تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ملء الكموبوكس داخل داتا جريد فيو
#1
لكل اخوانى فى المنتدى لكم جزيل الشكر على التعاون
سوالى عن كيفية ملىء الكموبوكس داخل الداتا جريدفيو ببيانات عمود فى جدول معين عن طريق الكود
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
راجع الموضوع التالي :

http://vb4arb.com/vb/thread-13867.html
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(16-02-16, 10:44 PM)boudyonline كتب : راجع الموضوع التالي :

http://vb4arb.com/vb/thread-13867.html

لك الف تحية على ردك على هذا الموضوع و موضوع الكريستال ريبورت
بعد اذنك عايز اعرف انت عدلت ايه فى ملف الكريستال
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
عزيزى عايز اعرف طريقة عمل فاتورة بالداتاجريد فيو عايز اختار اسم الصنف من كموبو بوكس يكتب اسمه فى عمود اسم الصنف و كذلك بقية بيانات الصنف
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
كود :
Dim cell As DataGridViewComboBoxCell = New DataGridViewComboBoxCell()
       cell.Items.Add("Item 1")
       cell.Items.Add("Item 2")
       cell.Items.Add("Item 3")
       cell.Items.Add("Item 4")
       DataGridView1(0, 0) = cell
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: moftah70 , moftah70
#6
(23-02-16, 09:43 PM)HASAN6.0 كتب :
كود :
Dim cell As DataGridViewComboBoxCell = New DataGridViewComboBoxCell()
       cell.Items.Add("Item 1")
       cell.Items.Add("Item 2")
       cell.Items.Add("Item 3")
       cell.Items.Add("Item 4")
       DataGridView1(0, 0) = cell
الاخ العزيز hasan6  اريد ملء الكموبوكس من جدول الاصناف
اسف على الازعاج
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
(24-02-16, 09:31 PM)فارس احمد السيد كتب : الاخ العزيز hasan6  اريد ملء الكموبوكس من جدول الاصناف
اسف على الازعاج

اخي الكريم .. حاول رفع المشروع
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
(24-02-16, 10:57 PM)HASAN6.0 كتب :
(24-02-16, 09:31 PM)فارس احمد السيد كتب : الاخ العزيز hasan6  اريد ملء الكموبوكس من جدول الاصناف
اسف على الازعاج

اخي الكريم .. حاول رفع المشروع

الاخ العزيز hasan6  اريد ملء الكموبوكس من جدول الاصناف
كما فى الصورة المرفقة بحيث عند اختيار رقم الصنف يظهر رقمه و سعره فى الاعمدة المخصصة لذلك
و لكم منى جزيل الشكر


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
أخي أنا عملت لك مثال صغير


الملفات المرفقة
.rar   FillGridCombo.rar (الحجم : 357.01 ك ب / التحميلات : 70)
Email : mrma11581@gmail.com
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: moftah70 , HASAN6.0
#10
(28-02-16, 12:51 AM)ممدوح الخطيب كتب : السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
أخي أنا عملت لك مثال صغير

الاخ الغالى ممدوخ الخطيب الف شكر على تعبك معى
اجرب الملف و ان شاء الله خير
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] كيفية نسخ النصوص من داخل ليست بوكس تنمية المعرفة 7 134 12-09-17, 11:15 PM
آخر رد: تنمية المعرفة
  [كود] استفسار داخل اليست بوكس عبدالرحمن المكاوي 3 86 11-09-17, 05:29 PM
آخر رد: سعود الشامان
Lightbulb [مثال] تحويل التاريخ الميلادي الى هجري داخل الداتا جريد من قاعدة بيانات اكسس محمود بكرى 20 487 30-08-17, 02:37 PM
آخر رد: محمود بكرى
  كود لتشغيل اى برنامج داخل نموذج VB.Net konter 3 130 28-08-17, 11:54 AM
آخر رد: konter
  نسخ البيانات من الداتا جريد الى داتا جريد اخري احمد الامين 1 115 28-08-17, 05:07 AM
آخر رد: سعود
  [VB.NET] طلب كود تصدير بيانات داتا جريد فيو إلى وورد waelalmsry75 4 198 27-08-17, 11:58 PM
آخر رد: waelalmsry75
  [VB.NET] كيف أسوي بحث في الداتا جريد فيو فقط بالتكست بوكس بدون زر oni 3 138 27-08-17, 12:17 AM
آخر رد: سعود
  مساعده من الخبراء فى تنسيق الداتا جريد فيو نبيل كونكت 3 136 22-08-17, 11:50 PM
آخر رد: أبو نوره
  بخصوص العرض فى الداتا جريد فيو نبيل كونكت 5 161 21-08-17, 04:07 AM
آخر رد: نبيل كونكت
  كيفية انهاء الفرز فى الداتا جريد فيو نبيل كونكت 2 94 18-08-17, 01:03 PM
آخر رد: نبيل كونكت

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم