تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] مشكله في تسطيب فيجول بيسك..رجاء المساعده
#1
Bug 
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته



بعد اذنكم عاوزه مساعده ضروريه وسريعه لان محتاجه البرامج دي بقالي اسبوع وكل ماتتحل يحصل مشكله اكبر واكبر ومحتاجه اسطبهم عشان هسلم البرنامج يوم السبت ان شاء الله Sad


انا ششغاله ويندوز 8

وكنت سطبت فيجول بيسك 2012 عليه عادي وتمام

وبعدها كنت نقلت فايلات بدون قصد عشان هنزل نسخه جديده لان النسخه الي معايا مكنتش قابله السكول سيرفر
فلاقيت البرنامج بقي يرفض يعمل ستارت او انه يفتح بسهوله ويجبلي رساله انه مش لاقي حاجات ع مسار معين

فسطبت ويندوز جديد وبعدها رفض انه يسطب وبقي يجبلي الرساله دي
http://www5.0zz0.com/2013/12/05/09/690014754.jpg



ولما سالت المهندس الي بيدينا قال ان الويندوز نسخه اصليه ومش هيقبل النسخه دي من الفيجول واداني 2010

والحمدلله سطبته واشتغل وتمام وكمان معاه برنامج السكول سيرفر



والحمدلله اشتغلت عليهم وقطعت شوط كبيييير في البرنامج المطلوب مني Sad



وللاسف بعدها ع طول ف نفس الوقت اللاب اتخبط سقط الويندوز تمامااااااااااااااااااااا



وسطبت غيرو

اجي بقي عشان اسطبهم سواء 2010 او 2012



بقي فيه مشاكل وبقالي فيها اكتر من تلات ايام مش عارفه احلها Sad



واغير ف نسخ الويندوز واعملها واحلها لكن مفييييييش ولا الهوا



فرجاء ياريت حد يساعدني فيه لان معدش في وقت يادوب الحق اخلص البرنامج المطلوب مني بعد بكره بالله علييكم





الفيجول 2010 بقي يجبلي دي



http://www5.0zz0.com/2013/12/05/09/990673403.png



و2012 نفس الرساله الي فوق



والنت عندي ضعيف لا يسمح اني اختار او اختيار الي هو اني احمل المطلوب من النت بسهوله





فممكن مساعده بسرعه؟؟؟؟



واسفه علي الازعاج والله

الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بتظهر الرسالة لأنك بتحاولي تسطبي البرنامج من الأيقونة الخطأ ، فحسب الصورة الأخيرة انتي شغلت الملف التنفيذي اللي اسمو vs_setup وفي رسالة الخطأ لو تلاحظي قالك شغلي الملف التنفيذي اللي اسمو Setup.exe وواضح جداً أنه ليس موجوداً بالصورة أعلاه (يعني محذوف).

الحل إن شاء الله كالتالي :
1/ إذا كنت حصلت علي البرنامج من ملف مضغوط قومي بفك ضغطه مرة أخرى في مكان آخر حتى تتمكني من العثور علي الملف Setup.exe وتسطبي منه برنامجك.
2/ إذا ما كان عندك ملف مضغوط للبرنامج ، إذا سمحت الإدارة رفعنا لكي الملف التنفيذي الناقص وحجمه صغير 600 كيلوبايت فقط ، تضيفينه لمجلد التنصيب وتشغلينه.

أرجو أن لا يكون سبب مشكلتك بعض الفيروسات الخبيثة التي تقوم بمسح الملفات التنفيذية لبعض البرامج فربما هي السبب في فقدان ذلك الملف .

والله أعلم .
(وَقُل رَّبِّ زِدْنِي عِلْمًا)

الرد
تم الشكر بواسطة: الشاكي لله , sooriaty03
#3
توجد نسخه جيده انا استخدمها في موقع سوفت للبرامج
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

جربي وشغلي ملف autorun.exe

موجود عندك في الصورة في أول الملفات
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] تحويل مشروع من اصدار فيجوال بيسك لأصدار احدث على رمضان أبو احمد 1 208 09-05-22, 09:16 PM
آخر رد: ابراهيم ايبو
Question [VB.NET] مشكله فى كود elwillaly 1 112 07-05-22, 11:05 AM
آخر رد: mrfenix93
  [سؤال] مشكله في برنامج exe حسن الجلب 2 173 04-05-22, 12:39 PM
آخر رد: mrfenix93
  مشكله في اضافه رصيد والصرف فراس محي 4 373 20-04-22, 10:18 AM
آخر رد: فراس محي
  [VB.NET] مشكله في جمله inner join ارجوا المساعده يرحمكم الله فراس محي 12 1,105 18-04-22, 11:02 AM
آخر رد: فراس محي
  ممكن حل مشكله عدم الحفظ فراس محي 2 361 03-04-22, 02:47 PM
آخر رد: Jounior_P
  رجاء وضرورى جدا الرد حسين ادريس 0 254 26-03-22, 11:02 PM
آخر رد: حسين ادريس
  كيف أربط الموبايل بالفيجوال بيسك وقراءة الباركود بالكاميرا ونقله للتكست بوكس جيولوجي مبتدئ 2 590 23-03-22, 03:32 AM
آخر رد: جيولوجي مبتدئ
Question [سؤال] انشاء برنامج بلغه فجول بيسك نسيم الشباطي 1 614 20-03-22, 01:19 PM
آخر رد: عدنان الشمري
  السلام عليكم 2 مشكله حقل data type نوع text لو الكود اكثر من 10احرف لا يضيف ahmedhhh2 4 550 17-03-22, 12:52 AM
آخر رد: ahmedhhh2

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم