تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
محتاج كود حذف اول 50 سطر من اداة richtextbox لما عدد الاسطر يكون اكبر من 60
#1
محتاج كود حذف اول 50 سطر من اداة richtextbox لما عدد الاسطر يكون اكبر من 60

في اداة richtextbox
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
عايز كود لاداة richtextbox
بحيث يكون عدد الاسطر 5 بس
وكل لما اذود سطر
السطر الاول يتمسح والسطر الجديد يضاف في الاخر
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
لقد وجدت هذا الكود
كود :
Dim myList As List(Of String) = RichTextBox1.Lines.ToList()
       If myList.Count > 5 Then
           myList.RemoveAt(0)
           RichTextBox1.Lines = myList.ToArray()
           RichTextBox1.Refresh()
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كيفيةاعادة المعلومات الي الجدول بعد مسح ما بداخل RichTextBox khaled12345 3 80 23-05-17, 12:37 AM
آخر رد: khaled12345
  [VB.NET] محتاج كود ارسال مسج للفيس بوك dubai.eig 3 104 11-05-17, 01:52 AM
آخر رد: tryold
  محتاج مساعدة في اكمال الكود bidaya 7 223 04-05-17, 05:14 PM
آخر رد: bidaya
  محتاج كود صغير للتاكد واختبار القيمة المدخلة في ( TEXTBOX) mohammed.gadain61 8 227 25-04-17, 04:05 AM
آخر رد: عبـدالله
  [سؤال] سؤال عن اداة ProgressBar منادي الشوق 1 110 22-04-17, 01:29 AM
آخر رد: A-R
  محتاج كود للتصفية داخل datagridviwe بواسطة حقل id وتصفية بشرط تحديد الرينج mohammed.gadain61 2 92 17-04-17, 09:00 PM
آخر رد: silverlight
  عندما يكون listbox فارغ اريد ان يكون لونه احمر مثلا الـ ـجارح 7 152 15-04-17, 09:23 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
  عند ملامسة اداة اداة اخرى يظهر Msgbox Basil Abdallah 2 92 14-04-17, 11:48 PM
آخر رد: Basil Abdallah
  [VB.NET] محتاج مساعدة في تغيير التاريخ من yyyymmdd dubai.eig 2 129 13-04-17, 03:54 PM
آخر رد: dubai.eig
  [VB.NET] class يكون في داخله file a_abdullah 4 114 20-03-17, 06:02 PM
آخر رد: a_abdullah

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم