تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] (الربط بين العناصر)الضغط على زر + كتابة فى تكست بوكس داخل المتصفح من برنامجى
#1
السلام عليكم يا غالى

انا استخدم اداة awesomium browser
فى برنامجى بدلا من اداة الويب بروسر


اريد الربط بين التكست بوكس وتكست الرسالة فى المتصفح



والضغط على زر الارسال



محاولاتى

اولا عند ربط التكست
عملت الكود التالى
wbsms.ExecuteJavascript(String.Format("document.ge tElementById('composerInput').value='{0}'", "111"))

واشتغل تمام
111 هى القيمة الى بتتكتب فى التكست
ولكن لما احب اربطه من التكست نفسه بهذا الكود

Dim setmsg As String
setmsg = smst.Text
wbsms.ExecuteJavascript(String.Format("document.ge tElementById('u_0_r').SetAttribute='{0}'", setmsg))
مش بيشتغل

اما كود زر غلبنى معاه حوالى 3 ساعات

جربت اكتر من طريقة واكتر من كود

وهذا اخر كود جربته وبردو مش بيضغط على الزر

التجربة الاولى
wbsms.ExecuteJavascript(String.Format("docume nt.getElementsByTagName('u_0_6')[0]", "click"))

التجربة الثانية

wbsms.ExecuteJavascript("document.getElementById(' u_0_6')[0]", "click")

ودا رابط الصفحة

من هنا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
ك بدايه اخي 
شوف الفديو ده اكيد فيه جزء من طلبك 
احتمال يكون هوا الي حضرتك محتاجه في مشروعك 

لو مش هوا 

ارفع مثال او  وضح اكتر 
اعزرني  بحاول افهم 


هوا رافع مثال علي اليوتيوب حمله وشوف بس عرفنا 
لو ماتحلش طلبك 
اكيد لو ما عرفتش اساعدك 
الاعضاء الكرام يقدمولك مساعده 

وللعلم في مشروعك والله اعلم لازم دوال ال Api
اللهم صلي علي نبي (الرحمه) محمد رسول الله وبارك علي اله وصحابته والتابعين  واحقن دماء امتنا واجعل بأسنا علي اعدائنا يا ارحم الراحمين
[b]امين [/b]



الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الماجيك مسعد , الماجيك مسعد
#3
(10-01-16, 06:17 AM)zinom كتب :
ك بدايه اخي 
شوف الفديو ده اكيد فيه جزء من طلبك 
احتمال يكون هوا الي حضرتك محتاجه في مشروعك 

لو مش هوا 

ارفع مثال او  وضح اكتر 
اعزرني  بحاول افهم 


هوا رافع مثال علي اليوتيوب حمله وشوف بس عرفنا 
لو ماتحلش طلبك 
اكيد لو ما عرفتش اساعدك 
الاعضاء الكرام يقدمولك مساعده 

وللعلم في مشروعك والله اعلم لازم دوال ال Api

شكرا لك يا غالى

هنتظر رد باقى الاعضاء

لان النت عندى ضعيف جدا وصعب احمل الفيديو هنتظر رد الاعضاء

لو محدش فدنى هطضر احمله Cool
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
سبحان الله
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
هل من مساعد يا شباب؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
101 مشاهدة ولا يوجد ولا رد
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
.....................................
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
.....................
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  استفسار حول الكومبو بوكس المتألق9 2 57 أمس, 06:04 PM
آخر رد: مساعدة
  كمبو بوكس داخل الداتا جريد فارس احمد السيد 5 136 23-02-17, 09:44 PM
آخر رد: فارس احمد السيد
  طلب صغير جمع عامود من جدول واضهار النتيجة في تكست بوكس nmst70 1 48 12-02-17, 06:19 PM
آخر رد: مساعدة
  طلب صغير جمع عامود من جدول واضهار النتيجة في تكست بوكس nmst70 4 95 12-02-17, 06:17 PM
آخر رد: مساعدة
  مشكلة صغيرة فى كتابة item الى xml Mohamed20 2 95 11-02-17, 01:27 AM
آخر رد: Mohamed20
  السلام عليكم .... ارجوا المساعدة في الجمع التكست بوكس محمد بوقزاحة 8 156 08-02-17, 11:50 AM
آخر رد: محمد بوقزاحة
  [VB.NET] عدد مرات الضغط dubai.eig 11 273 08-02-17, 08:30 AM
آخر رد: dubai.eig
Tongue كيفية تنسيق فورمات التكست بوكس المتألق9 0 38 06-02-17, 05:03 PM
آخر رد: المتألق9
  حل مشكلة في التيكست بوكس عبدالرحمن المكاوي 8 161 06-02-17, 01:52 PM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
  [سؤال] كيف اربط بين 3 كومبو بوكس لو سمحتم farhat 8 244 06-02-17, 02:00 AM
آخر رد: farhat

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم