تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] كرستال ريبورت
#1
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته 

ممكن تسـاعدوني في رابط الكرستال ربورت أستخدم فجوال ستديو 2010 بروفشنال 
أنا أخاف أحمل واحد ثاني وشكراً

أيهما أفضل وأسهل كرستال ريبورت أم ريبورت فيور

أنا برنامجي بنزله على سيرفر فهل أحتاج أن أحمل أداه مشغله للكرستيال ريبورت
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم ورحمة الله

اذا كنت هتستخدم الكريستال ريبورت اذا لازم تسطبه على الاجهزة اللى هتشتغل وتظهر الطباعه اما الدااتا ريبورت فامرها سهل عند تسطيبك لبرنامجك يتم تسطيب الداتا ريبورت
ابحث على الموقع هنا هتلاقى شروحات للداتا ريبورت
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
عليكم السـلام ورحمة الله وبركاته

أشكرك أخي على مرورك وكأنني أرى لك موضوع حول الداتا ريبورت أنا أريد أبسط الأمور لأنني مبتدأ

طيب هل الداتا ريبورت موجوده في الفجوال ستديو 2010 بروفشنال أم لابد من تحميلها ..؟

يأليت أحد الخبراء يفيدنا بطرق وأنواع طباعة التقارير
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  سؤال في ريبورت فيو زيد زينوبي 2 57 منذ 10 ساعة مضت
آخر رد: صبري زينوبي
  كيف اظهر بيانات داتا جريد فيو مباشرة على كريستال ريبورت samawi 4 164 07-05-17, 04:30 PM
آخر رد: Adrees
  فلتر داتا جريد وكريستال ريبورت alma_fandi 14 399 20-04-17, 11:52 PM
آخر رد: IBRA939
  [VB.NET] طباعة محتويات الفورم على ريبورت فيوور tarek 1 106 17-04-17, 08:44 PM
آخر رد: Adrees
  [VB.NET] مشكلة في تقرير الكرستال ريبورت CoderMM 1 95 18-03-17, 09:51 PM
آخر رد: abdualla
  [سؤال] يوجد لدي خطا في الكريستال ريبورت gmailali 5 192 28-01-17, 07:15 PM
آخر رد: gmailali
  سؤال بخصوص الكرستال ريبورت hglogtd 10 701 19-12-16, 04:12 PM
آخر رد: وائل القطاوي
Exclamation [سؤال] تقرير الكريستال ريبورت mudz 6 1,174 19-12-16, 03:54 PM
آخر رد: وائل القطاوي
  [VB.NET] الاتصال بقاعدة البيانات في التقارير (الكريستال ريبورت) thevirus 2 256 23-11-16, 11:05 AM
آخر رد: thevirus
  [VB.NET] ربط الداتا بيز بالكريستال ريبورت عن طريق الكود thevirus 3 287 22-11-16, 02:38 PM
آخر رد: thevirus

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم