تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال بخصوص التوب كنتروال
#1
ممكن كود وطريقة اظهار التوب كنتروال او لست فيو فى اكثر من فورم و فى نفس المساحه
على سبيل المثال
اريد اظهار توب بوكس معين فى اكتر من فورم وشكرا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
ماهو التوب بوكس
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
انا اسف التوب كنتروال اريد ازظهارو فى اكثر من فورم ويكون فى نفس المكان والمساحه
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
اخي قرئت موضوعك 10 مرات لم افهم المطلوب للامانه


ممكن توضيح شوي

وشكرا
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
انا عملت توب كنتروال واريده يظهر فى اكتر من فورم مش يعنى افتح اى فورم اليه موجود
او اثبته فى مكانه ولما افتح اى فورم ميتشلش
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] استفسار هام بخصوص الكومبو بوكس CoderMM 1 0 15-02-18, 06:06 PM
آخر رد: khalid475
  [سؤال] نرجو الإفادة بخصوص تشفير متغير ثابت سعود الشامان 0 0 12-02-18, 12:05 AM
آخر رد: سعود الشامان
  [VB.NET] بخصوص login iFanfan 0 0 08-02-18, 12:02 PM
آخر رد: iFanfan
  [VB.NET] طلب بخصوص برنامج المبيعات محمد اسماعيل 3 0 08-02-18, 02:30 AM
آخر رد: محمد اسماعيل
  استفسار بخصوص اختصارات الاصناف ملهمـ 7 0 07-02-18, 09:11 PM
آخر رد: ملهمـ
  [VB.NET] سؤال :- بخصوص ال LOGIN dubai.eig 2 76 14-01-18, 12:53 PM
آخر رد: dubai.eig
  استفسار بخصوص اختصار اسم الصنف في شاشة المبيعات ملهمـ 2 83 02-01-18, 06:23 PM
آخر رد: ملهمـ
  [VB.NET] استفسار :- بخصوص البحث في قاعدة البيانات dubai.eig 4 157 27-12-17, 12:01 PM
آخر رد: dubai.eig
  [سؤال] استفسار بسيط بخصوص الريجكس ابو روضة 0 49 27-12-17, 02:31 AM
آخر رد: ابو روضة
  [كود] مشكله في الكود بخصوص Crystal Report dfouad 1 58 26-12-17, 03:06 PM
آخر رد: adel2012

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم