تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] سوال في الداتا قريد
#1
بسال عن كيفية عرض بيانات الشهر الحالي فقط تلقائيا علي الداتا قريد فيو
يعني اول ما افتح البرنامج تظهر بيانات الشهر الحالي بس 
قاعدة البيانات من النوع اكسيس
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم أخي العزيز ورحمة الله وبركاته
PHP كود :
Me.Datagriview1.row.add()
Me.Datagridview1.currentrow.cell(1).value Now.tostring("d/M/yyyy"
أرجو الإفادة بد التجربة
أتمنى لك التوفيق
إسرائيل إلى زوال ... وسوف تثبت الأيام ذلك ... قريباً إن شاء الله.
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] اريد طريقه بسيطه لعمل اضافه لكل محتويات الداتا جريد الى قاعده البيانات MYSQL dametucorazon 6 45 منذ 10 ساعة مضت
آخر رد: dametucorazon
  [VB.NET] كيف اجعل شريط التمرير ف الداتا جريد يتحرك اتوماتيك الي اخر سجل تم اضافته محمد صلاح ابراهيم 2 57 21-07-18, 03:08 PM
آخر رد: elgokr
  [سؤال] اريد الطريقه الصحيحه لعمل FilterRow للداتا جريد ثم حفظ البيانات من الداتا جريد لقاعده dametucorazon 6 127 30-06-18, 12:45 AM
آخر رد: dametucorazon
  البحث داخل الداتا جريد فيو Osama Bayoumy 3 135 19-06-18, 09:50 AM
آخر رد: elgokr
Photo [سؤال] لأهل الخبرة أواجه مشكلة في قراءة بيانات من الداتا جريد فيو الى كريستال ريبورت dametucorazon 11 264 17-06-18, 03:15 AM
آخر رد: elgokr
  إضافة الصور في الداتا بيس ZaerAllail 3 123 15-06-18, 11:22 AM
آخر رد: ZaerAllail
  ممكن مساعدة في كود قريد فيو نور الهدى الهدى 3 91 13-06-18, 07:33 PM
آخر رد: elgokr
  [سؤال] البحت عن اسم من excel في جميع الشيتات واضافته الداتا قريد فيو devxs 9 146 11-06-18, 09:42 AM
آخر رد: elgokr
  تشفير البيانات الموجودة في الداتا قرد فيو mawadaalmogrbi 1 74 05-06-18, 03:55 PM
آخر رد: mrnooo2000
  [VB.NET] ملأ الداتا سيت من الداتاقريد فيو و ربط الريبورت فيو معها larbihamri 12 258 29-05-18, 02:50 AM
آخر رد: larbihamri

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم