تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] مشكله فى الفيجوال بيزيك
#1
Exclamation 
لو سمحتو يااا جماعه  Huh

عندى مشكله فى الفيجوال بيزيك 2008  Exclamation
كل ما اجى اعمل debug للبرنامج تظهرلى الرسالى دى
   

ارجو الحل بسرعه؟؟؟؟؟!!!!
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
(15-04-16, 12:20 AM)روفا كتب : لو سمحتو يااا جماعه  Huh

عندى مشكله فى الفيجوال بيزيك 2008  Exclamation
كل ما اجى اعمل debug للبرنامج تظهرلى الرسالى دى


ارجو الحل بسرعه؟؟؟؟؟!!!!

جرب حذف ملف debug وشوف النتيجة

وتاكد ان لا يوجد نفس المشروع مشغل البرنامج فيه

شكرا لك
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] مشكله فى كود lemozza 2 57 16-09-17, 09:39 PM
آخر رد: lemozza
  مشكله منعتنى من بيع اول مشروع ليا ارجوا المساعده نبيل فتحى 7 142 15-09-17, 06:15 PM
آخر رد: 0theghost0
  مشكله في اضافه البيانات gnoon 11 258 18-08-17, 01:42 AM
آخر رد: gnoon
  مشكله فى UPDATE نبيل كونكت 1 70 15-08-17, 11:53 PM
آخر رد: ابو ليلى
  مشكله فى DateTimePicker1 تعديل كود نبيل كونكت 2 127 31-07-17, 07:51 PM
آخر رد: ابو محمد القحطاني
  كود تحويل الارقام للانجليزى فى الفيجوال بيسك نبيل كونكت 3 116 30-07-17, 04:18 PM
آخر رد: ابو محمد القحطاني
  [VB.NET] نسخ الفيجوال استديو Visual Studio 2010 محمد مسافر 2 91 28-07-17, 02:35 PM
آخر رد: boudyonline
  [سؤال] ممكن رابط تحميل الفيجوال بيسك 2012 استوديو Mina Botros 5 181 13-07-17, 03:01 PM
آخر رد: Mina Botros
  مشكله في الدخول للفيجوال استوديو 2015 الحكيمي 0 68 13-07-17, 12:49 PM
آخر رد: الحكيمي
  مشكله فى الكود نبيل كونكت 18 401 08-07-17, 08:22 AM
آخر رد: silverlight

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم