تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سؤال في كود تعبئة داتا جريد من ds ؟
#1
    السلام عليكم إخوتي الكرام
انا عندي شاشة فيها كمبو بوكس بقوم بتعبئتها من Ds
1 - يختار المستخدم اسم من الكمبوبوكس والمطلوب تعبئة بيانات هذا الاسم في داتا جريد بنفس الشاشة
2 - كتبت هذا الكود لتعبئة الداتا جريد من جدول الفروع
المشكلة ان الداتا جريد بتعبئ من الجدول الأول في الدي اس اللي بيعبئ الكمبوبوكس عند تحميل الشاشة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الضمير المستتر
#2
السلام عليكم ورحمة الله

أخي عبده

أين المثال المرفق! (مثال وليس مشروع)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الضمير المستتر
#3
(17-11-15, 01:45 PM)مهموم كتب : السلام عليكم ورحمة الله

أخي عبده

أين المثال المرفق! (مثال وليس مشروع)

جزاك الله خيرا علي الرد هارفع لك المثال

مش عارف ارفع مثال بصراحة
بس تقدر تلخص سؤالي في نقطتين
الأولي : أريد تعبئة كمبوبوكس باسماء فروع الشركة في الفورم لود
2 - المستخدم يختار اسم فرع من الكمبو بوكس دي ويضغط عرض ليعبئ بيانات الفرع في داتا جريد ؟؟


المشكلة ان الدتاجريد بتتعبئ بنفس بيانات الكمبوبوكس فهمتني ؟

PHP كود :
       Try

            Call conecDB
()
 
           SQL "SELECT * FROM Tab_Branches"
 
           ad = New SqlDataAdapter(SQLConn)

 
           ds.Clear()
 
           ad.Fill(ds)

 
           Cmb.DataSource ds.Tables(0)
 
           Cmb.DisplayMember "BR_Name_Ar"
 
           Cmb.ValueMember "G_ID"

 
           'ad.Dispose()
            '
closeDB()
 
       Catch ex As Exception
            MsgBox
(ex.Message)
 
           End
        End 
Try 



هذا الكود : لتعبئة الكمبوبوكس في الفورم لود وشغال مية مية
المشكلة بقا في تعبئة الداتا جريد بنفس الشاشة

بتتعبئ بنفس بيانات الكمبوبوكس
وهذا هو الكود الخاص بها
PHP كود :
           Try
                ds
.Clear()
 
               SQL "select * FROM Tab_Main Where Branch_Name = '" Cmb_Srch_Branch_Name.Text "'"
 
               ad = New SqlClient.SqlDataAdapter(SQLConn)
 
               ds1 = New DataSet
                ad
.Fill(ds1)
 
               DtGridView_Rslt.Enabled True
                DtGridView_Rslt
.DataSource ds1.Tables(0)
 
               closeDB()
 
           Catch ex As Exception
                MessageBox
.Show(ex.Message)
 
           End Try 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الضمير المستتر


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  سؤال فى طريقه إعداد ال ToolBox فى VB.net 2015 ابوثامر الحربي 11 148 17-10-17, 07:14 PM
آخر رد: ابوثامر الحربي
  تصفير الداتا جريد فيو عند كل إضافه جديدة. nassery99 13 174 17-10-17, 08:41 AM
آخر رد: nassery99
  [سؤال] سؤال لمبتدئ بالبرمجه برجاء المساعده Muhammad-Elbokl 1 65 16-10-17, 02:03 AM
آخر رد: نبيل فتحى
  [VB.NET] سؤال عن برمجة برنامج Badi054 6 86 15-10-17, 04:43 PM
آخر رد: سعود
  [VB.NET] فتح نموذج بناءا علي قيمة في الداتا جريد فيو haithammoftah 3 64 14-10-17, 07:55 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
  سؤال فى الفرق بين وقتين nabil.1710 4 90 14-10-17, 11:34 AM
آخر رد: nabil.1710
  [VB.NET] سؤال : الاستخدام الصحيح ل BackgroundWorker او Threading dubai.eig 11 200 05-10-17, 05:51 PM
آخر رد: silverlight
  [VB.NET] سؤال :- طريقة جميع الوقت من قاعدة البيانات dubai.eig 4 121 03-10-17, 04:02 PM
آخر رد: dubai.eig
  سؤال برممجي في الصور..؟ طـلال 5 121 02-10-17, 05:09 AM
آخر رد: khodor1985
  [مشروع] سؤال حول كيفية ربط السكانر بمشروع vb.net safalo 1 86 19-09-17, 03:48 PM
آخر رد: أبو نوره

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم