تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] برنامج لتشغيل الملفات الصوتية
#1
انا بصمم برنامج لتشغيل الملفات الصوتية ومحتار في الشريط اللي بيمشي مع الملف الصوتي انا بعمله بالاداة trackbar بس شكلها مش زي برامج المحترفين فهل في طريقه تانية لعمل الشريط دا


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
انا لست خبيرا كفاية
لكن أعتقد بأنك تحتاج لتطوير أداة جديدة
أو تنزيلها من الأنترنت
ودمجها مع المشروع لأستخدامها
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
اخوي في ادوات مصممه جاهزه وتسمى ( ثيمات ) تحمله وتركبه على برنامج وتقدر انت بنفسك تصمم ادوات لاكن يبغا له تعليم انت جرب الجاهز

ابحث في الانترنت وتحصل كثير


وشوف وش يصير معاك

بس يبغا لك صبر على الثيمات بسبب كثره الخطاء
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كيف تتحقق من وجود برنامج مثبت وان لم يكن مثبت تثبته محمد بن عطية 1 58 20-05-17, 09:26 PM
آخر رد: محمود بكرى
  تشغيل برنامج دون الحاجه للاقلاع ببرامج اخري medoddd 0 34 19-05-17, 12:46 PM
آخر رد: medoddd
  افكاركم بخصوص برنامج ادارة محلات بلاي ستيشن Basil Abdallah 3 76 18-05-17, 07:49 PM
آخر رد: Basil Abdallah
  [VB.NET] عايز اعرف ازاى اعمل برنامج بقاعدة بيانات xaml MOSTAFA.KAMEL 3 103 13-05-17, 11:01 PM
آخر رد: العواد الصغير
  طلب برنامج .NET Reactor مع التفعيل OakenShield 0 32 13-05-17, 01:28 PM
آخر رد: OakenShield
  [VB.NET] مشكلة بسيطة في برنامج بسيط يعتمد على( Multi-Threading) أبو نقطة 5 139 13-05-17, 07:41 AM
آخر رد: أبو نقطة
  مساعدة في ربط برنامج بالسكنر zinab ali 3 79 09-05-17, 10:55 PM
آخر رد: mansoor
  [سؤال] تعليم عمل برنامج مبيعات المبرمج العبقري 4 163 30-04-17, 12:42 PM
آخر رد: جميل علي
  انترنت اكسبولور داخل برنامج ديسك توب weswes88 1 59 18-04-17, 05:57 AM
آخر رد: Anas Mahmoud
  التعامل مع الملفات النصية aftfm 2 81 15-04-17, 12:01 PM
آخر رد: aftfm

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم