تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] (الربط بين العناصر)الضغط على زر + كتابة فى تكست بوكس داخل المتصفح من برنامجى
#1
السلام عليكم يا غالى

انا استخدم اداة awesomium browser
فى برنامجى بدلا من اداة الويب بروسر


اريد الربط بين التكست بوكس وتكست الرسالة فى المتصفح



والضغط على زر الارسال



محاولاتى

اولا عند ربط التكست
عملت الكود التالى
wbsms.ExecuteJavascript(String.Format("document.ge tElementById('composerInput').value='{0}'", "111"))

واشتغل تمام
111 هى القيمة الى بتتكتب فى التكست
ولكن لما احب اربطه من التكست نفسه بهذا الكود

Dim setmsg As String
setmsg = smst.Text
wbsms.ExecuteJavascript(String.Format("document.ge tElementById('u_0_r').SetAttribute='{0}'", setmsg))
مش بيشتغل

اما كود زر غلبنى معاه حوالى 3 ساعات

جربت اكتر من طريقة واكتر من كود

وهذا اخر كود جربته وبردو مش بيضغط على الزر

التجربة الاولى
wbsms.ExecuteJavascript(String.Format("docume nt.getElementsByTagName('u_0_6')[0]", "click"))

التجربة الثانية

wbsms.ExecuteJavascript("document.getElementById(' u_0_6')[0]", "click")

ودا رابط الصفحة

من هنا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
ك بدايه اخي 
شوف الفديو ده اكيد فيه جزء من طلبك 
احتمال يكون هوا الي حضرتك محتاجه في مشروعك 

لو مش هوا 

ارفع مثال او  وضح اكتر 
اعزرني  بحاول افهم 


هوا رافع مثال علي اليوتيوب حمله وشوف بس عرفنا 
لو ماتحلش طلبك 
اكيد لو ما عرفتش اساعدك 
الاعضاء الكرام يقدمولك مساعده 

وللعلم في مشروعك والله اعلم لازم دوال ال Api
اللهم صلي علي نبي (الرحمه) محمد رسول الله وبارك علي اله وصحابته والتابعين  واحقن دماء امتنا واجعل بأسنا علي اعدائنا يا ارحم الراحمين
[b]امين [/b]



الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الماجيك مسعد , الماجيك مسعد
#3
(10-01-16, 06:17 AM)zinom كتب :
ك بدايه اخي 
شوف الفديو ده اكيد فيه جزء من طلبك 
احتمال يكون هوا الي حضرتك محتاجه في مشروعك 

لو مش هوا 

ارفع مثال او  وضح اكتر 
اعزرني  بحاول افهم 


هوا رافع مثال علي اليوتيوب حمله وشوف بس عرفنا 
لو ماتحلش طلبك 
اكيد لو ما عرفتش اساعدك 
الاعضاء الكرام يقدمولك مساعده 

وللعلم في مشروعك والله اعلم لازم دوال ال Api

شكرا لك يا غالى

هنتظر رد باقى الاعضاء

لان النت عندى ضعيف جدا وصعب احمل الفيديو هنتظر رد الاعضاء

لو محدش فدنى هطضر احمله Cool
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
سبحان الله
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
هل من مساعد يا شباب؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
101 مشاهدة ولا يوجد ولا رد
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
.....................................
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
.....................
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مساعده فى تعديل كود خاص بالتكست بوكس نبيل فتحى 1 21 أمس, 03:33 PM
آخر رد: أبو نوره
  نص أرقام في تكست بوكس visualist2015 3 67 14-09-17, 05:48 PM
آخر رد: visualist2015
  [سؤال] كيفية نسخ النصوص من داخل ليست بوكس تنمية المعرفة 7 125 12-09-17, 11:15 PM
آخر رد: تنمية المعرفة
  [كود] استفسار داخل اليست بوكس عبدالرحمن المكاوي 3 83 11-09-17, 05:29 PM
آخر رد: سعود الشامان
  [VB.NET] السلام عليكم ارجوا المساعدة في التكست بوكس محمد بوقزاحة 1 47 10-09-17, 12:29 PM
آخر رد: سعود الشامان
  [VB.NET] مساعدة التكست بوكس محمد بوقزاحة 3 69 10-09-17, 03:31 AM
آخر رد: Rabeea Qbaha
  [سؤال] كود حفظ البيانات من التكست بوكس الي الحقل shingray 1 57 08-09-17, 04:53 PM
آخر رد: Amjad
  خطأ في كود الربط بجوجل ايرث khaled12345 2 150 07-09-17, 04:30 AM
آخر رد: khaled12345
  [سؤال] لو سمحتم عاوز كود لأظهار كود العميل في التيكست بوكس عند اختيار العميل من الكومبوبوكس ahmedgamal 4 149 05-09-17, 06:01 AM
آخر رد: ahmedgamal
  عدم ظهور بينات اسم اختاره من لست بوكس Abdelazez.Ahmad 10 213 04-09-17, 07:59 PM
آخر رد: سعود

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم