تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] (الربط بين العناصر)الضغط على زر + كتابة فى تكست بوكس داخل المتصفح من برنامجى
#1
السلام عليكم يا غالى

انا استخدم اداة awesomium browser
فى برنامجى بدلا من اداة الويب بروسر


اريد الربط بين التكست بوكس وتكست الرسالة فى المتصفح



والضغط على زر الارسال



محاولاتى

اولا عند ربط التكست
عملت الكود التالى
wbsms.ExecuteJavascript(String.Format("document.ge tElementById('composerInput').value='{0}'", "111"))

واشتغل تمام
111 هى القيمة الى بتتكتب فى التكست
ولكن لما احب اربطه من التكست نفسه بهذا الكود

Dim setmsg As String
setmsg = smst.Text
wbsms.ExecuteJavascript(String.Format("document.ge tElementById('u_0_r').SetAttribute='{0}'", setmsg))
مش بيشتغل

اما كود زر غلبنى معاه حوالى 3 ساعات

جربت اكتر من طريقة واكتر من كود

وهذا اخر كود جربته وبردو مش بيضغط على الزر

التجربة الاولى
wbsms.ExecuteJavascript(String.Format("docume nt.getElementsByTagName('u_0_6')[0]", "click"))

التجربة الثانية

wbsms.ExecuteJavascript("document.getElementById(' u_0_6')[0]", "click")

ودا رابط الصفحة

من هنا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
ك بدايه اخي 
شوف الفديو ده اكيد فيه جزء من طلبك 
احتمال يكون هوا الي حضرتك محتاجه في مشروعك 

لو مش هوا 

ارفع مثال او  وضح اكتر 
اعزرني  بحاول افهم 


هوا رافع مثال علي اليوتيوب حمله وشوف بس عرفنا 
لو ماتحلش طلبك 
اكيد لو ما عرفتش اساعدك 
الاعضاء الكرام يقدمولك مساعده 

وللعلم في مشروعك والله اعلم لازم دوال ال Api
اللهم صلي علي نبي (الرحمه) محمد رسول الله وبارك علي اله وصحابته والتابعين  واحقن دماء امتنا واجعل بأسنا علي اعدائنا يا ارحم الراحمين
[b]امين [/b]



الرد
تم الشكر بواسطة: الماجيك مسعد , الماجيك مسعد
#3
(10-01-16, 06:17 AM)zinom كتب :
ك بدايه اخي 
شوف الفديو ده اكيد فيه جزء من طلبك 
احتمال يكون هوا الي حضرتك محتاجه في مشروعك 

لو مش هوا 

ارفع مثال او  وضح اكتر 
اعزرني  بحاول افهم 


هوا رافع مثال علي اليوتيوب حمله وشوف بس عرفنا 
لو ماتحلش طلبك 
اكيد لو ما عرفتش اساعدك 
الاعضاء الكرام يقدمولك مساعده 

وللعلم في مشروعك والله اعلم لازم دوال ال Api

شكرا لك يا غالى

هنتظر رد باقى الاعضاء

لان النت عندى ضعيف جدا وصعب احمل الفيديو هنتظر رد الاعضاء

لو محدش فدنى هطضر احمله Cool
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
سبحان الله
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
هل من مساعد يا شباب؟
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
101 مشاهدة ولا يوجد ولا رد
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
.....................................
الرد
تم الشكر بواسطة:
#8
.....................
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكلة عند الضغط على زر التخزين nooralcown 1 40 10-12-18, 03:10 PM
آخر رد: elgokr
  عند الضغط Next يتم تجاوز صف Hazem1 3 60 10-12-18, 03:02 PM
آخر رد: elgokr
  جمع الكمية لصنف واحد داخل datagridview atef_020 21 410 07-12-18, 11:44 PM
آخر رد: atef_020
  [VB.NET] أريد مساعدتي في عمل برنامج يستطيع التعرف علي وجه انسان داخل فديو اوصورة ؟ PeterGhattas082460 1 82 07-12-18, 01:54 AM
آخر رد: محمد كريّم
  كيف يمكنك فتح اكثر من فورم داخل فورم الرئيسي mostafa zaki 11 8,196 06-12-18, 10:08 PM
آخر رد: PeterGhattas082460
  سؤال بخصوص الكتابة داخل داتا جريد احمد خطاب 3 79 05-12-18, 11:35 AM
آخر رد: احمد خطاب
  كيفية دمع بيانات فى تكست بوكس واحد سمير جمال 3 82 04-12-18, 04:07 PM
آخر رد: Rabeea Qbaha
  [VB.NET] كيف يمكن تحديد كلمة بلون داخل listview XBOOBX 1 74 30-11-18, 06:28 PM
آخر رد: XBOOBX
  جلب الروابط داخل النصوص بالريجيكس ابو روضة 3 170 30-11-18, 05:13 PM
آخر رد: ابو روضة
  محتاج مساعدة فى عمل بسورد لى برنامجى+رابط قاعدة البينات من الاسطضافة Mohamed Magdy 14 286 29-11-18, 10:36 PM
آخر رد: Mohamed Magdy

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم