تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بخصوص Microsoft Visual Basic 2010 Express
#1
سامى ابوسريع كتب :
[SIZE="4"]السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اخوتى انا كل ما احاول افتح مشروع واخليه على نت فريم وورك 2
مش بيقبل.......
هو بكون على فريم وورك 4 ولما بخليه 2 بيظهر لى هذه الرسالة







فازاى اخلى مشروعى يكون على فريم وورك 2
وجزاكم الله خيرا
[/SIZE]
وااااااااااااااااارجو الررررررررررررررررد رجاااااااءا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
بعمل ب Microsoft Visual Basic 2010 Express
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
يقولك احفظ المشروع قبل تغغير الفريم ورك
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
فعلا اخى معاكى كل الحق
جزاك الله خيرا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] سؤال بخصوص ALTER TABLE dubai.eig 5 64 منذ 5 ساعة مضت
آخر رد: مساعدة
  استفسار بخصوص عدم ظهور اداة عرض ملف pdf في الادوات عباسة 7 151 22-02-17, 08:07 PM
آخر رد: عباسة
  [VB.NET] سؤال عن vb.net 2010 ناصر شير 5 88 20-02-17, 02:40 AM
آخر رد: ناصر شير
Wink [VB.NET] استفسار بخصوص التعديل والحفظ علي اداة datagridview dark1459 9 129 20-02-17, 02:13 AM
آخر رد: khodor1985
  [VB.NET] سؤال بخصوص Next button Setup Factory dubai.eig 1 53 14-02-17, 07:23 PM
آخر رد: dubai.eig
  مشكله في تثبيت Visual Studio 2015 Test 22 3,871 13-02-17, 04:20 PM
آخر رد: tempman
  [VB.NET] اسفسار بخصوص Setup Factory 9 dubai.eig 5 111 07-02-17, 12:49 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
  [SQL] بخصوص SQL And VB.Net thevirus 1 133 03-02-17, 10:26 PM
آخر رد: thevirus
  [سؤال] استفسار بخصوص انواع كود البحث.. Marwan9990 1 106 03-02-17, 07:09 PM
آخر رد: مساعدة
  [VB.NET] سؤال بخصوص setup factory dubai.eig 0 86 02-02-17, 10:46 PM
آخر رد: dubai.eig

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم