سوال بخصوص التوب كنتروال

تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال بخصوص التوب كنتروال
#1
ممكن كود وطريقة اظهار التوب كنتروال او لست فيو فى اكثر من فورم و فى نفس المساحه
على سبيل المثال
اريد اظهار توب بوكس معين فى اكتر من فورم وشكرا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
ماهو التوب بوكس
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
انا اسف التوب كنتروال اريد ازظهارو فى اكثر من فورم ويكون فى نفس المكان والمساحه
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
اخي قرئت موضوعك 10 مرات لم افهم المطلوب للامانه


ممكن توضيح شوي

وشكرا
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
انا عملت توب كنتروال واريده يظهر فى اكتر من فورم مش يعنى افتح اى فورم اليه موجود
او اثبته فى مكانه ولما افتح اى فورم ميتشلش
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] استفسار :- بخصوص قراءة الصوت من الجهاز dubai.eig 0 44 11-08-18, 06:17 PM
آخر رد: dubai.eig
  [VB.NET] استفسار :- بخصوص الاختصارات dubai.eig 10 116 11-08-18, 01:29 AM
آخر رد: elgokr
  [VB.NET] استفسار :- بخصوص _KeyDown dubai.eig 4 63 09-08-18, 10:22 PM
آخر رد: elgokr
  سؤال بخصوص القريد فيو نور الهدى الهدى 6 90 08-08-18, 01:34 PM
آخر رد: محمد كريّم
  [VB.NET] سوال عبدالرحمن بشري عمر 11 163 07-08-18, 11:34 PM
آخر رد: Finish
  مساعده بخصوص طباعه داتا قريد فراس محي 4 91 01-08-18, 11:28 AM
آخر رد: فراس محي
  [VB.NET] استفسار :- بخصوص ارسال Beep dubai.eig 17 410 01-08-18, 01:34 AM
آخر رد: elgokr
  [VB.NET] استفسار :- بخصوص التوقيت العالمي dubai.eig 6 98 20-07-18, 02:28 AM
آخر رد: elgokr
  [VB.NET] سؤال بخصوص تصغير الفورم محمد اسماعيل 10 155 18-07-18, 05:57 PM
آخر رد: محمد اسماعيل
  [نقاش] بخصوص اضافه خرائط جوجل الى برنامجك webbrowser control dametucorazon 12 154 08-07-18, 06:30 AM
آخر رد: dametucorazon

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم