تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] (الربط بين العناصر)الضغط على زر + كتابة فى تكست بوكس داخل المتصفح من برنامجى
#1
السلام عليكم يا غالى

انا استخدم اداة awesomium browser
فى برنامجى بدلا من اداة الويب بروسر


اريد الربط بين التكست بوكس وتكست الرسالة فى المتصفح



والضغط على زر الارسال



محاولاتى

اولا عند ربط التكست
عملت الكود التالى
wbsms.ExecuteJavascript(String.Format("document.ge tElementById('composerInput').value='{0}'", "111"))

واشتغل تمام
111 هى القيمة الى بتتكتب فى التكست
ولكن لما احب اربطه من التكست نفسه بهذا الكود

Dim setmsg As String
setmsg = smst.Text
wbsms.ExecuteJavascript(String.Format("document.ge tElementById('u_0_r').SetAttribute='{0}'", setmsg))
مش بيشتغل

اما كود زر غلبنى معاه حوالى 3 ساعات

جربت اكتر من طريقة واكتر من كود

وهذا اخر كود جربته وبردو مش بيضغط على الزر

التجربة الاولى
wbsms.ExecuteJavascript(String.Format("docume nt.getElementsByTagName('u_0_6')[0]", "click"))

التجربة الثانية

wbsms.ExecuteJavascript("document.getElementById(' u_0_6')[0]", "click")

ودا رابط الصفحة

من هنا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
ك بدايه اخي 
شوف الفديو ده اكيد فيه جزء من طلبك 
احتمال يكون هوا الي حضرتك محتاجه في مشروعك 

لو مش هوا 

ارفع مثال او  وضح اكتر 
اعزرني  بحاول افهم 


هوا رافع مثال علي اليوتيوب حمله وشوف بس عرفنا 
لو ماتحلش طلبك 
اكيد لو ما عرفتش اساعدك 
الاعضاء الكرام يقدمولك مساعده 

وللعلم في مشروعك والله اعلم لازم دوال ال Api
اللهم صلي علي نبي (الرحمه) محمد رسول الله وبارك علي اله وصحابته والتابعين  واحقن دماء امتنا واجعل بأسنا علي اعدائنا يا ارحم الراحمين
[b]امين [/b]



الرد
تم الشكر بواسطة: الماجيك مسعد , الماجيك مسعد
#3
(10-01-16, 06:17 AM)zinom كتب :
ك بدايه اخي 
شوف الفديو ده اكيد فيه جزء من طلبك 
احتمال يكون هوا الي حضرتك محتاجه في مشروعك 

لو مش هوا 

ارفع مثال او  وضح اكتر 
اعزرني  بحاول افهم 


هوا رافع مثال علي اليوتيوب حمله وشوف بس عرفنا 
لو ماتحلش طلبك 
اكيد لو ما عرفتش اساعدك 
الاعضاء الكرام يقدمولك مساعده 

وللعلم في مشروعك والله اعلم لازم دوال ال Api

شكرا لك يا غالى

هنتظر رد باقى الاعضاء

لان النت عندى ضعيف جدا وصعب احمل الفيديو هنتظر رد الاعضاء

لو محدش فدنى هطضر احمله Cool
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
سبحان الله
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
هل من مساعد يا شباب؟
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
101 مشاهدة ولا يوجد ولا رد
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
.....................................
الرد
تم الشكر بواسطة:
#8
.....................
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] كيف اجعل الفورم يعمل على جميع الشاشات بدون تغيير او ضياع الكائنات داخل الفورم في vb.n اسيل1 1 40 أمس, 06:20 PM
آخر رد: محمد كريّم
  البحث داخل الداتا جريد فيو Osama Bayoumy 3 70 19-06-18, 09:50 AM
آخر رد: elgokr
  عدم فتح البرنامج الا حين الضغط على زر فى المتصفح ابو روضة 7 76 19-06-18, 03:02 AM
آخر رد: elgokr
  تنفيذ الأمر عند الضغط على إنتر ZaerAllail 7 76 16-06-18, 11:58 PM
آخر رد: dametucorazon
  [سؤال] كود عبارة عن التحقق من ملف تنفيذي موجود في الويندوز وازا تحقق الشرط يطلع مسج بوكس same1 3 76 10-06-18, 05:49 AM
آخر رد: elgokr
  كود طرح تكست بوكس من تكست بوكس أخرى mawadaalmogrbi 2 125 08-06-18, 09:37 AM
آخر رد: dametucorazon
  [سؤال] أريد من التكست بوكس (textbox) أن يحفظ البيانات التي كتبت فيه ثم يستعيدها عند فتح الب hichem1 2 71 06-06-18, 01:42 AM
آخر رد: hichem1
  تعديل داخل datagriedview atef_020 1 64 05-06-18, 05:01 AM
آخر رد: محمد كريّم
  [سؤال] عن الكومبو بوكس moniam 5 82 03-06-18, 11:15 AM
آخر رد: moniam
  سؤال بثقنية الربط في قواعد البيانات viv 5 114 03-06-18, 02:41 AM
آخر رد: viv

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم