تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] ايجاد الداتا من Sql و اضافته في Textbox
#1
السلام عليكم انا كنت عاوز اجيب داتا من Sql من Column معين و اضيفه في Textbox بس و جهتني مشكله جتلي رساله بتقولي 
CurLevel مع العلم CurLevel  دي اسم ال Column

اكوادي...

كود :
imports system.data.sqlclient
mysqlconn = New SqlConnection
       mysqlconn.ConnectionString = "Data Source=" + txtServerName.Text + ";initial catalog=" + txtdatabasename.Text + ";initial catalog=" + txtshardacc.Text + ";user id=" + textusername.Text + ";password=" + txtpassword.Text
       Dim queryresult As Integer




       Try


           mysqlconn.Open()
           command = New SqlCommand("select COUNT (*) as numRows from _Char Where CharName16='" & TextBox40.Text & "'", mysqlconn)
           queryresult = command.ExecuteScalar
           mysqlconn.Close()


           If queryresult = 0 Then
               MsgBox("charactername not found ", MsgBoxStyle.Critical, "Error")
           Else
               MsgBox("(1) Username Found " & TextBox40.Text, MsgBoxStyle.Information, "Done")
               TextBox29.Enabled = True
               TextBox30.Enabled = True
               TextBox31.Enabled = True
               TextBox32.Enabled = True
               TextBox32.Enabled = True
               TextBox33.Enabled = True
               TextBox34.Enabled = True
               TextBox35.Enabled = True
               TextBox36.Enabled = True
               TextBox37.Enabled = True
               TextBox38.Enabled = True
               TextBox39.Enabled = True
               Try
                   mysqlconn.Open()
                   Dim reader As SqlDataReader

                   reader = command.ExecuteReader
                   If reader.HasRows Then
                       TextBox39 = reader.Item("Curlevel")
                   End If

               Catch ex As Exception
                   MessageBox.Show(ex.Message)
               End Try
             

           End If
       Catch ex As Exception
           MessageBox.Show(ex.Message)
       End Try
   End Sub
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
Textbox39.Text
أتمنى لك التوفيق

PHP كود :
TextBox39.Textreader.Item("Curlevel"
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: hassan
#3
(08-04-16, 11:07 PM)khodor1985 كتب : Textbox39.Text
أتمنى لك التوفيق

PHP كود :
  TextBox39.Textreader.Item("Curlevel")

نفس المشكله 

(08-04-16, 11:07 PM)khodor1985 كتب : Textbox39.Text
أتمنى لك التوفيق

PHP كود :
  TextBox39.Textreader.Item("Curlevel")

نفس المشكله 

نفس المشكله
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
طيب فيك ترسل المشروع لو سمحت
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: hassan


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كمبو بوكس داخل الداتا جريد فارس احمد السيد 4 53 منذ 5 ساعة مضت
آخر رد: مساعدة
Question [سؤال] محتاج طريقة لعرض الأسماء المكررة في الداتا بيز refaat130 3 87 06-02-17, 07:50 PM
آخر رد: sendbad100
  كيفية اظهار قاءمة عند النقر بزر الفأرة الايمن على الداتا قريد فيو في فيجوال 2008 المتألق9 2 70 05-02-17, 01:43 AM
آخر رد: المتألق9
  مساعده في برمجة الداتا قرد فيو معتز الجازوي 2 68 01-02-17, 12:34 AM
آخر رد: معتز الجازوي
  [سؤال] كيف احدد كلمات معينة في Textbox The Light Fire 3 94 01-02-17, 12:09 AM
آخر رد: The Light Fire
  استفسار حول (ComboBox) و (TextBox). المبرمج المبتدئ 1 10 364 05-01-17, 03:37 AM
آخر رد: المبرمج المبتدئ 1
  كيف يتم جعل اول سطر فى الداتا جريد فيو يظهر الرصيد السابق السيد الجوهري 7 341 27-12-16, 11:24 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  ماهو كود اضافة صفوف الداتا قرد الي قاعدة البيانات SQL SERVER معتز الجازوي 0 102 26-12-16, 05:13 AM
آخر رد: معتز الجازوي
  مساعده اريد كود لحذف عدد من الصفوف من الداتا قرد فيو وكذلك تنحذف من قاعدة البيانات معتز الجازوي 2 153 25-12-16, 01:44 PM
آخر رد: thevirus
  حشر سطر فى الداتا جريد فيو السيد الجوهري 8 222 23-12-16, 11:14 PM
آخر رد: السيد الجوهري

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم