تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] طريقة جعل الزر متحرك في الفيجوال بيسك
#1
السلام عليكم شباب 

ممكن تعطوني كود او طريقة تجعل من الزر متحرك يمينا وشمالا في الفورم في الفيجوال بيسك... Confused
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
button1.left+=1
دى فكرة وانتا كمل عليها وممكن لو عايوزالل زر يكبر ويصغر انك تستخدم
button1.height
button1.width
وتزودها او تنقصها
انصحك تشوف كورس فاساسيات الفيجوال بيسك ....مش هياخد وقت معاك وهيفيدك جدا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
وعليكم السلام
هل تقصد تحريك الزر بالفارة؟
وتحفظ المكان الجديد للزر؟
الرد
تم الشكر بواسطة: hamada558
#4
(11-12-15, 07:03 PM)SolutionEgypt كتب : button1.left+=1
دى فكرة وانتا كمل عليها وممكن لو عايوزالل زر يكبر ويصغر انك تستخدم
button1.height
button1.width
وتزودها او تنقصها
انصحك تشوف كورس فاساسيات الفيجوال بيسك ....مش هياخد وقت معاك وهيفيدك جدا

المشكلة اني عندي امتحان ومستعجل

بس اذا عندك رابط لكورس اساسيات اعطنياه بلكي استفاد منه..وادعيلك بالخير ان شاء لله
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
(11-12-15, 07:17 PM)سعود كتب : وعليكم السلام
هل تقصد تحريك الزر بالفارة؟
وتحفظ المكان الجديد للزر
لا    اريده ان يتحرك بدون الفارة
اي ربطه بــ timer وعند تشغيل البرنامج يتحرك الزر يمينا ويسارا
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكلة عند تنصيب فيجوال بيسك 2013 Mohamed Magdy 9 105 17-11-18, 03:39 AM
آخر رد: elgokr
  محتاج اضافة داخل الفيجوال بيسك 2010 Mohamed Magdy 2 51 14-11-18, 02:55 PM
آخر رد: Mohamed Magdy
Heart اريد طريقة اضافة رقم صفر قبل الرقم ahmadpal 6 126 12-11-18, 01:00 PM
آخر رد: elgokr
  اكواد الزر احمد خطاب 1 62 09-11-18, 08:14 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
  سؤال بخصوص الفيجوال بيسك واكسس mostafa hasanein 2 68 07-11-18, 08:50 PM
آخر رد: ahmadpal
  [VB.NET] طريقة عرض قيمة المحدد من ComboBox فراس الغزي 6 127 03-11-18, 12:08 AM
آخر رد: فراس الغزي
  [سؤال] هاااااام كيف ارسل قيم من الفيجوال بيسك للاردوينو كوثر محمد 10 1,201 02-11-18, 10:49 PM
آخر رد: MKSaeed
  [VB.NET] الاكسيل والفيجول بيسك محمد اسماعيل 0 44 31-10-18, 11:10 AM
آخر رد: محمد اسماعيل
  [VB.NET] مطلوب التعديل عالمثال المرفق للطباعة بفيجوال بيسك 2010 دوت نت hbsbamaga 0 65 29-10-18, 12:58 PM
آخر رد: hbsbamaga
  [سؤال] ماهي طريقة الاتصال بقاعدة بيانات sql على السيرفر 102030 1 92 28-10-18, 11:19 PM
آخر رد: عبد العزيز البسكري

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم