تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكلة بعد اضافة سطو في الداتا جريد فيو
#1
مشكلة بعد اضافة سطو في الداتا جريد فيو
انا عامل داتابيز علي اكسس 2002
وعملت داتا جريد فيو يعرق اللي في الداتا بيز
وعملت اكواد الاتصال
واكواد اضافة سطر جديد

المشكلة بقي ان
بعد اضافة سطر جديد
السطر مش بيظهر في الداتا جريد فيو
غير لما اقفل البرنامج واشغله تاني
انا مستعمل الكود ده
كود :
sqcomand.CommandText = "Insert Into t([a],[b],[c],[total],[datee],[timee]) values ('" & TextBox1.Text & "','" & TextBox2.Text & "','" & TextBox3.Text & "','" & total.Text & "','" & dt & "','" & TimeOfDay & "')"
                    Conn.Open()

                    sqcomand.ExecuteNonQuery()
                    Conn.Close()

انا محتاج كود تحديث الداتا جريد فيو بدون ريستارت البرنامج
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
سلام

عشان الاضافه الجديده تظهر لازم تقوم بتعبئة الداتاجريدفيو من جديد بعد الاضافه على طول

موفقين
متغيب
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
(03-06-15, 06:11 AM)الطالب كتب : سلام

عشان الاضافه الجديده تظهر لازم تقوم بتعبئة الداتاجريدفيو من جديد بعد الاضافه على طول

موفقين

يعني اكتب الكود ده
datagridview.clear()
Conn.Open()
Dim DataAdapter1 As New OleDbDataAdapter(SQLstr, Conn)
DataAdapter1.Fill(DataSet1, "t")
Conn.Close()

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
سلام

ما تحاج غير الاسطر دهمن بعد الاضافة على طول
كود :
Dim DataAdapter1 As New OleDbDataAdapter(SQLstr, Conn)
DataAdapter1.Fill(DataSet1, "t")
DataGridView1.DataSource = DataSet1.Tables("t")

موفقين
متغيب
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
لسه مش اتحدث برده
الكود داكل اهوة
لاوز اقفل وافتح عشان الاضافة تظهى

PHP كود :
Dim sqcomand As New OleDb.OleDbCommand
                    sqcomand
.Connection Conn
                    sqcomand
.CommandType CommandType.Text
                    Label1
.Text 1
                    sqcomand
.CommandText "Insert Into t([a],[b],[c],[total],[datee],[timee]) values ('" TextBox1.Text "','" TextBox2.Text "','" TextBox3.Text "','" total.Text "','" dt "','" TimeOfDay "')"
                    ' If (Conn.State = ConnectionState.Open) Then Conn.Close()
                    Conn.Open()


                    sqcomand.ExecuteNonQuery()
                    Conn.Close()
                   
                    '
========================================
                    
                    
Timer1.Enabled False
                    Timer2
.Enabled False
                    MsgBox
("تم حفظ البيانات بنجاح"MsgBoxStyle.Information MsgBoxStyle.MsgBoxRight"تم الحفظ"

والكود الجديد اهوه
sqcomand.CommandText = "Insert Into t([a],[b],[c],[total],[datee],[timee]) values ('" & TextBox1.Text & "','" & TextBox2.Text & "','" & TextBox3.Text & "','" & total.Text & "','" & dt & "','" & TimeOfDay & "')"
' If (Conn.State = ConnectionState.Open) Then Conn.Close()
Conn.Open()

'=========================
Dim DataAdapter1 As New OleDbDataAdapter(SQLstr, Conn)
DataAdapter1.Fill(DataSet1, "t")

'============================

sqcomand.ExecuteNonQuery()
Conn.Close()
'=======================================
DataGridView1.DataSource = DataSet1
DataGridView1.DataMember = "t"
DataGridView1.Refresh()
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
سلام

انا قلت بعد الاضافه مش في وسطيه
يعني بعد ما تعمل close

بص الكود عامل ازاي
كود :
Dim sqcomand As New OleDbCommand
    sqcomand.CommandText = "Insert Into [t] ([a],[b],[c],[total],[datee],[timee]) values (@param1, @param2, @param3, @param4, @param5, @param6)"
    sqcomand.Parameters.AddWithValue("@param1", TextBox1.Text.Trim)
    sqcomand.Parameters.AddWithValue("@param2", TextBox2.Text.Trim)
    sqcomand.Parameters.AddWithValue("@param3", TextBox3.Text.Trim)
    sqcomand.Parameters.AddWithValue("@param4", Val(total.Text))
    sqcomand.Parameters.AddWithValue("@param5", dt)
    sqcomand.Parameters.AddWithValue("@param6", TimeOfDay)

    If (Conn.State = ConnectionState.Open) Then Conn.Close()
    Conn.Open()
    sqcomand.ExecuteNonQuery()
    Conn.Close()
    sqcomand.Dispose()

    '=========================
    Call datagridviewfill()
    '============================

End Sub

Sub datagridviewfill()
    Dim DataAdapter1 As New OleDbDataAdapter("SELECT * FROM [t]", Conn)
    DataAdapter1.Fill(DataSet1, "t")
    DataGridView1.DataSource = DataSet1
    DataGridView1.DataMember = "t"
    DataAdapter1.Dispose()
End Sub

موفقين
متغيب
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
(03-06-15, 07:00 AM)الطالب كتب : سلام

انا قلت بعد الاضافه مش في وسطيه
يعني بعد ما تعمل close

بص الكود عامل ازاي
كود :
   Dim sqcomand As New OleDbCommand
   sqcomand.CommandText = "Insert Into [t] ([a],[b],[c],[total],[datee],[timee]) values (@param1, @param2, @param3, @param4, @param5, @param6)"
   sqcomand.Parameters.AddWithValue("@param1", TextBox1.Text.Trim)
   sqcomand.Parameters.AddWithValue("@param2", TextBox2.Text.Trim)
   sqcomand.Parameters.AddWithValue("@param3", TextBox3.Text.Trim)
   sqcomand.Parameters.AddWithValue("@param4", Val(total.Text))
   sqcomand.Parameters.AddWithValue("@param5", dt)
   sqcomand.Parameters.AddWithValue("@param6", TimeOfDay)

   If (Conn.State = ConnectionState.Open) Then Conn.Close()
   Conn.Open()
   sqcomand.ExecuteNonQuery()
   Conn.Close()
   sqcomand.Dispose()

   '=========================
   Call datagridviewfill()
   '============================

End Sub

Sub datagridviewfill()
   Dim DataAdapter1 As New OleDbDataAdapter("SELECT * FROM [t]", Conn)
   DataAdapter1.Fill(DataSet1, "t")
   DataGridView1.DataSource = DataSet1
   DataGridView1.DataMember = "t"
   DataAdapter1.Dispose()
End Sub

موفقين

تسلم ايدك الكود تمام
بعد اصافة الكود
dataset1.clear()
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] مشكلة فى اظهار فورم داخل فورم اخر باداة Panel eslame elgohary 25 574 اليوم, 12:46 AM
آخر رد: asemshahen5
  مشكلة في حفظ حقول من تكست بوكس علي قاعدة بيانات بواسطة داتاسيت Abdalazim19 17 383 19-08-19, 12:01 AM
آخر رد: Abdalazim19
  [VB.NET] مشكلة اثناء التشغيل البرنامج محمد بوقزاحة 1 55 18-08-19, 08:20 PM
آخر رد: سعود
  [سؤال] طلب مساعدة بخصوص حفظ الداتا جريد فيو بها تشيكبوكس عاشق الرسول 10 228 18-08-19, 04:07 PM
آخر رد: ابراهيم ايبو
  مشكلة في mysql البيانات فارغة عماني939 1 43 17-08-19, 12:32 AM
آخر رد: اسامه الهرماوي
  مبتدىء فى بيئة الدوت نت - مشكلة فى كود الحفظ المبرمج العتيق 10 206 15-08-19, 12:34 AM
آخر رد: المبرمج العتيق
  [VB.NET] كود البحث بين تاريخين به مشكلة اسامه الهرماوي 2 88 14-08-19, 05:29 PM
آخر رد: Beginer
  مشكلة في تحديث nuget mohamedahmed1 0 39 13-08-19, 07:24 PM
آخر رد: mohamedahmed1
Photo مشكلة في WebKitBrowser mohamedahmed1 1 96 13-08-19, 12:23 AM
آخر رد: mohamedahmed1
  مشكلة البحث بين تاريخين اسامه الهرماوي 2 79 10-08-19, 01:29 PM
آخر رد: اسامه الهرماوي

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم