تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] لو سمحتم اجيبوا ؟؟
#1
السلام عليكم
اساتذتي  الافاضل اريد في فيجول بيسك 2010
1- كود يطبع ماموجود في الفورم من ( عدد من اليبل وليس كلها ) و (وما موجود داخل عدد من تيكس بوكس وليس كلها )وصورتين او ثلاث
2- كيف اوسط الفورم ويبقى ثابت وسط الشاشه عند التشغيل اعني مشروعي يعمل وسط الشاشه حين التشغيل

ولكم جزيل الشكر والامتنان
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
بخصوص السؤال الثاني هناك خاصية اسمها
start position= CenterScreen
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(31-08-15, 10:53 PM)قناص المدينة كتب : بخصوص السؤال الثاني  هناك خاصية اسمها
start position= CenterScreen

اشكرك اخي العزيز
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] سؤال بسيط لو سمحتم ali abd alhadi 3 91 29-04-17, 01:27 AM
آخر رد: bidaya
  لو سمحتم كيف اضيف بيانات داتا جريد فيو الى داتا تيبل samawi 8 157 26-04-17, 03:03 PM
آخر رد: samawi
  [سؤال] كيف اربط بين 3 كومبو بوكس لو سمحتم farhat 8 358 06-02-17, 02:00 AM
آخر رد: farhat
  [سؤال] طلب كود لو سمحتم WebBrowser يقوم بعرض النصوص فقط CLARO 1 204 24-08-16, 04:51 PM
آخر رد: CLARO
  [VB.NET] محتاج الى طريقة ومثال مع الشرح لو سمحتم ( الترجمة ) 0theghost0 14 653 16-07-16, 08:04 AM
آخر رد: 0theghost0
  طلب تعديل بسيط لو سمحتم bidaya 2 238 08-06-16, 05:25 AM
آخر رد: bidaya
  تعديل خفيف لو سمحتم bidaya 2 240 29-05-16, 03:10 AM
آخر رد: bidaya
  التعديل على هذا الكودلو سمحتم bidaya 0 223 01-05-16, 08:58 PM
آخر رد: bidaya
  [VB.NET] محتاج مساعده ضروري لو سمحتم البراء محمد 3 310 08-04-16, 06:22 PM
آخر رد: البراء محمد
Exclamation الرجاء المساعدة في موضوع طباعة فاتورة لو سمحتم محمد شحادة 1 254 28-02-16, 02:16 PM
آخر رد: hassan

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم