تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[كود] مساعدة فى كود برنامج اتصال برودباند
#1
Question 
بسم الله الرحمن الرحيم
يشرفنى ان اكون عضو فى هذا المنتدى الجميل
انا كنت عايز اصمم برنامج اتصال برود باند زى ده


انا صمم الشكل دة





بس انا ضعيف فى البرمجة
انا عاملت التصميم على برنامج
Microsoft Visual Basic 2010 Express

كنت عايز اكواد البرنامج علشان اقدر اعمل برنامج اتصال برودباند
ياريت تساعدونى
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
وانا كمان سجلت مخصوص عشان الموضوع دا ياريت حد بقا يرد علينا فيه لو تكرمتو
وياريت لو يكون البرنامج يشتغل من غير نت فريم ورك 3 دى
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
أضم صوتي لكم
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
ايه يا جماعه هوا الموضوع صعب للدرجة دى ولا اييييه فين المشرفين او المهندسين حد يرد علينا.................
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
هههه لهدرجة دي

شوفو قسم اسئلة السي شارب

في سؤال بأسم "PPPOE" وانا كتبت الجواب

وبالنسبة للأتصال التلقائي مع الوندوز

ماعليكم سوا اضافة قيمة للرجستري لجعل البرنامج يعمل مع بدأ تشغيل الوندوز وتشغيل الاتصال
الرد
تم الشكر بواسطة: Omar Mekkawy
#6
سلام عليكم Big Grin
تم نقل الموضوع للقسم المناسب Blush
اللَّهُمَّ أَنْتَ رَبِّي ، لا إِلَه إِلاَّ أَنْتَ خَلَقْتَني وأَنَا عَبْدُكَ ، وأَنَا على عهْدِكَ ووعْدِكَ ما اسْتَطَعْتُ ، أَعُوذُ بِكَ مِنْ شَرِّ ما صنَعْتُ ، أَبوءُ لَكَ بِنِعْمتِكَ علَيَ ، وأَبُوءُ بذَنْبي فَاغْفِرْ لي ، فَإِنَّهُ لا يغْفِرُ الذُّنُوبِ إِلاَّ أَنْتَ .
الرد
تم الشكر بواسطة:



التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم