تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
يرجى الاجابه على حل مشكله نقل مشروع من جهاز الى اخر وخطا مسار قاعده البيانات
#1
يرجى الاجابه على حل مشكله نقل مشروع من جهاز الى اخر وخطا مسار قاعده البيانات
فكيف احل مشكله مسار قاعدة البيانات عند نقل المشروع من جهاز الى اخر ارجو الافاده اخواني
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
اخي ضع قاعدة البيانات اكسس في داخل المشروع في مسار فولدر bin/ Debug
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
أخي انا عملت لك مثال صغير في المثال ده تقدر تختار ملف قاعدة البيانات مرة واحدة وهو بيحتفظ بالمسار حتى تغيرة وكمان طريقة عمل الاتصال بالداتا بيز


الملفات المرفقة
.rar   DbAccessPATH.rar (الحجم : 81.48 ك ب / التحميلات : 63)
Email : mrma11581@gmail.com
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(13-03-15, 07:02 PM)ممدوح الخطيب كتب : السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
أخي انا عملت لك مثال  صغير في المثال ده تقدر تختار ملف قاعدة البيانات مرة واحدة وهو بيحتفظ بالمسار حتى تغيرة وكمان طريقة عمل الاتصال بالداتا بيز

االله يعطيك العافيه بس انا مشروعي عليه الداتا بيز جاهز وصراااحه زهجت من ها الموضوع فياريت تساعدني شوية او توضح لي طريقه الشرح ...

ولكم مني خالص التحايا اخواني
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
شوف اخي هناك طريقتين لحل المشكلة
الحل الأسهل هو كما قال لك الأخ الدريساوي أنك توضع ملف قاعدة البيانات في نفس المجلة بتاع البرنامج بتاعك ودي طريقة بدائية أما الطريقة الثانية فهي انك تختار المسار بنفسك
Email : mrma11581@gmail.com
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
في حاله عمل سطب للنظام تواجهني نفس المشكله بعد ان وضعته داخل الفولدر الذي اشار اليه درساوي .. علما بان تسليم مشروع التخرج يوم غد وانا محتار فارجو المساعدة من الجميع وبشرح اوفى
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
اذا قاعدة بيانات اكسس لااشكال بها ارنا كود الاتصال بقاعدة البيانات لحل الاشكال
وهذا رابط تعليم التحزيم البرنامج
http://www.kutub.info/library/book/11373
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
Dim myPath As String
'يتم وضع فولدر الداتا بيز داخل فولدر bin --- debug
myPath = CurDir() & "\Data.accdb"
con = New OleDbConnection("Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source= '" & myPath & "';Persist Security Info=False;")
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كيفية عرض البيانات فى DataGridView فى وضع CrossTab noway 1 43 أمس, 09:03 PM
آخر رد: noway
  مشكله في الاستعلام anas_elwakkad 1 22 20-02-17, 02:34 PM
آخر رد: sendbad100
  [VB.NET] كيفية الغاء شفافية زر (بوتون) ؟ + مرفق مشروع الماجيك مسعد 0 48 18-02-17, 03:32 PM
آخر رد: الماجيك مسعد
  [VB.NET] مشكلة في حدف صورة من مسار بمجلد بالكمبيوتر ناصر شير 6 98 18-02-17, 02:37 PM
آخر رد: ناصر شير
  استفسار عن تعبئة combobox من قاعدة البيانات المتألق9 2 61 16-02-17, 11:57 AM
آخر رد: المتألق9
  مشكله في تثبيت Visual Studio 2015 Test 22 3,744 13-02-17, 04:20 PM
آخر رد: tempman
  ما الفرق بين اضافة قاعدة البيانات عن طريق الكود و اضافى قاعدة البيانات عن طريق add ne noway 1 51 12-02-17, 08:06 PM
آخر رد: مساعدة
  [سؤال] مشكلة في قاعدة البيانات عبدالرحمن المكاوي 2 58 08-02-17, 05:43 PM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
  [VB.NET] خطأ في كود الاتصال بقاعدة البيانات ،، مرفق مشروع أبووسم 5 103 08-02-17, 04:56 PM
آخر رد: atefkhalf2004
  [سؤال] خطأ اثناء ادخال البيانات RAWAN.HQ 1 53 07-02-17, 01:15 PM
آخر رد: Amir_alzubidy

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم