تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال بخصوص التوب كنتروال
#1
ممكن كود وطريقة اظهار التوب كنتروال او لست فيو فى اكثر من فورم و فى نفس المساحه
على سبيل المثال
اريد اظهار توب بوكس معين فى اكتر من فورم وشكرا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
ماهو التوب بوكس
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
انا اسف التوب كنتروال اريد ازظهارو فى اكثر من فورم ويكون فى نفس المكان والمساحه
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
اخي قرئت موضوعك 10 مرات لم افهم المطلوب للامانه


ممكن توضيح شوي

وشكرا
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
انا عملت توب كنتروال واريده يظهر فى اكتر من فورم مش يعنى افتح اى فورم اليه موجود
او اثبته فى مكانه ولما افتح اى فورم ميتشلش
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  سؤال بخصوص حفظ قيمة في الكومبو بوكس abdullhadi999 7 138 أمس, 02:52 PM
آخر رد: elgokr
  [VB.NET] استفسار :- بخصوص ال textbkx dubai.eig 1 43 16-11-18, 04:17 PM
آخر رد: rmnr
  سؤال بخصوص ال update فى الاكسس mostafa nada 7 153 14-11-18, 05:30 PM
آخر رد: Rabeea Qbaha
  سؤال بخصوص طباعة الكريستال ريبورت Emam emam 10 160 14-11-18, 04:52 PM
آخر رد: Emam emam
  [VB.NET] استفسار :- بخصوص select top 10 dubai.eig 2 64 13-11-18, 09:11 AM
آخر رد: dubai.eig
  [VB.NET] استفسار :- بخصوص DataGridView1 dubai.eig 2 45 10-11-18, 08:43 PM
آخر رد: dubai.eig
  سؤال بخصوص الفيجوال بيسك واكسس mostafa hasanein 2 65 07-11-18, 08:50 PM
آخر رد: ahmadpal
  مساعدة ضرورية بخصوص برنامج Aminsoft 3 108 07-11-18, 01:08 PM
آخر رد: Aminsoft
  [سؤال] بخصوص تشفير ملف txt Mohamed20 12 955 07-11-18, 02:58 AM
آخر رد: asemshahen5
  [VB.NET] استفسار :- بخصوص TEXTBOX dubai.eig 2 96 04-11-18, 12:48 AM
آخر رد: dubai.eig

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم