تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] سوال في الداتا قريد
#1
بسال عن كيفية عرض بيانات الشهر الحالي فقط تلقائيا علي الداتا قريد فيو
يعني اول ما افتح البرنامج تظهر بيانات الشهر الحالي بس 
قاعدة البيانات من النوع اكسيس
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم أخي العزيز ورحمة الله وبركاته
PHP كود :
Me.Datagriview1.row.add()
Me.Datagridview1.currentrow.cell(1).value Now.tostring("d/M/yyyy"
أرجو الإفادة بد التجربة
أتمنى لك التوفيق
عن مولا نا علي ابن أبي طالب عليه السلام :
إضرب بعض الرأي ببعض يتولد منه الصواب.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كيف يمكن العرض من قاعده البيانت الى الداتا جريد يوجد صورة مراد بورجي 1 40 منذ 6 ساعة مضت
آخر رد: محمود صالح
  [VB.NET] اسناد التاريخ الي الداتا تيم من الداتا جريد محمد اسماعيل 6 35 منذ 6 ساعة مضت
آخر رد: محمد اسماعيل
  ارسال الداتا جريد فيو بالايميل السيد الجوهري 9 202 13-01-18, 10:04 PM
آخر رد: hglogtd
  [VB.NET] جملة الاستعلام في تعبئة الداتا جريد فيو خاطئة altho8 5 151 27-12-17, 02:19 PM
آخر رد: abiza
  تعبئة الداتا جريد من الجدول ( بالوضع المنفصل ) Abdelazez.Ahmad 10 226 24-12-17, 01:58 AM
آخر رد: abohamad
  نقل الداتا الموجودة في داتا جريد فيو الي داتا جريد فيو أخري khaled12345 5 162 11-12-17, 10:39 AM
آخر رد: mawd
  [VB.NET] المساعدة في اضافة وحفظ بيانات الداتا جريد محمد اسماعيل 1 79 10-12-17, 10:16 PM
آخر رد: حريف برمجة
  [VB.NET] طريقة طباعة سجل محدد من الداتا قريد فيو larbihamri 6 221 08-12-17, 12:55 PM
آخر رد: larbihamri
  كيفية حذف اكثر من سطر في الداتا جريد فيو khaled12345 4 163 08-12-17, 03:09 AM
آخر رد: khaled12345
  تمرير الداتا من TextBox الي RichBox khaled12345 6 124 04-12-17, 11:59 PM
آخر رد: khaled12345

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم