تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بخصوص Microsoft Visual Basic 2010 Express
#1
سامى ابوسريع كتب :
[SIZE="4"]السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اخوتى انا كل ما احاول افتح مشروع واخليه على نت فريم وورك 2
مش بيقبل.......
هو بكون على فريم وورك 4 ولما بخليه 2 بيظهر لى هذه الرسالة







فازاى اخلى مشروعى يكون على فريم وورك 2
وجزاكم الله خيرا
[/SIZE]
وااااااااااااااااارجو الررررررررررررررررد رجاااااااءا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
بعمل ب Microsoft Visual Basic 2010 Express
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
يقولك احفظ المشروع قبل تغغير الفريم ورك
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
فعلا اخى معاكى كل الحق
جزاك الله خيرا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كيفية حفظ قيمة Label في فيجوال دوت نت 2010 عامر الجبوري 8 144 24-05-17, 04:19 PM
آخر رد: alma2
  افكاركم بخصوص برنامج ادارة محلات بلاي ستيشن Basil Abdallah 3 79 18-05-17, 07:49 PM
آخر رد: Basil Abdallah
  مساعدة بخصوص تشفير ملف exe OakenShield 1 58 18-05-17, 11:27 AM
آخر رد: OakenShield
  [VB.NET] ارجو المساعدة بخصوص Chart vb.net2017 0theghost0 2 58 17-05-17, 05:14 PM
آخر رد: 0theghost0
Exclamation [سؤال] كيفية التعامل مع الdataset في الوضع المنفصل في الفيجوال البيسك 2010 moh_g 4 110 16-05-17, 06:50 PM
آخر رد: moh_g
  سؤال بخصوص التحكم بالمحرك عن طريق الحاسوب Basil Abdallah 2 65 16-05-17, 12:29 AM
آخر رد: alma2
  [نقاش] استفسار بخصوص النت فراموورك Net Framework Ratchinko 4 123 15-05-17, 01:48 AM
آخر رد: Ratchinko
  كيف أضيف أداة تقرأ ملفات PDF إلى فيجوال 2010 محمد بن عطية 2 100 09-05-17, 07:59 PM
آخر رد: safalo
  [سؤال] بخصوص ادخال التاريخ الى قاعدة البيانات Abdulaziz Hazazi 7 229 05-05-17, 03:13 PM
آخر رد: وسام احمد ابراهيم
  [VB.NET] استفسار بسيط جدا بخصوص الطباعه !!! CoderMM 1 58 03-05-17, 04:34 PM
آخر رد: mansoor

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم