تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لو سمحتوا ياجماعة عندي مشكله مع اداة folder browser dialog
#1
انا بستخدم الاداة مع ليست بوكس ولما بختار مجلد بتجبلي مسار الملفات اللي داخل المجلد انا عايز بدل ماتجيب المسار تجيب الاسم


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
تفضل اخوي

هاذا الكود يخذف مسار البحث فقط يضهر اسامي الملفات

PHP كود :
For Each lists As String In IO.Directory.GetDirectories("مسار البحث")
 
           lists lists.Replace("مسار البحث""")
 
           ListBox1.Items.Add(lists)
 
       Next 

استبدل مسار البحث في مسار البحث المطلوب


وشكرا
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
(17-02-16, 01:45 AM)hassan كتب : تفضل اخوي

هاذا الكود يخذف مسار البحث فقط يضهر اسامي الملفات

PHP كود :
For Each lists As String In IO.Directory.GetDirectories("مسار البحث")
 
           lists lists.Replace("مسار البحث""")
 
           ListBox1.Items.Add(lists)
 
       Next 

استبدل مسار البحث في مسار البحث المطلوب


وشكرا
الف شكر اخي العزيز الكود تمام بس اضفت عليه بدل المسار " folder browser dialog.select bath" واشتغل تمام
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
(17-02-16, 02:27 PM)مدحت رمضان كتب :
(17-02-16, 01:45 AM)hassan كتب : تفضل اخوي

هاذا الكود يخذف مسار البحث فقط يضهر اسامي الملفات

PHP كود :
For Each lists As String In IO.Directory.GetDirectories("مسار البحث")
 
           lists lists.Replace("مسار البحث""")
 
           ListBox1.Items.Add(lists)
 
       Next 

استبدل مسار البحث في مسار البحث المطلوب


وشكرا
الف شكر اخي العزيز الكود تمام بس اضفت عليه بدل المسار " folder browser dialog.select bath" واشتغل تمام
 نعم اخي هذه الفكره المقصوده بس حبيت اوضح لك الطريقه

وشكرا
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [Acces2010] مشكله فى الاتصال بقاعدة البينات issamsaidd 2 78 04-05-18, 01:32 PM
آخر رد: issamsaidd
  كود اظهار الصورة من قاعدة البيانات الى اداة الصورة aftfm 2 77 30-04-18, 11:40 PM
آخر رد: aftfm
  [سؤال] استخدام الكوكيز مع اداة ويب براوزر عبدالرحمن المكاوي 4 139 22-04-18, 12:26 AM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
  [VB.NET] جعل الحقل الثالث في اداة dgv تكون combobox tarek 5 149 05-04-18, 01:10 AM
آخر رد: ahmedmansour
  [VB.NET] مشكله في كود " الفترة التجريبة " e-coder 11 279 31-03-18, 03:18 AM
آخر رد: سعود
  [سؤال] عندى مشكله بكود التعديل فى قاعده البيانات waleedsss 3 199 28-03-18, 12:31 AM
آخر رد: عبدالله الدوسري
  خطأ في Open File Dialog ibraheam 5 203 21-03-18, 12:28 AM
آخر رد: محمود صالح
  [VB.NET] مشكلة في web browser e-coder 6 191 11-03-18, 09:24 PM
آخر رد: e-coder
  كود / لو اردت ان اكتب على اداة القرايد ويظهر النص في تكست بوكس nooralcown 3 66 13-02-18, 01:21 AM
آخر رد: nooralcown
  [مشروع] Create Cydia tools || اداة لإنشاء ادوات السيديا سعود الشامان 3 51 13-02-18, 12:21 AM
آخر رد: سعود الشامان

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم