تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سؤال في كود تعبئة داتا جريد من ds ؟
#1
    السلام عليكم إخوتي الكرام
انا عندي شاشة فيها كمبو بوكس بقوم بتعبئتها من Ds
1 - يختار المستخدم اسم من الكمبوبوكس والمطلوب تعبئة بيانات هذا الاسم في داتا جريد بنفس الشاشة
2 - كتبت هذا الكود لتعبئة الداتا جريد من جدول الفروع
المشكلة ان الداتا جريد بتعبئ من الجدول الأول في الدي اس اللي بيعبئ الكمبوبوكس عند تحميل الشاشة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الضمير المستتر
#2
السلام عليكم ورحمة الله

أخي عبده

أين المثال المرفق! (مثال وليس مشروع)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الضمير المستتر
#3
(17-11-15, 01:45 PM)مهموم كتب : السلام عليكم ورحمة الله

أخي عبده

أين المثال المرفق! (مثال وليس مشروع)

جزاك الله خيرا علي الرد هارفع لك المثال

مش عارف ارفع مثال بصراحة
بس تقدر تلخص سؤالي في نقطتين
الأولي : أريد تعبئة كمبوبوكس باسماء فروع الشركة في الفورم لود
2 - المستخدم يختار اسم فرع من الكمبو بوكس دي ويضغط عرض ليعبئ بيانات الفرع في داتا جريد ؟؟


المشكلة ان الدتاجريد بتتعبئ بنفس بيانات الكمبوبوكس فهمتني ؟

PHP كود :
       Try

            Call conecDB
()
 
           SQL "SELECT * FROM Tab_Branches"
 
           ad = New SqlDataAdapter(SQLConn)

 
           ds.Clear()
 
           ad.Fill(ds)

 
           Cmb.DataSource ds.Tables(0)
 
           Cmb.DisplayMember "BR_Name_Ar"
 
           Cmb.ValueMember "G_ID"

 
           'ad.Dispose()
            '
closeDB()
 
       Catch ex As Exception
            MsgBox
(ex.Message)
 
           End
        End 
Try 



هذا الكود : لتعبئة الكمبوبوكس في الفورم لود وشغال مية مية
المشكلة بقا في تعبئة الداتا جريد بنفس الشاشة

بتتعبئ بنفس بيانات الكمبوبوكس
وهذا هو الكود الخاص بها
PHP كود :
           Try
                ds
.Clear()
 
               SQL "select * FROM Tab_Main Where Branch_Name = '" Cmb_Srch_Branch_Name.Text "'"
 
               ad = New SqlClient.SqlDataAdapter(SQLConn)
 
               ds1 = New DataSet
                ad
.Fill(ds1)
 
               DtGridView_Rslt.Enabled True
                DtGridView_Rslt
.DataSource ds1.Tables(0)
 
               closeDB()
 
           Catch ex As Exception
                MessageBox
.Show(ex.Message)
 
           End Try 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الضمير المستتر


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] سؤال بخصوص ALTER TABLE dubai.eig 5 96 25-02-17, 09:35 PM
آخر رد: مساعدة
  سؤال حول حماية المشروع Mohamed20 1 73 24-02-17, 12:59 PM
آخر رد: Master Hacker
  [VB.NET] داتا جريد فيو فارس احمد السيد 5 147 23-02-17, 09:48 PM
آخر رد: فارس احمد السيد
  كمبو بوكس داخل الداتا جريد فارس احمد السيد 5 136 23-02-17, 09:44 PM
آخر رد: فارس احمد السيد
  سؤال .. عن طريقة ادراج صورة من السكانر وطباعتها ناصر شير 0 47 20-02-17, 02:54 AM
آخر رد: ناصر شير
  [VB.NET] سؤال عن vb.net 2010 ناصر شير 5 88 20-02-17, 02:40 AM
آخر رد: ناصر شير
  سؤال حول تخزين الملفات abudawoodd 7 113 17-02-17, 11:59 PM
آخر رد: abudawoodd
  استفسار عن تعبئة combobox من قاعدة البيانات المتألق9 2 80 16-02-17, 11:57 AM
آخر رد: المتألق9
  [VB.NET] سؤال بخصوص Next button Setup Factory dubai.eig 1 56 14-02-17, 07:23 PM
آخر رد: dubai.eig
  [سؤال] طريقة تعبئة listbox من ملف text وربطه برابط على الانترنت youssef1 10 256 11-02-17, 12:56 AM
آخر رد: hassan

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم