تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سؤال في كود تعبئة داتا جريد من ds ؟
#1
    السلام عليكم إخوتي الكرام
انا عندي شاشة فيها كمبو بوكس بقوم بتعبئتها من Ds
1 - يختار المستخدم اسم من الكمبوبوكس والمطلوب تعبئة بيانات هذا الاسم في داتا جريد بنفس الشاشة
2 - كتبت هذا الكود لتعبئة الداتا جريد من جدول الفروع
المشكلة ان الداتا جريد بتعبئ من الجدول الأول في الدي اس اللي بيعبئ الكمبوبوكس عند تحميل الشاشة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الضمير المستتر
#2
السلام عليكم ورحمة الله

أخي عبده

أين المثال المرفق! (مثال وليس مشروع)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الضمير المستتر
#3
(17-11-15, 01:45 PM)مهموم كتب : السلام عليكم ورحمة الله

أخي عبده

أين المثال المرفق! (مثال وليس مشروع)

جزاك الله خيرا علي الرد هارفع لك المثال

مش عارف ارفع مثال بصراحة
بس تقدر تلخص سؤالي في نقطتين
الأولي : أريد تعبئة كمبوبوكس باسماء فروع الشركة في الفورم لود
2 - المستخدم يختار اسم فرع من الكمبو بوكس دي ويضغط عرض ليعبئ بيانات الفرع في داتا جريد ؟؟


المشكلة ان الدتاجريد بتتعبئ بنفس بيانات الكمبوبوكس فهمتني ؟

PHP كود :
       Try

            Call conecDB
()
 
           SQL "SELECT * FROM Tab_Branches"
 
           ad = New SqlDataAdapter(SQLConn)

 
           ds.Clear()
 
           ad.Fill(ds)

 
           Cmb.DataSource ds.Tables(0)
 
           Cmb.DisplayMember "BR_Name_Ar"
 
           Cmb.ValueMember "G_ID"

 
           'ad.Dispose()
            '
closeDB()
 
       Catch ex As Exception
            MsgBox
(ex.Message)
 
           End
        End 
Try 



هذا الكود : لتعبئة الكمبوبوكس في الفورم لود وشغال مية مية
المشكلة بقا في تعبئة الداتا جريد بنفس الشاشة

بتتعبئ بنفس بيانات الكمبوبوكس
وهذا هو الكود الخاص بها
PHP كود :
           Try
                ds
.Clear()
 
               SQL "select * FROM Tab_Main Where Branch_Name = '" Cmb_Srch_Branch_Name.Text "'"
 
               ad = New SqlClient.SqlDataAdapter(SQLConn)
 
               ds1 = New DataSet
                ad
.Fill(ds1)
 
               DtGridView_Rslt.Enabled True
                DtGridView_Rslt
.DataSource ds1.Tables(0)
 
               closeDB()
 
           Catch ex As Exception
                MessageBox
.Show(ex.Message)
 
           End Try 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الضمير المستتر


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  سؤال فى ثيمات المشروع salah mansour 9 68 منذ 3 ساعة مضت
آخر رد: salah mansour
  كل عام وانت بالف خير ورمضان كريم , سؤال بسيط في ال count khaled12345 0 10 منذ 6 ساعة مضت
آخر رد: khaled12345
  كيفية تغير لون ال button اللي في الفورم بمعلومات في الداتا جريد فيو khaled12345 4 103 منذ 11 ساعة مضت
آخر رد: khaled12345
  سؤال في ريبورت فيو زيد زينوبي 2 72 24-05-17, 01:29 PM
آخر رد: صبري زينوبي
  سؤال فى ادوات الديف اكسبريس salah mansour 4 83 24-05-17, 10:55 AM
آخر رد: salah mansour
  سؤال فى الداتا جريد salah mansour 1 99 21-05-17, 12:09 AM
آخر رد: boudyonline
  تخزين مباشر بالداتا جريد alma_fandi 2 60 18-05-17, 03:03 AM
آخر رد: alma_fandi
  سؤال مهم فى اجازت العاملين salah mansour 9 137 17-05-17, 01:07 AM
آخر رد: salah mansour
  حساب عدد الصفوف في الداتا جريد فيو khaled12345 7 125 16-05-17, 09:17 PM
آخر رد: محمود بكرى
Exclamation سؤال حول طباعة تقارير RDLC ndjakoub 1 44 16-05-17, 12:45 AM
آخر رد: alma2

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم