تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] كرستال ريبورت
#1
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته 

ممكن تسـاعدوني في رابط الكرستال ربورت أستخدم فجوال ستديو 2010 بروفشنال 
أنا أخاف أحمل واحد ثاني وشكراً

أيهما أفضل وأسهل كرستال ريبورت أم ريبورت فيور

أنا برنامجي بنزله على سيرفر فهل أحتاج أن أحمل أداه مشغله للكرستيال ريبورت
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم ورحمة الله

اذا كنت هتستخدم الكريستال ريبورت اذا لازم تسطبه على الاجهزة اللى هتشتغل وتظهر الطباعه اما الدااتا ريبورت فامرها سهل عند تسطيبك لبرنامجك يتم تسطيب الداتا ريبورت
ابحث على الموقع هنا هتلاقى شروحات للداتا ريبورت
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
عليكم السـلام ورحمة الله وبركاته

أشكرك أخي على مرورك وكأنني أرى لك موضوع حول الداتا ريبورت أنا أريد أبسط الأمور لأنني مبتدأ

طيب هل الداتا ريبورت موجوده في الفجوال ستديو 2010 بروفشنال أم لابد من تحميلها ..؟

يأليت أحد الخبراء يفيدنا بطرق وأنواع طباعة التقارير
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  أبي كرستال ربورت 2015 طـلال 4 64 16-09-17, 12:24 AM
آخر رد: طـلال
  [VB.NET] احتج تضليل ريبورت فيور سطر وسطر لا hglogtd 2 68 12-09-17, 03:03 PM
آخر رد: hglogtd
  ممكن طريقه طباعه محتويات داتاجريد فيو من خلال الكريستال ريبورت hashish2003 7 239 11-09-17, 10:05 PM
آخر رد: hashish2003
  ما سبب ظهور هذه النتيجة في تقرير كريستال ريبورت KH_Alaswad 1 62 02-09-17, 10:16 PM
آخر رد: محمد كريّم
  [VB.NET] رابط كريستال ريبورت 2010 teto 1 85 24-07-17, 10:35 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
  مشكلة في تحميل فورم يحتوي على كريستال ريبورت تناسيم 1 138 12-06-17, 02:28 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
  سؤال في ريبورت فيو زيد زينوبي 2 161 24-05-17, 01:29 PM
آخر رد: صبري زينوبي
  كيف اظهر بيانات داتا جريد فيو مباشرة على كريستال ريبورت samawi 4 303 07-05-17, 04:30 PM
آخر رد: Adrees
  فلتر داتا جريد وكريستال ريبورت alma_fandi 14 646 20-04-17, 11:52 PM
آخر رد: IBRA939
  [VB.NET] طباعة محتويات الفورم على ريبورت فيوور tarek 1 245 17-04-17, 08:44 PM
آخر رد: Adrees

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم