تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ملء الكموبوكس داخل داتا جريد فيو
#1
لكل اخوانى فى المنتدى لكم جزيل الشكر على التعاون
سوالى عن كيفية ملىء الكموبوكس داخل الداتا جريدفيو ببيانات عمود فى جدول معين عن طريق الكود
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
راجع الموضوع التالي :

http://vb4arb.com/vb/thread-13867.html
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(16-02-16, 10:44 PM)boudyonline كتب : راجع الموضوع التالي :

http://vb4arb.com/vb/thread-13867.html

لك الف تحية على ردك على هذا الموضوع و موضوع الكريستال ريبورت
بعد اذنك عايز اعرف انت عدلت ايه فى ملف الكريستال
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
عزيزى عايز اعرف طريقة عمل فاتورة بالداتاجريد فيو عايز اختار اسم الصنف من كموبو بوكس يكتب اسمه فى عمود اسم الصنف و كذلك بقية بيانات الصنف
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
كود :
Dim cell As DataGridViewComboBoxCell = New DataGridViewComboBoxCell()
       cell.Items.Add("Item 1")
       cell.Items.Add("Item 2")
       cell.Items.Add("Item 3")
       cell.Items.Add("Item 4")
       DataGridView1(0, 0) = cell
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: moftah70 , moftah70
#6
(23-02-16, 09:43 PM)HASAN6.0 كتب :
كود :
Dim cell As DataGridViewComboBoxCell = New DataGridViewComboBoxCell()
       cell.Items.Add("Item 1")
       cell.Items.Add("Item 2")
       cell.Items.Add("Item 3")
       cell.Items.Add("Item 4")
       DataGridView1(0, 0) = cell
الاخ العزيز hasan6  اريد ملء الكموبوكس من جدول الاصناف
اسف على الازعاج
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
(24-02-16, 09:31 PM)فارس احمد السيد كتب : الاخ العزيز hasan6  اريد ملء الكموبوكس من جدول الاصناف
اسف على الازعاج

اخي الكريم .. حاول رفع المشروع
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
(24-02-16, 10:57 PM)HASAN6.0 كتب :
(24-02-16, 09:31 PM)فارس احمد السيد كتب : الاخ العزيز hasan6  اريد ملء الكموبوكس من جدول الاصناف
اسف على الازعاج

اخي الكريم .. حاول رفع المشروع

الاخ العزيز hasan6  اريد ملء الكموبوكس من جدول الاصناف
كما فى الصورة المرفقة بحيث عند اختيار رقم الصنف يظهر رقمه و سعره فى الاعمدة المخصصة لذلك
و لكم منى جزيل الشكر


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
أخي أنا عملت لك مثال صغير


الملفات المرفقة
.rar   FillGridCombo.rar (الحجم : 357.01 ك ب / التحميلات : 42)
Email : mrma11581@gmail.com
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: moftah70 , HASAN6.0
#10
(28-02-16, 12:51 AM)ممدوح الخطيب كتب : السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
أخي أنا عملت لك مثال صغير

الاخ الغالى ممدوخ الخطيب الف شكر على تعبك معى
اجرب الملف و ان شاء الله خير
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كمبو بوكس داخل الداتا جريد فارس احمد السيد 2 21 منذ 7 ساعة مضت
آخر رد: yousef
  [VB.NET] داتا جريد فيو فارس احمد السيد 2 50 منذ 9 ساعة مضت
آخر رد: فارس احمد السيد
  [سؤال] استفسار داخل List box عبدالرحمن المكاوي 10 152 31-01-17, 05:32 PM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
Thumbs Up [VB.NET] ادراج صور وملفات داخل ال sql باستخدام vb khallak86 0 64 31-01-17, 11:40 AM
آخر رد: khallak86
  كيف يمكن تقريب الكسر العشري لاقرب رقم فى داتا جريد فيو السيد الجوهري 1 61 28-01-17, 06:34 PM
آخر رد: ابو ليلى
  كيف يمكن تثبيت رقم داخل مربع النص والنموذج فى وضع العرض السيد الجوهري 5 88 28-01-17, 02:25 AM
آخر رد: السيد الجوهري
  كيف اقوم بحفظ بيانات بقاعدة اكسيس داتا بيز موجودة على سيرفر رهف العريفي 7 158 22-01-17, 09:00 AM
آخر رد: رهف العريفي
  كيف يتم جعل اول سطر فى الداتا جريد فيو يظهر الرصيد السابق السيد الجوهري 7 337 27-12-16, 11:24 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  حشر سطر فى الداتا جريد فيو السيد الجوهري 8 214 23-12-16, 11:14 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  تحميل قيم اكبرid فى الداتا جريد فيو داخل تسكت بوكس araxis 8 286 20-12-16, 08:42 PM
آخر رد: ابراهيم النعيمي

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم