تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
يرجى الاجابه على حل مشكله نقل مشروع من جهاز الى اخر وخطا مسار قاعده البيانات
#1
يرجى الاجابه على حل مشكله نقل مشروع من جهاز الى اخر وخطا مسار قاعده البيانات
فكيف احل مشكله مسار قاعدة البيانات عند نقل المشروع من جهاز الى اخر ارجو الافاده اخواني
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
اخي ضع قاعدة البيانات اكسس في داخل المشروع في مسار فولدر bin/ Debug
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
أخي انا عملت لك مثال صغير في المثال ده تقدر تختار ملف قاعدة البيانات مرة واحدة وهو بيحتفظ بالمسار حتى تغيرة وكمان طريقة عمل الاتصال بالداتا بيز


الملفات المرفقة
.rar   DbAccessPATH.rar (الحجم : 81.48 ك ب / التحميلات : 116)
Email : mrma11581@gmail.com
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
(13-03-15, 07:02 PM)ممدوح الخطيب كتب : السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
أخي انا عملت لك مثال  صغير في المثال ده تقدر تختار ملف قاعدة البيانات مرة واحدة وهو بيحتفظ بالمسار حتى تغيرة وكمان طريقة عمل الاتصال بالداتا بيز

االله يعطيك العافيه بس انا مشروعي عليه الداتا بيز جاهز وصراااحه زهجت من ها الموضوع فياريت تساعدني شوية او توضح لي طريقه الشرح ...

ولكم مني خالص التحايا اخواني
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
شوف اخي هناك طريقتين لحل المشكلة
الحل الأسهل هو كما قال لك الأخ الدريساوي أنك توضع ملف قاعدة البيانات في نفس المجلة بتاع البرنامج بتاعك ودي طريقة بدائية أما الطريقة الثانية فهي انك تختار المسار بنفسك
Email : mrma11581@gmail.com
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
في حاله عمل سطب للنظام تواجهني نفس المشكله بعد ان وضعته داخل الفولدر الذي اشار اليه درساوي .. علما بان تسليم مشروع التخرج يوم غد وانا محتار فارجو المساعدة من الجميع وبشرح اوفى
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
اذا قاعدة بيانات اكسس لااشكال بها ارنا كود الاتصال بقاعدة البيانات لحل الاشكال
وهذا رابط تعليم التحزيم البرنامج
http://www.kutub.info/library/book/11373
الرد
تم الشكر بواسطة:
#8
Dim myPath As String
'يتم وضع فولدر الداتا بيز داخل فولدر bin --- debug
myPath = CurDir() & "\Data.accdb"
con = New OleDbConnection("Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source= '" & myPath & "';Persist Security Info=False;")
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  اجمالى الفواتير فى قاعدة البيانات atef_020 5 61 منذ 1 ساعه مضت
آخر رد: atef_020
  [VB.NET] ;سؤال كيفية تعديل المدخلات في (الداتا قريد فيو ) قبل الحفظ في قاعدة البيانات EYADISMAIL 4 112 اليوم, 01:26 AM
آخر رد: EYADISMAIL
  ارجو المساعدة كيف يتم الحفظ والحذف لاكثر من جدول باستخدام DATA SET يوجد مشروع للتعديل abdullhadi999 6 146 اليوم, 12:59 AM
آخر رد: EYADISMAIL
  مشكلة عند ترحيل البيانات الي اكسل nooralcown 1 59 14-01-19, 02:30 AM
آخر رد: اسامه الهرماوي
  إضافة حقول DateTimePicker الى قاعدة البيانات Hamoody 0 47 12-01-19, 02:21 AM
آخر رد: Hamoody
  [VB.NET] مساعدة في كود حفظ البيانات Hamoody 6 136 07-01-19, 05:54 PM
آخر رد: elgokr
  [سؤال] اريد كود يختار سجل من جدول في قاعدة البيانات عشوائيا ويعرض في النموذج abdalla89 7 919 07-01-19, 04:31 PM
آخر رد: elgokr
  ما هو كود حفظ البيانات من الداتا جريد فيو إلى قاعدة البيانات kofa 5 1,741 07-01-19, 01:49 AM
آخر رد: EYADISMAIL
  تبدل معلومات قاعدة البيانات SonBasel 4 102 03-01-19, 12:16 AM
آخر رد: عبدالله الصافي
  تجميع البيانات في الداتا قريد المتألق9 2 104 01-01-19, 03:02 AM
آخر رد: المتألق9

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم