تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ملء الكموبوكس داخل داتا جريد فيو
#1
لكل اخوانى فى المنتدى لكم جزيل الشكر على التعاون
سوالى عن كيفية ملىء الكموبوكس داخل الداتا جريدفيو ببيانات عمود فى جدول معين عن طريق الكود
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
راجع الموضوع التالي :

http://vb4arb.com/vb/thread-13867.html
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
(16-02-16, 10:44 PM)boudyonline كتب : راجع الموضوع التالي :

http://vb4arb.com/vb/thread-13867.html

لك الف تحية على ردك على هذا الموضوع و موضوع الكريستال ريبورت
بعد اذنك عايز اعرف انت عدلت ايه فى ملف الكريستال
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
عزيزى عايز اعرف طريقة عمل فاتورة بالداتاجريد فيو عايز اختار اسم الصنف من كموبو بوكس يكتب اسمه فى عمود اسم الصنف و كذلك بقية بيانات الصنف
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
كود :
Dim cell As DataGridViewComboBoxCell = New DataGridViewComboBoxCell()
       cell.Items.Add("Item 1")
       cell.Items.Add("Item 2")
       cell.Items.Add("Item 3")
       cell.Items.Add("Item 4")
       DataGridView1(0, 0) = cell
الرد
تم الشكر بواسطة: moftah70 , moftah70
#6
(23-02-16, 09:43 PM)HASAN6.0 كتب :
كود :
Dim cell As DataGridViewComboBoxCell = New DataGridViewComboBoxCell()
       cell.Items.Add("Item 1")
       cell.Items.Add("Item 2")
       cell.Items.Add("Item 3")
       cell.Items.Add("Item 4")
       DataGridView1(0, 0) = cell
الاخ العزيز hasan6  اريد ملء الكموبوكس من جدول الاصناف
اسف على الازعاج
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
(24-02-16, 09:31 PM)فارس احمد السيد كتب : الاخ العزيز hasan6  اريد ملء الكموبوكس من جدول الاصناف
اسف على الازعاج

اخي الكريم .. حاول رفع المشروع
الرد
تم الشكر بواسطة:
#8
(24-02-16, 10:57 PM)HASAN6.0 كتب :
(24-02-16, 09:31 PM)فارس احمد السيد كتب : الاخ العزيز hasan6  اريد ملء الكموبوكس من جدول الاصناف
اسف على الازعاج

اخي الكريم .. حاول رفع المشروع

الاخ العزيز hasan6  اريد ملء الكموبوكس من جدول الاصناف
كما فى الصورة المرفقة بحيث عند اختيار رقم الصنف يظهر رقمه و سعره فى الاعمدة المخصصة لذلك
و لكم منى جزيل الشكر


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد
تم الشكر بواسطة:
#9
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
أخي أنا عملت لك مثال صغير


الملفات المرفقة
.rar   FillGridCombo.rar (الحجم : 357.01 ك ب / التحميلات : 86)
Email : mrma11581@gmail.com
الرد
تم الشكر بواسطة: moftah70 , HASAN6.0
#10
(28-02-16, 12:51 AM)ممدوح الخطيب كتب : السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
أخي أنا عملت لك مثال صغير

الاخ الغالى ممدوخ الخطيب الف شكر على تعبك معى
اجرب الملف و ان شاء الله خير
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكله فى الداتا جريد فيو خالد كامل1 2 39 منذ 9 ساعة مضت
آخر رد: خالد كامل1
  سؤال :- فى كيغية ادراج بيانات فى الداتا جريد فيو احمد خطاب 1 58 منذ 9 ساعة مضت
آخر رد: EYADISMAIL
  مشكلة داخل البوتن Mohamed Magdy 5 35 أمس, 10:04 PM
آخر رد: XBOOBX
  [VB.NET] سحب توكين من داخل رابط XBOOBX 8 107 أمس, 06:03 PM
آخر رد: XBOOBX
  سؤال فى الحفظ من الداتا جريد salah mansour 5 86 أمس, 06:31 AM
آخر رد: mero5000
  كيف ابحث داخل قاعدة البيانات احمد خطاب 2 62 أمس, 01:51 AM
آخر رد: اسامه الهرماوي
  [VB.NET] المخططات البيانية داخل الاكسيل محمد اسماعيل 0 28 15-10-18, 03:57 AM
آخر رد: محمد اسماعيل
  نسخ اعمدة من الداتا جريد فيو الي اخري محمد اسماعيل 11 145 14-10-18, 04:42 AM
آخر رد: حريف برمجة
  [VB.NET] افضل طريقة لجمع عمود بالداتا جريد محمد اسماعيل 2 78 07-10-18, 07:39 PM
آخر رد: محمد اسماعيل
  حذف صف من داتا ليست تناسيم 3 54 07-10-18, 06:45 AM
آخر رد: rnmr

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم