تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بخصوص Microsoft Visual Basic 2010 Express
#1
سامى ابوسريع كتب :
[SIZE="4"]السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اخوتى انا كل ما احاول افتح مشروع واخليه على نت فريم وورك 2
مش بيقبل.......
هو بكون على فريم وورك 4 ولما بخليه 2 بيظهر لى هذه الرسالة







فازاى اخلى مشروعى يكون على فريم وورك 2
وجزاكم الله خيرا
[/SIZE]
وااااااااااااااااارجو الررررررررررررررررد رجاااااااءا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
بعمل ب Microsoft Visual Basic 2010 Express
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
يقولك احفظ المشروع قبل تغغير الفريم ورك
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
فعلا اخى معاكى كل الحق
جزاك الله خيرا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] سؤال : بخصوص crystal reports او ReportViewer dubai.eig 13 180 منذ 7 ساعة مضت
آخر رد: zaer
  سؤال بخصوص setup factrory طـلال 3 60 22-10-17, 01:47 AM
آخر رد: طـلال
  [VB.NET] استفسار بخصوص التاكد من وجود التيبل الاضافي dubai.eig 2 47 17-10-17, 10:22 AM
آخر رد: dubai.eig
  [VB.NET] استفسار بخصوص عمل زر Next previous dubai.eig 7 127 15-10-17, 11:11 PM
آخر رد: dubai.eig
  [VB.NET] استفسار بخصوص ال textbox dubai.eig 2 54 12-10-17, 09:07 PM
آخر رد: dubai.eig
  [VB.NET] مساعدة بخصوص mysql MOSTAFA.KAMEL 0 48 06-10-17, 07:30 AM
آخر رد: MOSTAFA.KAMEL
  يطلع رساله ( انه فيه خطأ ) اتمني دعمك "visual basic 2015 ", اسعدكم الله Abdulhadi 8 111 01-10-17, 09:13 AM
آخر رد: Abdulhadi
  [سؤال] بخصوص اداة المتصفح WebKit.NET ابو روضة 0 57 28-09-17, 01:42 PM
آخر رد: ابو روضة
  [VB.NET] طلب بخصوص الفيس بوك MOSTAFA.KAMEL 8 237 27-09-17, 05:32 PM
آخر رد: MOSTAFA.KAMEL
  استفسار بخصوص الصيغة bidaya 2 103 26-09-17, 05:25 PM
آخر رد: wale90

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم