تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] لو سمحتم اجيبوا ؟؟
#1
السلام عليكم
اساتذتي  الافاضل اريد في فيجول بيسك 2010
1- كود يطبع ماموجود في الفورم من ( عدد من اليبل وليس كلها ) و (وما موجود داخل عدد من تيكس بوكس وليس كلها )وصورتين او ثلاث
2- كيف اوسط الفورم ويبقى ثابت وسط الشاشه عند التشغيل اعني مشروعي يعمل وسط الشاشه حين التشغيل

ولكم جزيل الشكر والامتنان
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
بخصوص السؤال الثاني هناك خاصية اسمها
start position= CenterScreen
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
(31-08-15, 10:53 PM)قناص المدينة كتب : بخصوص السؤال الثاني  هناك خاصية اسمها
start position= CenterScreen

اشكرك اخي العزيز
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ممكن تحويل هذا الكود للسى شارب لو سمحتم ابو روضة 9 219 06-10-18, 02:07 AM
آخر رد: ابو روضة
  ما الخطا هنا لو سمحتم خالد كامل1 14 295 07-07-18, 09:32 PM
آخر رد: elgokr
Photo ايه المشكله هنا وايه الحل لو سمحتم خالد كامل1 4 147 21-06-18, 06:38 AM
آخر رد: elgokr
  [سؤال] لو سمحتم صنع برنامج مثل برنامج تدوين لاكن معي إضافة صغيرة له يرجي الدخول هام جدا omartarek2016 0 170 18-03-18, 11:56 PM
آخر رد: omartarek2016
Thumbs Up [كود] لو سمحتم عاوز كود حفظ في اكتر من table ahmedgamal 5 328 05-09-17, 05:49 PM
آخر رد: سعود
  [سؤال] لو سمحتم عاوز كود لأظهار كود العميل في التيكست بوكس عند اختيار العميل من الكومبوبوكس ahmedgamal 4 356 05-09-17, 06:01 AM
آخر رد: ahmedgamal
  [VB.NET] تصحيح الكود لو سمحتم 0theghost0 4 347 30-08-17, 12:06 PM
آخر رد: 0theghost0
  [VB.NET] مساعده لو سمحتم امل عوض 1 250 26-08-17, 11:10 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
  [VB.NET] سؤال بسيط لو سمحتم ali abd alhadi 3 295 29-04-17, 01:27 AM
آخر رد: bidaya
  لو سمحتم كيف اضيف بيانات داتا جريد فيو الى داتا تيبل samawi 8 590 26-04-17, 03:03 PM
آخر رد: samawi

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم