تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
محتاج مثال علي كريستال ريبورت من فضلكم
#1
السلام عليكم الاخوة والاخوات بالمنتدي
من فضلكم من يستطيع المساعده محتاج مثال علي ربط قاعدة بيانات اكسس 2007 محميه بباسورد
مع كريستال ريبورت يعمل علي فيجول بيسك 2010 او 2013 لتكوين تقرير طباعة فاتوره
ولكم جزيل الشكر 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
في هذا الرابط دورة كاملة عن الكرستال ريبورت

للاستاذ احمد النجار

https://www.youtube.com/playlist?list=PL...ZLRG6ElmTd

بالتوفيق للجميع
اللهم يا ارحم الراحمين ارحم اخي اباليث رحمة واسعة
 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  سؤال في ريبورت فيو زيد زينوبي 2 59 أمس, 01:29 PM
آخر رد: صبري زينوبي
  [VB.NET] محتاج كود ارسال مسج للفيس بوك dubai.eig 3 92 11-05-17, 01:52 AM
آخر رد: tryold
  كيف اظهر بيانات داتا جريد فيو مباشرة على كريستال ريبورت samawi 4 164 07-05-17, 04:30 PM
آخر رد: Adrees
  محتاج مساعدة في اكمال الكود bidaya 7 220 04-05-17, 05:14 PM
آخر رد: bidaya
  [VB.NET] مساعده بسيطه - مثال TreeView dubai.eig 7 179 03-05-17, 08:48 AM
آخر رد: dubai.eig
  عرض صورة في تقرير كريستال atefkhalf2004 29 681 29-04-17, 03:37 PM
آخر رد: Adrees
  محتاج كود صغير للتاكد واختبار القيمة المدخلة في ( TEXTBOX) mohammed.gadain61 8 227 25-04-17, 04:05 AM
آخر رد: عبـدالله
  فلتر داتا جريد وكريستال ريبورت alma_fandi 14 399 20-04-17, 11:52 PM
آخر رد: IBRA939
  محتاج كود للتصفية داخل datagridviwe بواسطة حقل id وتصفية بشرط تحديد الرينج mohammed.gadain61 2 91 17-04-17, 09:00 PM
آخر رد: silverlight
  [VB.NET] طباعة محتويات الفورم على ريبورت فيوور tarek 1 106 17-04-17, 08:44 PM
آخر رد: Adrees

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم