تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] ايجاد الداتا من Sql و اضافته في Textbox
#1
السلام عليكم انا كنت عاوز اجيب داتا من Sql من Column معين و اضيفه في Textbox بس و جهتني مشكله جتلي رساله بتقولي 
CurLevel مع العلم CurLevel  دي اسم ال Column

اكوادي...

كود :
imports system.data.sqlclient
mysqlconn = New SqlConnection
       mysqlconn.ConnectionString = "Data Source=" + txtServerName.Text + ";initial catalog=" + txtdatabasename.Text + ";initial catalog=" + txtshardacc.Text + ";user id=" + textusername.Text + ";password=" + txtpassword.Text
       Dim queryresult As Integer




       Try


           mysqlconn.Open()
           command = New SqlCommand("select COUNT (*) as numRows from _Char Where CharName16='" & TextBox40.Text & "'", mysqlconn)
           queryresult = command.ExecuteScalar
           mysqlconn.Close()


           If queryresult = 0 Then
               MsgBox("charactername not found ", MsgBoxStyle.Critical, "Error")
           Else
               MsgBox("(1) Username Found " & TextBox40.Text, MsgBoxStyle.Information, "Done")
               TextBox29.Enabled = True
               TextBox30.Enabled = True
               TextBox31.Enabled = True
               TextBox32.Enabled = True
               TextBox32.Enabled = True
               TextBox33.Enabled = True
               TextBox34.Enabled = True
               TextBox35.Enabled = True
               TextBox36.Enabled = True
               TextBox37.Enabled = True
               TextBox38.Enabled = True
               TextBox39.Enabled = True
               Try
                   mysqlconn.Open()
                   Dim reader As SqlDataReader

                   reader = command.ExecuteReader
                   If reader.HasRows Then
                       TextBox39 = reader.Item("Curlevel")
                   End If

               Catch ex As Exception
                   MessageBox.Show(ex.Message)
               End Try
             

           End If
       Catch ex As Exception
           MessageBox.Show(ex.Message)
       End Try
   End Sub
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
Textbox39.Text
أتمنى لك التوفيق

PHP كود :
TextBox39.Textreader.Item("Curlevel"
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: hassan
#3
(08-04-16, 11:07 PM)khodor1985 كتب : Textbox39.Text
أتمنى لك التوفيق

PHP كود :
  TextBox39.Textreader.Item("Curlevel")

نفس المشكله 

(08-04-16, 11:07 PM)khodor1985 كتب : Textbox39.Text
أتمنى لك التوفيق

PHP كود :
  TextBox39.Textreader.Item("Curlevel")

نفس المشكله 

نفس المشكله
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
طيب فيك ترسل المشروع لو سمحت
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: hassan


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  التعامل مع الداتا قريد aftfm 1 12 منذ 37 دقيقة مضت
آخر رد: محمود بكرى
  كيفية تغير لون ال button اللي في الفورم بمعلومات في الداتا جريد فيو khaled12345 4 110 26-05-17, 08:30 PM
آخر رد: khaled12345
  سؤال فى الداتا جريد salah mansour 1 99 21-05-17, 12:09 AM
آخر رد: boudyonline
  حساب عدد الصفوف في الداتا جريد فيو khaled12345 7 125 16-05-17, 09:17 PM
آخر رد: محمود بكرى
  استراد وزتصدير الداتا الي الاكسيل khaled12345 2 116 12-05-17, 06:58 PM
آخر رد: khaled12345
  مساعدة في البحث في الداتا جريد فيو khaled12345 2 102 10-05-17, 11:17 AM
آخر رد: khaled12345
  طلب كود بخصوص الداتا قردفيو الراس الكبيرة 16 402 01-05-17, 01:06 PM
آخر رد: الراس الكبيرة
  هل فيه كتاب يشرح التعامل مع الداتا ست في فيجوال دوت نت 2008 samawi 3 114 30-04-17, 10:44 PM
آخر رد: ابو ليلى
  كيفية التحكم في تنسيق عمود خلايا واحد في الداتا جريد تناسيم 3 106 30-04-17, 06:31 PM
آخر رد: alma_fandi
  محتاج كود صغير للتاكد واختبار القيمة المدخلة في ( TEXTBOX) mohammed.gadain61 8 227 25-04-17, 04:05 AM
آخر رد: عبـدالله

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم