تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لو سمحتوا ياجماعة عندي مشكله مع اداة folder browser dialog
#1
انا بستخدم الاداة مع ليست بوكس ولما بختار مجلد بتجبلي مسار الملفات اللي داخل المجلد انا عايز بدل ماتجيب المسار تجيب الاسم


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
تفضل اخوي

هاذا الكود يخذف مسار البحث فقط يضهر اسامي الملفات

PHP كود :
For Each lists As String In IO.Directory.GetDirectories("مسار البحث")
 
           lists lists.Replace("مسار البحث""")
 
           ListBox1.Items.Add(lists)
 
       Next 

استبدل مسار البحث في مسار البحث المطلوب


وشكرا
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(17-02-16, 01:45 AM)hassan كتب : تفضل اخوي

هاذا الكود يخذف مسار البحث فقط يضهر اسامي الملفات

PHP كود :
For Each lists As String In IO.Directory.GetDirectories("مسار البحث")
 
           lists lists.Replace("مسار البحث""")
 
           ListBox1.Items.Add(lists)
 
       Next 

استبدل مسار البحث في مسار البحث المطلوب


وشكرا
الف شكر اخي العزيز الكود تمام بس اضفت عليه بدل المسار " folder browser dialog.select bath" واشتغل تمام
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(17-02-16, 02:27 PM)مدحت رمضان كتب :
(17-02-16, 01:45 AM)hassan كتب : تفضل اخوي

هاذا الكود يخذف مسار البحث فقط يضهر اسامي الملفات

PHP كود :
For Each lists As String In IO.Directory.GetDirectories("مسار البحث")
 
           lists lists.Replace("مسار البحث""")
 
           ListBox1.Items.Add(lists)
 
       Next 

استبدل مسار البحث في مسار البحث المطلوب


وشكرا
الف شكر اخي العزيز الكود تمام بس اضفت عليه بدل المسار " folder browser dialog.select bath" واشتغل تمام
 نعم اخي هذه الفكره المقصوده بس حبيت اوضح لك الطريقه

وشكرا
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكله منعتنى من بيع اول مشروع ليا ارجوا المساعده نبيل فتحى 8 177 منذ 29 دقيقة مضت
آخر رد: aliday03
  [VB.NET] مشكله فى كود lemozza 2 69 16-09-17, 09:39 PM
آخر رد: lemozza
Information [VB.NET] استفسار عن اسم اداة مفتاح القبائلي 2 53 08-09-17, 04:32 PM
آخر رد: مفتاح القبائلي
  مشكله في اضافه البيانات gnoon 11 262 18-08-17, 01:42 AM
آخر رد: gnoon
  مشكله فى UPDATE نبيل كونكت 1 71 15-08-17, 11:53 PM
آخر رد: ابو ليلى
  [سؤال] ياجماعة اريد كود ارتباط الكاميرا والتصوير المباشر عن طريق النقر على زر تصوير بالفورم محمد فرحان محمد 1 92 10-08-17, 01:11 AM
آخر رد: طـلال
  مشكله فى DateTimePicker1 تعديل كود نبيل كونكت 2 130 31-07-17, 07:51 PM
آخر رد: ابو محمد القحطاني
  [VB.NET] طلب تعديل في كود للطباعة باستخدام اداة PrintDocument (مرفق) ssayed111 1 180 28-07-17, 01:27 AM
آخر رد: IBRA939
  تعديل كود بسيط لو سمحتوا يا جماعه نبيل كونكت 1 108 26-07-17, 01:49 PM
آخر رد: محمود بكرى
  تفريغ اداة datetimepicker Marwan9990 13 370 25-07-17, 10:20 PM
آخر رد: Marwan9990

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم