تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] محتاج كود إظهار النتائج
#1
بسم الله الرحمن الرحيم 
أنا قبل ما أعمل الموضوع دورت كتير على حل لمشكلتى والحقيقة مش لاقي ..
فحبيت اطرح مشكلة على أمل إنى ألاقي ليها حل ..


المشكلة فى انى محتاج كود لاإظهار النتائج .. 
لما أدخل رقم الطالب فى تكست وأضغط على زر 
يظهرلي جميع درجات الطالب في المواد الدراسية .. 
... 
المشكلة على جزئين 
الأول 
انى محتاج الكود اللى اكتبه مع العلم انى قمت بربط قاعدة بيانات من نوع أكسس 2007 على فيجوال 2010 
الجزء الثاني 
وهو انى عملت فورم أول لمربع البحث برقم الطالب 
وفورم تاني لإظهار نتيجة البحث او الاستعلام 
يعنى البحث هيبقى فى فورم والنتيجة في فورم أخر .. 
إزاى أعمل ربط بالطريقة الصحيحة لكل حقل ؟؟ 
والكود الصح ايه ؟؟ 
الصورة موضحة في المرفقات  ..
........
الفورم الأول للبحث 
والتاني به المواد ... 
وتظهر الدرجات في la اختصار label


انا دورت كتير على حل مش لاقي 
يارب الاقى حل عندكم Big Grin 
       
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
شكرا ليك أخي .. لكنى مش عارف ايه اللى هيتغير بالظبط ... وأحط إسم الجدول فين والكلام ده Sad Sad

ممكن توضحلى ايه اللى هيتغير فى الكود بالنسبة لعندي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(14-03-15, 10:00 PM)elshazly كتب :
بسم الله الرحمن الرحيم 
السلام عليكم
اخي الحل هو كتالي

إذا كنت تستعمل الكود في عملية البحث اي ان كنت قمت بتعريف متغيرين الاول يحمل قاعدة البيانات والثاني يحمل السجلات
فعليك تعريف هذه المتغيرات في الـModule وجعلها من نوع Public بعد ذالك يمكنك استدعا السجلات من اي Form كتالي : Public Dba1 As Database, Rst1 As Recordset
بعد تعريف المتغيرات العامة تحمل سجلات البحث في متغير السجلات في الفرم الاول وتعرظها في الفرم الثاني او الثالث الخ
وشكراً

ALHUMIDI Soft
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(14-03-15, 10:33 PM)ياسر عبد الكريم كتب :
(14-03-15, 10:00 PM)elshazly كتب :
بسم الله الرحمن الرحيم 
السلام عليكم
اخي الحل هو كتالي

إذا كنت تستعمل الكود في عملية البحث اي ان كنت قمت بتعريف متغيرين الاول يحمل قاعدة البيانات والثاني يحمل السجلات
فعليك تعريف هذه المتغيرات في الـModule وجعلها من نوع Public بعد ذالك يمكنك استدعا السجلات من اي Form كتالي : Public Dba1 As Database, Rst1 As Recordset
بعد تعريف المتغيرات العامة تحمل سجلات البحث في متغير السجلات في الفرم الاول وتعرظها في الفرم الثاني او الثالث الخ
وشكراً



الحقيقة أخى انا مش فاهمك ..

لأني لسه مبتدىء فى الفيجوال ..

فياريت لو تقدر تكتبلى الكود أكون شاكر ليك ...
وتقولى بس ايه اللى يتغير على حسب بيانات القاعدة عندي ..؟؟؟

وشكرا ليك
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
اخى ارجو منك التوضيح اكثر فى طلبك لكى يقوم اخونا الاعزاء بافادتك
هكذا لم نفهم منك اى شئ او نفهم طلبك
يارب اذا اعطيتني علما...اعطني معه حكمه...واذا اعطيتني مالا....اعطيني معها كرما...واذا اعطيتني قوه...اعطني معها رحمه...واذا اعطيتني سلطه...اعطني معها عدلا...واذا اعطيتني مسئوليه...اعطيني معها امانه...واذا اعطيتني نجاحا...اعطني معها تواضعا...اللهم امين
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
اخي الكريم طلبك موجود وبكثرة ..قد لا يكون بنفس ماطلبت لكن عليك التعديل والتنقيح ليناسب ماتريده بالضبط.
النقطة الاهم ..اجزم انها موجودة.
كل مااعرفه في البرمجة تجدونه هنا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
انا لم اصل لحل للمشكلة حتى الان Sad

Up
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] محتاج كود يقوم بإعادة الترقيم 0theghost0 0 39 15-09-17, 02:15 PM
آخر رد: 0theghost0
  [VB.NET] محتاج مساعدة من فضلكم asadtaif 2 84 15-09-17, 01:01 PM
آخر رد: asadtaif
  محتاج حد يساعدني بالتيم فيور بخصوص b4a hatem555 0 92 23-06-17, 07:19 AM
آخر رد: hatem555
  محتاج كود ربط قاعدة اكسس علي اكثر من جهاز hatem555 1 144 11-06-17, 06:52 PM
آخر رد: sendbad100
  [VB.NET] محتاج كود ارسال مسج للفيس بوك dubai.eig 3 192 11-05-17, 01:52 AM
آخر رد: tryold
  محتاج مساعدة في اكمال الكود bidaya 7 385 04-05-17, 05:14 PM
آخر رد: bidaya
  محتاج كود صغير للتاكد واختبار القيمة المدخلة في ( TEXTBOX) mohammed.gadain61 8 333 25-04-17, 04:05 AM
آخر رد: عبـدالله
  محتاج كود للتصفية داخل datagridviwe بواسطة حقل id وتصفية بشرط تحديد الرينج mohammed.gadain61 2 189 17-04-17, 09:00 PM
آخر رد: silverlight
  [VB.NET] محتاج مساعدة في تغيير التاريخ من yyyymmdd dubai.eig 2 282 13-04-17, 03:54 PM
آخر رد: dubai.eig
Question [سؤال] محتاج طريقة لعرض الأسماء المكررة في الداتا بيز refaat130 3 322 06-02-17, 07:50 PM
آخر رد: sendbad100

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم