تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ملء الكموبوكس داخل داتا جريد فيو
#1
لكل اخوانى فى المنتدى لكم جزيل الشكر على التعاون
سوالى عن كيفية ملىء الكموبوكس داخل الداتا جريدفيو ببيانات عمود فى جدول معين عن طريق الكود
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
راجع الموضوع التالي :

http://vb4arb.com/vb/thread-13867.html
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(16-02-16, 10:44 PM)boudyonline كتب : راجع الموضوع التالي :

http://vb4arb.com/vb/thread-13867.html

لك الف تحية على ردك على هذا الموضوع و موضوع الكريستال ريبورت
بعد اذنك عايز اعرف انت عدلت ايه فى ملف الكريستال
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
عزيزى عايز اعرف طريقة عمل فاتورة بالداتاجريد فيو عايز اختار اسم الصنف من كموبو بوكس يكتب اسمه فى عمود اسم الصنف و كذلك بقية بيانات الصنف
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
كود :
Dim cell As DataGridViewComboBoxCell = New DataGridViewComboBoxCell()
       cell.Items.Add("Item 1")
       cell.Items.Add("Item 2")
       cell.Items.Add("Item 3")
       cell.Items.Add("Item 4")
       DataGridView1(0, 0) = cell
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: moftah70 , moftah70
#6
(23-02-16, 09:43 PM)HASAN6.0 كتب :
كود :
Dim cell As DataGridViewComboBoxCell = New DataGridViewComboBoxCell()
       cell.Items.Add("Item 1")
       cell.Items.Add("Item 2")
       cell.Items.Add("Item 3")
       cell.Items.Add("Item 4")
       DataGridView1(0, 0) = cell
الاخ العزيز hasan6  اريد ملء الكموبوكس من جدول الاصناف
اسف على الازعاج
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
(24-02-16, 09:31 PM)فارس احمد السيد كتب : الاخ العزيز hasan6  اريد ملء الكموبوكس من جدول الاصناف
اسف على الازعاج

اخي الكريم .. حاول رفع المشروع
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
(24-02-16, 10:57 PM)HASAN6.0 كتب :
(24-02-16, 09:31 PM)فارس احمد السيد كتب : الاخ العزيز hasan6  اريد ملء الكموبوكس من جدول الاصناف
اسف على الازعاج

اخي الكريم .. حاول رفع المشروع

الاخ العزيز hasan6  اريد ملء الكموبوكس من جدول الاصناف
كما فى الصورة المرفقة بحيث عند اختيار رقم الصنف يظهر رقمه و سعره فى الاعمدة المخصصة لذلك
و لكم منى جزيل الشكر


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
أخي أنا عملت لك مثال صغير


الملفات المرفقة
.rar   FillGridCombo.rar (الحجم : 357.01 ك ب / التحميلات : 42)
Email : mrma11581@gmail.com
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: moftah70 , HASAN6.0
#10
(28-02-16, 12:51 AM)ممدوح الخطيب كتب : السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
أخي أنا عملت لك مثال صغير

الاخ الغالى ممدوخ الخطيب الف شكر على تعبك معى
اجرب الملف و ان شاء الله خير
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كيفية تغير لون ال button اللي في الفورم بمعلومات في الداتا جريد فيو khaled12345 2 46 منذ 1 ساعه مضت
آخر رد: alma2
  البحث او الفلتر باكثر من اسم من داخل عمود Name khaled12345 2 67 21-05-17, 08:18 AM
آخر رد: khaled12345
  سؤال فى الداتا جريد salah mansour 1 98 21-05-17, 12:09 AM
آخر رد: boudyonline
  [VB.NET] اريد وضع مؤقت بدون تايمر داخل هذا الكود + المشروع بالكامل e-coder 0 48 19-05-17, 04:09 PM
آخر رد: e-coder
  تخزين مباشر بالداتا جريد alma_fandi 2 60 18-05-17, 03:03 AM
آخر رد: alma_fandi
  حساب عدد الصفوف في الداتا جريد فيو khaled12345 7 125 16-05-17, 09:17 PM
آخر رد: محمود بكرى
  مساعدة في البحث في الداتا جريد فيو khaled12345 2 98 10-05-17, 11:17 AM
آخر رد: khaled12345
  كيف اظهر بيانات داتا جريد فيو مباشرة على كريستال ريبورت samawi 4 164 07-05-17, 04:30 PM
آخر رد: Adrees
  كيفية التحكم في تنسيق عمود خلايا واحد في الداتا جريد تناسيم 3 103 30-04-17, 06:31 PM
آخر رد: alma_fandi
  أحتاج كود يغير لون صف أو اكثر من صف في داتا غريد فيو بناء على شرط samawi 2 72 29-04-17, 12:56 AM
آخر رد: samawi

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم