تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
يرجى الاجابه على حل مشكله نقل مشروع من جهاز الى اخر وخطا مسار قاعده البيانات
#1
يرجى الاجابه على حل مشكله نقل مشروع من جهاز الى اخر وخطا مسار قاعده البيانات
فكيف احل مشكله مسار قاعدة البيانات عند نقل المشروع من جهاز الى اخر ارجو الافاده اخواني
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
اخي ضع قاعدة البيانات اكسس في داخل المشروع في مسار فولدر bin/ Debug
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
أخي انا عملت لك مثال صغير في المثال ده تقدر تختار ملف قاعدة البيانات مرة واحدة وهو بيحتفظ بالمسار حتى تغيرة وكمان طريقة عمل الاتصال بالداتا بيز


الملفات المرفقة
.rar   DbAccessPATH.rar (الحجم : 81.48 ك ب / التحميلات : 117)
Email : mrma11581@gmail.com
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
(13-03-15, 07:02 PM)ممدوح الخطيب كتب : السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
أخي انا عملت لك مثال  صغير في المثال ده تقدر تختار ملف قاعدة البيانات مرة واحدة وهو بيحتفظ بالمسار حتى تغيرة وكمان طريقة عمل الاتصال بالداتا بيز

االله يعطيك العافيه بس انا مشروعي عليه الداتا بيز جاهز وصراااحه زهجت من ها الموضوع فياريت تساعدني شوية او توضح لي طريقه الشرح ...

ولكم مني خالص التحايا اخواني
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
شوف اخي هناك طريقتين لحل المشكلة
الحل الأسهل هو كما قال لك الأخ الدريساوي أنك توضع ملف قاعدة البيانات في نفس المجلة بتاع البرنامج بتاعك ودي طريقة بدائية أما الطريقة الثانية فهي انك تختار المسار بنفسك
Email : mrma11581@gmail.com
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
في حاله عمل سطب للنظام تواجهني نفس المشكله بعد ان وضعته داخل الفولدر الذي اشار اليه درساوي .. علما بان تسليم مشروع التخرج يوم غد وانا محتار فارجو المساعدة من الجميع وبشرح اوفى
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
اذا قاعدة بيانات اكسس لااشكال بها ارنا كود الاتصال بقاعدة البيانات لحل الاشكال
وهذا رابط تعليم التحزيم البرنامج
http://www.kutub.info/library/book/11373
الرد
تم الشكر بواسطة:
#8
Dim myPath As String
'يتم وضع فولدر الداتا بيز داخل فولدر bin --- debug
myPath = CurDir() & "\Data.accdb"
con = New OleDbConnection("Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source= '" & myPath & "';Persist Security Info=False;")
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
Wink [سؤال] سؤال حول عرض البيانات في كومبوبوكس ahmadpal 2 59 23-03-19, 11:42 PM
آخر رد: ahmadpal
  سؤال فى قواعد البيانات احمد خطاب 3 55 23-03-19, 02:28 PM
آخر رد: Emam emam
  عرض البيانات بشكل عمودي في DataGridView ابراهيم ايبو 2 100 19-03-19, 02:29 PM
آخر رد: 5000
  عرض البيانات فى الداتا جريد فيو بكمة محددة مثل من 1الى 10 ثم استدعاء مايالية10الى 20 sherf 1 87 16-03-19, 05:17 PM
آخر رد: 5000
  قاعدة البيانات سكوال سرفر محمد خيري 3 156 16-03-19, 04:22 AM
آخر رد: asemshahen5
  [VB.NET] فتح جدول موجود ضمن قاعدة البيانات EMADMW17 7 169 12-03-19, 08:05 PM
آخر رد: elgokr
  [سؤال] حفظ قيمة DateTimePicker فارغة فى قاعدة البيانات mr_hso 4 174 11-03-19, 12:24 PM
آخر رد: mr_hso
  تعديل على كود عرض البيانات مع ايقونة التحميل new_programer 0 88 09-03-19, 05:57 AM
آخر رد: new_programer
  تحديد مسار برنامج محمل على جهاز الحاسب aftfm 3 117 07-03-19, 08:05 PM
آخر رد: elgokr
  مشكله ف الداتا جريد Abdelrahman ala 7 172 07-03-19, 07:04 PM
آخر رد: elgokr

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم