تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] (الربط بين العناصر)الضغط على زر + كتابة فى تكست بوكس داخل المتصفح من برنامجى
#1
السلام عليكم يا غالى

انا استخدم اداة awesomium browser
فى برنامجى بدلا من اداة الويب بروسر


اريد الربط بين التكست بوكس وتكست الرسالة فى المتصفح



والضغط على زر الارسال



محاولاتى

اولا عند ربط التكست
عملت الكود التالى
wbsms.ExecuteJavascript(String.Format("document.ge tElementById('composerInput').value='{0}'", "111"))

واشتغل تمام
111 هى القيمة الى بتتكتب فى التكست
ولكن لما احب اربطه من التكست نفسه بهذا الكود

Dim setmsg As String
setmsg = smst.Text
wbsms.ExecuteJavascript(String.Format("document.ge tElementById('u_0_r').SetAttribute='{0}'", setmsg))
مش بيشتغل

اما كود زر غلبنى معاه حوالى 3 ساعات

جربت اكتر من طريقة واكتر من كود

وهذا اخر كود جربته وبردو مش بيضغط على الزر

التجربة الاولى
wbsms.ExecuteJavascript(String.Format("docume nt.getElementsByTagName('u_0_6')[0]", "click"))

التجربة الثانية

wbsms.ExecuteJavascript("document.getElementById(' u_0_6')[0]", "click")

ودا رابط الصفحة

من هنا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
ك بدايه اخي 
شوف الفديو ده اكيد فيه جزء من طلبك 
احتمال يكون هوا الي حضرتك محتاجه في مشروعك 

لو مش هوا 

ارفع مثال او  وضح اكتر 
اعزرني  بحاول افهم 


هوا رافع مثال علي اليوتيوب حمله وشوف بس عرفنا 
لو ماتحلش طلبك 
اكيد لو ما عرفتش اساعدك 
الاعضاء الكرام يقدمولك مساعده 

وللعلم في مشروعك والله اعلم لازم دوال ال Api
اللهم صلي علي نبي (الرحمه) محمد رسول الله وبارك علي اله وصحابته والتابعين  واحقن دماء امتنا واجعل بأسنا علي اعدائنا يا ارحم الراحمين
[b]امين [/b]



الرد
تم الشكر بواسطة: الماجيك مسعد , الماجيك مسعد
#3
(10-01-16, 06:17 AM)zinom كتب :
ك بدايه اخي 
شوف الفديو ده اكيد فيه جزء من طلبك 
احتمال يكون هوا الي حضرتك محتاجه في مشروعك 

لو مش هوا 

ارفع مثال او  وضح اكتر 
اعزرني  بحاول افهم 


هوا رافع مثال علي اليوتيوب حمله وشوف بس عرفنا 
لو ماتحلش طلبك 
اكيد لو ما عرفتش اساعدك 
الاعضاء الكرام يقدمولك مساعده 

وللعلم في مشروعك والله اعلم لازم دوال ال Api

شكرا لك يا غالى

هنتظر رد باقى الاعضاء

لان النت عندى ضعيف جدا وصعب احمل الفيديو هنتظر رد الاعضاء

لو محدش فدنى هطضر احمله Cool
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
سبحان الله
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
هل من مساعد يا شباب؟
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
101 مشاهدة ولا يوجد ولا رد
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
.....................................
الرد
تم الشكر بواسطة:
#8
.....................
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  اقتراحاتكم حول المشروع و على طريقة كتابة الاكواد essawq 13 245 منذ 2 ساعة مضت
آخر رد: elgokr
  [سؤال] مشكلة في الكود في كيفية البحث داخل الداتا جريد من خلال صندوق نصي ؟ dametucorazon 3 120 منذ 11 ساعة مضت
آخر رد: elgokr
  [VB.NET] عرض معلومات في فورم 2 بعد الضغط على زر في فورم 1 Simo1991 11 175 18-09-18, 09:32 PM
آخر رد: elgokr
  [VB.NET] استفسار :- بخصوص تغيير اسم ال Button بعد الضغط dubai.eig 10 189 17-09-18, 10:53 AM
آخر رد: dubai.eig
  كتابة التاريخ بالحروف العيدروس 4 118 16-09-18, 02:55 AM
آخر رد: 911
  كيف يُمكن عرض خيارات داخل combobox بناء على ظهور شهر مُعين وسنة مُعين بأداةDatetimepi Hazem1 5 134 15-09-18, 02:36 AM
آخر رد: Hazem1
  [سؤال] عرض برنامج داخل اخر DK-x 3 77 12-09-18, 09:43 PM
آخر رد: elgokr
  هو ينفع وضع الاكواد داخل Module ابو روضة 13 271 11-09-18, 01:49 AM
آخر رد: ابو روضة
  مُشكلة في حفظ البيانات داخل الداتاجريدفيو في بعض الأحيان Hazem1 7 220 10-09-18, 09:34 PM
آخر رد: Hazem1
  طلب مساعدة في عدم تحديث البيانات في الداتا جريد فيو عند الضغط على زر تعديل essawq 9 211 05-09-18, 11:22 PM
آخر رد: essawq

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم