طريقة جعل الزر متحرك في الفيجوال بيسك

تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] طريقة جعل الزر متحرك في الفيجوال بيسك
#1
السلام عليكم شباب 

ممكن تعطوني كود او طريقة تجعل من الزر متحرك يمينا وشمالا في الفورم في الفيجوال بيسك... Confused
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
button1.left+=1
دى فكرة وانتا كمل عليها وممكن لو عايوزالل زر يكبر ويصغر انك تستخدم
button1.height
button1.width
وتزودها او تنقصها
انصحك تشوف كورس فاساسيات الفيجوال بيسك ....مش هياخد وقت معاك وهيفيدك جدا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
وعليكم السلام
هل تقصد تحريك الزر بالفارة؟
وتحفظ المكان الجديد للزر؟
الرد
تم الشكر بواسطة: hamada558
#4
(11-12-15, 07:03 PM)SolutionEgypt كتب : button1.left+=1
دى فكرة وانتا كمل عليها وممكن لو عايوزالل زر يكبر ويصغر انك تستخدم
button1.height
button1.width
وتزودها او تنقصها
انصحك تشوف كورس فاساسيات الفيجوال بيسك ....مش هياخد وقت معاك وهيفيدك جدا

المشكلة اني عندي امتحان ومستعجل

بس اذا عندك رابط لكورس اساسيات اعطنياه بلكي استفاد منه..وادعيلك بالخير ان شاء لله
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
(11-12-15, 07:17 PM)سعود كتب : وعليكم السلام
هل تقصد تحريك الزر بالفارة؟
وتحفظ المكان الجديد للزر
لا    اريده ان يتحرك بدون الفارة
اي ربطه بــ timer وعند تشغيل البرنامج يتحرك الزر يمينا ويسارا
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  بخصوص ربط الـ Sql Server بـ فيجوال بيسك mostafa hasanein 1 29 أمس, 10:53 AM
آخر رد: elgokr
  هل يمكن عمل برنامج دورى كرة قدم على الفيجوال abo philomena 4 94 أمس, 06:08 AM
آخر رد: elgokr
  طريقة ملئ كومبو بوكس بقواعد البيانات الموجودة على السيرفر المتألق9 3 89 13-08-18, 04:03 PM
آخر رد: galas
Exclamation [سؤال] طريقة جديده لوضع السيريال... DK-x 5 143 06-08-18, 07:50 PM
آخر رد: elgokr
  [سؤال] طريقة التوصيل من CheckBox1 إلى CheckBox2 dell 3 80 05-08-18, 09:57 PM
آخر رد: dell
  [سؤال] ممكن طريقة تشغيل فديو من اليوتيوب علي فجوال بيسك A12 3 72 04-08-18, 04:41 AM
آخر رد: YousefOkasha
  طريقة عرض هذه المواضيع بهذا الشكل ابو روضة 22 421 01-08-18, 11:13 PM
آخر رد: GameOver
  طريقة حساب عدد الاسماء الموجودة في listbox ahmedmansour 1 47 30-07-18, 11:33 PM
آخر رد: elgokr
  مشكلة عند حفظ الملف الفيجول بيسك abo fars 2 57 29-07-18, 05:47 PM
آخر رد: elgokr
Question [VB.NET] طريقة نقل المعلومات من DataGridView1 إلى DataGridView2 والحفظ dell 14 244 27-07-18, 01:36 AM
آخر رد: dell

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم