تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] سؤال في الاتصال دوت نت مع سكوال 2005
#1
كود :
   Private Sub Bt_Enter_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Bt_Enter.Click
       'برمجة زر الدخول
       'Frm_Login.Name = Nothing
       Try
           sqlconn.ConnectionString = "Data Source = ABDH-PC\SQLEXPRESS;Initial Catalog=Work_Shop;Integrated Security = True"
       Catch ex As Exception
           MsgBox(ex.Message)
       End Try

       Class1.Str = "Select User_Name,PWD from Tab_Users Where User_Name = '" & Txt_User_Name.Text & "' And PWd = '" & Txt_PWD.Text & "'"
       Try
           Dim sda As New SqlDataAdapter(Class1.Str, sqlconn)
           Dim ds As New DataSet
           sda.Fill(ds)
           MsgBox(ds)

           If ds.Tables(0).Rows.Count > 1 Then
               Me.Close()
               Frm_Main.Show()
           Else
               MsgBox("لا يوجد اسم مستخدم بهذا الاسم")
           End If
       Catch ex As Exception
     
           MsgBox(ex.Message)
       End Try

انا بصمم أول برنامج بالدوت نت بعد VB6 وده كود زرار الدخول في شاشة اللوجين
بعد ماضغط دخول بيعطي رسالة الخطأ دي ؟


The Data Type text and Varchar are incompatible to operator
ياريت حد يساعدني لاني الرسالة دي تعبتني ؟ مع اني حذفت جدول اليوزرز وعملته تاني ولا فائدة ؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
جرب

Select * from

بدل

Select User_Name,PWD from
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
جزاك الله خيرا 
بس ياخي جربتها لكن مانفعت طفشتني

(31-10-15, 04:44 PM)HASAN6.0 كتب : جرب

Select * from

بدل

Select User_Name,PWD from

[b]أخي الكريم HASAN6.0[/b]
جربت * لكن مانفعت نفس الرسالة ؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
غير نوع الحقل في الداتا بيز من Varchar الى nvarchar واذا ما انحلت المشكلة .. ارفع المشروع
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
(31-10-15, 05:31 PM)HASAN6.0 كتب : غير نوع الحقل في الداتا بيز من Varchar الى nvarchar واذا ما انحلت المشكلة .. ارفع المشروع

ماشي هارفعه لاني عملت كل المحاولات دي

المشروع أهو رفعته مضغوط[attachment=8359][attachment=8359]
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
تفضل


... مع ملاحظ بعد كل عمليه استعلام اغلق الاتصال بـ
rddb.close

وغير اسم السيرفر او الداتابيز من الموديول
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
(31-10-15, 06:33 PM)HASAN6.0 كتب : تفضل


... مع ملاحظ بعد كل عمليه استعلام اغلق الاتصال بـ
rddb.close

وغير اسم السيرفر او الداتابيز من الموديول

جزاك الله خيراً
هاطبق وأرد عليك بس مش فاهم ليه أغير اسم السيرفر أو الدتا بيز من الموديل ؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
انسى الموضوع ...


اذا بدك تتصل مع سيرفر ثاني او داتابيز ثانية ... غيرهم من الموديول
مو من الفورم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
(31-10-15, 06:38 PM)HASAN6.0 كتب : انسى الموضوع ...


اذا بدك تتصل مع سيرفر ثاني او داتابيز ثانية ... غيرهم من الموديول
مو من الفورم

جزاك الله خيرا بس انت ملاحظ اول ماتشغل المشروع بيعطيك رسالة في غير موضعها انا لسة بفحص اشوف الخطأ فين ؟

[attachment=8361]انا عدلت الرسالة اللي بتطلع لما تشغل المشروع وهي كالتالي :
انت غير متصل بالأنترنت
وعدلتها إلي
 MsgBox(ex.Message)
وشغلته فا طلع لي الخطا التالي :
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
في الفورم load

غير
SQL = "SELECT * FROM users"
الى
SQL = "SELECT * FROM Tab_Users"
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  سؤال فى طريقه إعداد ال ToolBox فى VB.net 2015 ابوثامر الحربي 3 47 منذ 7 ساعة مضت
آخر رد: Amir_alzubidy
  [سؤال] سؤال لمبتدئ بالبرمجه برجاء المساعده Muhammad-Elbokl 1 60 أمس, 02:03 AM
آخر رد: نبيل فتحى
  [VB.NET] سؤال عن برمجة برنامج Badi054 6 84 15-10-17, 04:43 PM
آخر رد: سعود
  سؤال فى الفرق بين وقتين nabil.1710 4 87 14-10-17, 11:34 AM
آخر رد: nabil.1710
  [VB.NET] سؤال : الاستخدام الصحيح ل BackgroundWorker او Threading dubai.eig 11 197 05-10-17, 05:51 PM
آخر رد: silverlight
  كيف الاتصال بقاعدة بيانات SQLite أحمد إبراهيم سعد 4 129 04-10-17, 12:22 PM
آخر رد: أحمد إبراهيم سعد
  [VB.NET] سؤال :- طريقة جميع الوقت من قاعدة البيانات dubai.eig 4 120 03-10-17, 04:02 PM
آخر رد: dubai.eig
  سؤال برممجي في الصور..؟ طـلال 5 119 02-10-17, 05:09 AM
آخر رد: khodor1985
  [مشروع] سؤال حول كيفية ربط السكانر بمشروع vb.net safalo 1 84 19-09-17, 03:48 PM
آخر رد: أبو نوره
  كيفية تغير نوعية الاتصال من xmpp الي improver socket using Tls and DIGEST-MD5 login e-coder 0 40 16-09-17, 04:24 PM
آخر رد: e-coder

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم