تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] طريقة جعل الزر متحرك في الفيجوال بيسك
#1
السلام عليكم شباب 

ممكن تعطوني كود او طريقة تجعل من الزر متحرك يمينا وشمالا في الفورم في الفيجوال بيسك... Confused
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
button1.left+=1
دى فكرة وانتا كمل عليها وممكن لو عايوزالل زر يكبر ويصغر انك تستخدم
button1.height
button1.width
وتزودها او تنقصها
انصحك تشوف كورس فاساسيات الفيجوال بيسك ....مش هياخد وقت معاك وهيفيدك جدا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
وعليكم السلام
هل تقصد تحريك الزر بالفارة؟
وتحفظ المكان الجديد للزر؟
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
رحمك الله أبا الليث
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: hamada558
#4
(11-12-15, 07:03 PM)SolutionEgypt كتب : button1.left+=1
دى فكرة وانتا كمل عليها وممكن لو عايوزالل زر يكبر ويصغر انك تستخدم
button1.height
button1.width
وتزودها او تنقصها
انصحك تشوف كورس فاساسيات الفيجوال بيسك ....مش هياخد وقت معاك وهيفيدك جدا

المشكلة اني عندي امتحان ومستعجل

بس اذا عندك رابط لكورس اساسيات اعطنياه بلكي استفاد منه..وادعيلك بالخير ان شاء لله
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
(11-12-15, 07:17 PM)سعود كتب : وعليكم السلام
هل تقصد تحريك الزر بالفارة؟
وتحفظ المكان الجديد للزر
لا    اريده ان يتحرك بدون الفارة
اي ربطه بــ timer وعند تشغيل البرنامج يتحرك الزر يمينا ويسارا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] كيف اخلي البرنامج يشتغل بدون نت فروم ورك و طريقة اختيار النت فروم ورك hassan 10 4,998 25-05-17, 08:04 AM
آخر رد: hatem555
  [VB.NET] اريد طريقة لتشفير اكواد الفيجوال بيسك طارق سليمان 0 60 24-05-17, 05:14 PM
آخر رد: طارق سليمان
  ممكن طريقة عمل راديو اذاعات القرآن الكريم عن طريق aassa 5 90 20-05-17, 12:49 AM
آخر رد: alma2
  طريقة طباعة فاتورة و التحكم بشكلها Basil Abdallah 1 66 19-05-17, 12:34 PM
آخر رد: Adrees
Lightbulb [سؤال] كيف اعمل sutup بالفيجوال بيسك الاصدار2013؟ moh_g 1 58 17-05-17, 05:13 AM
آخر رد: samawi
Question طريقة فتح المشاريع المرفقة ابو إياد 5 226 16-05-17, 10:40 PM
آخر رد: safalo
Exclamation [سؤال] كيفية التعامل مع الdataset في الوضع المنفصل في الفيجوال البيسك 2010 moh_g 4 113 16-05-17, 06:50 PM
آخر رد: moh_g
  [VB.NET] ربط فيجوال بيسك 2008 بــ SQL2000 محمد بوقزاحة 2 59 09-05-17, 11:16 AM
آخر رد: محمد بوقزاحة
  [سؤال] ممكن طريقة اضافة سنوات في التاريخ Abdulaziz Hazazi 2 90 06-05-17, 09:59 PM
آخر رد: أسامة السالمي
  [VB.NET] التعامل مع الوقت وقسمته فى فيجوال بيسك دوت نت TAMER ELMORSY 2 84 30-04-17, 01:42 PM
آخر رد: TAMER ELMORSY

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم