تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] ايجاد الداتا من Sql و اضافته في Textbox
#1
السلام عليكم انا كنت عاوز اجيب داتا من Sql من Column معين و اضيفه في Textbox بس و جهتني مشكله جتلي رساله بتقولي 
CurLevel مع العلم CurLevel  دي اسم ال Column

اكوادي...

كود :
imports system.data.sqlclient
mysqlconn = New SqlConnection
       mysqlconn.ConnectionString = "Data Source=" + txtServerName.Text + ";initial catalog=" + txtdatabasename.Text + ";initial catalog=" + txtshardacc.Text + ";user id=" + textusername.Text + ";password=" + txtpassword.Text
       Dim queryresult As Integer




       Try


           mysqlconn.Open()
           command = New SqlCommand("select COUNT (*) as numRows from _Char Where CharName16='" & TextBox40.Text & "'", mysqlconn)
           queryresult = command.ExecuteScalar
           mysqlconn.Close()


           If queryresult = 0 Then
               MsgBox("charactername not found ", MsgBoxStyle.Critical, "Error")
           Else
               MsgBox("(1) Username Found " & TextBox40.Text, MsgBoxStyle.Information, "Done")
               TextBox29.Enabled = True
               TextBox30.Enabled = True
               TextBox31.Enabled = True
               TextBox32.Enabled = True
               TextBox32.Enabled = True
               TextBox33.Enabled = True
               TextBox34.Enabled = True
               TextBox35.Enabled = True
               TextBox36.Enabled = True
               TextBox37.Enabled = True
               TextBox38.Enabled = True
               TextBox39.Enabled = True
               Try
                   mysqlconn.Open()
                   Dim reader As SqlDataReader

                   reader = command.ExecuteReader
                   If reader.HasRows Then
                       TextBox39 = reader.Item("Curlevel")
                   End If

               Catch ex As Exception
                   MessageBox.Show(ex.Message)
               End Try
             

           End If
       Catch ex As Exception
           MessageBox.Show(ex.Message)
       End Try
   End Sub
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
Textbox39.Text
أتمنى لك التوفيق

PHP كود :
TextBox39.Textreader.Item("Curlevel"
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: hassan
#3
(08-04-16, 11:07 PM)khodor1985 كتب : Textbox39.Text
أتمنى لك التوفيق

PHP كود :
  TextBox39.Textreader.Item("Curlevel")

نفس المشكله 

(08-04-16, 11:07 PM)khodor1985 كتب : Textbox39.Text
أتمنى لك التوفيق

PHP كود :
  TextBox39.Textreader.Item("Curlevel")

نفس المشكله 

نفس المشكله
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
طيب فيك ترسل المشروع لو سمحت
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: hassan


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  تصفير الداتا جريد فيو عند كل إضافه جديدة. nassery99 13 185 17-10-17, 08:41 AM
آخر رد: nassery99
  مشكلة تظهر في البرنامج بسبب الداتا بيس اكسس khaled12345 2 63 16-10-17, 07:41 AM
آخر رد: khaled12345
  احتاج كود لطباعة الصور المخزنة في الداتا بيز Access sajakh 0 31 14-10-17, 10:33 PM
آخر رد: sajakh
  [VB.NET] فتح نموذج بناءا علي قيمة في الداتا جريد فيو haithammoftah 3 67 14-10-17, 07:55 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
  [VB.NET] استفسار بخصوص ال textbox dubai.eig 2 49 12-10-17, 09:07 PM
آخر رد: dubai.eig
Exclamation [VB.NET] حدف اسطر في textbox mervandzz 3 55 12-10-17, 02:40 PM
آخر رد: mervandzz
  [VB.NET] استفسار :- تحديث ال TEXTBOX dubai.eig 8 157 10-10-17, 07:03 PM
آخر رد: dubai.eig
  مساعدة في حفظ ماهو مكتوب في textbox اوتوماتيكي trakktour 1 85 01-10-17, 10:30 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
  [سؤال] طلب كود لتكرار كلمة في TextBox vbb6 3 87 01-10-17, 04:11 PM
آخر رد: vbb6
  تسمية زرار الداتا قريد فيو ..؟ طـلال 2 64 28-09-17, 12:48 AM
آخر رد: طـلال

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم