتعدد Marwan9990 18 502 02-03-17, 09:19 AM
آخر رد: Marwan9990
  استفسار حول كود البحث المتعدد حسب الاصناف oman 5 210 28-02-17, 09:58 PM
آخر رد: Marwan9990

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم