تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] مشكلة في ربط اوفيس 2003 مع دت نت 2010
#1
بسم الله الرحمن الرحيم صصمت برنامج  علي الفيجوال دوت نت 2010 وعملت قاعدة بيانات باوفيس 2003  وربطها بي
البرنامج عبارة عن شوية بيانات بدخلهم عن طريق البرنامج ويتحفظوا في قاعددة البيانات المهم لما افتح البرنامج واجي اعدل ع اي بيانات محفوظة قبل كدا بتظهر رسالة هرفع الصورة وياريت المساعدة الحاجاة التانية لما بعمل حذف للبيانات واضغط حفظ واقفل البرنامج الاقي جايب نفس البيانات برضوا الا لازم احذفهم من قاعدة البانات يعني احذفها من الاكسيس ياريت المساعدة


   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
من الرسالة يتضح انه ينقصه امر تحديث Updatecommand
ارفع مثالك للتعديل عليه.
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(16-04-16, 05:49 PM)سعود كتب : من الرسالة يتضح انه ينقصه امر  تحديث Updatecommand
ارفع مثالك للتعديل عليه.

اولا شكرا جدا علي مرورك بس انا محتاج اعرف لي بيحصل معايا عند الامر save لما اجي احفظ البيانات او اعدل عليها
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(16-04-16, 06:53 PM)abdonaser كتب :
(16-04-16, 05:49 PM)سعود كتب : من الرسالة يتضح انه ينقصه امر  تحديث Updatecommand
ارفع مثالك للتعديل عليه.

اولا شكرا جدا علي مرورك بس انا محتاج اعرف لي بيحصل معايا عند الامر save لما اجي احفظ البيانات او اعدل عليها

بيحصل كدا معاك لان لازم تضيف امر تحديث بالكود جرب تكتب كود الحفظ هون ونشوف.
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
(16-04-16, 05:49 PM)سعود كتب : من الرسالة يتضح انه ينقصه امر  تحديث Updatecommand
ارفع مثالك للتعديل عليه.

Private Sub جدول1BindingNavigatorSaveItem_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles جدول1BindingNavigatorSaveItem.Click

        Me.Validate()
        Me.جدول1BindingSource.EndEdit()
        Me.TableAdapterManager.UpdateAll(Me.AmrDataSet)

    End Sub

دا كود االحفظ 

زدا لينك صورة من البرنامج  
http://fs5.directupload.net/images/160416/mqx2rdey.jpg

(16-04-16, 06:53 PM)abdonaser كتب :
(16-04-16, 05:49 PM)سعود كتب : من الرسالة يتضح انه ينقصه امر  تحديث Updatecommand
ارفع مثالك للتعديل عليه.

اولا شكرا جدا علي مرورك بس انا محتاج اعرف لي بيحصل معايا عند الامر save لما اجي احفظ البيانات او اعدل عليها
وصورت الكود


الملفات المرفقة صورة/صور
       
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
اخي الكريم مادام عندك ادوات جهزها لك المعالج ليش تتعب حالك وتضيف من عندك ازرار؟؟؟
شوف الشرح هنا
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
(16-04-16, 07:43 PM)سعود كتب : اخي الكريم مادام عندك ادوات جهزها لك المعالج ليش تتعب حالك وتضيف من عندك ازرار؟؟؟
شوف الشرح هنا

اخي الكريم انا مش قصدي علي الزراير المشكلة اصلا في زرار المعالج نفسه يعني علامة الحفظ هي الي فيها المشكلة الزارير  الي حاططها دي لسة مكودتهاش اصلا وانا قصدي علي الزرار بتاع الخفظ الي في المعالج
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
(16-04-16, 07:50 PM)abdonaser كتب :
(16-04-16, 07:43 PM)سعود كتب : اخي الكريم مادام عندك ادوات جهزها لك المعالج ليش تتعب حالك وتضيف من عندك ازرار؟؟؟
شوف الشرح هنا

اخي الكريم انا مش قصدي علي الزراير المشكلة اصلا في زرار المعالج نفسه يعني علامة الحفظ هي الي فيها المشكلة الزارير  الي حاططها دي لسة مكودتهاش اصلا وانا قصدي علي الزرار بتاع الخفظ الي في المعالج

حصل خير ... برضو اقترح عليك تطبق اللي شرحت بالفيديو فيه كم خطوة مهمة هي اللي حتفرق معك لو لاحظتها.
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
(16-04-16, 07:56 PM)سعود كتب :
(16-04-16, 07:50 PM)abdonaser كتب :
(16-04-16, 07:43 PM)سعود كتب : اخي الكريم مادام عندك ادوات جهزها لك المعالج ليش تتعب حالك وتضيف من عندك ازرار؟؟؟
شوف الشرح هنا

اخي الكريم انا مش قصدي علي الزراير المشكلة اصلا في زرار المعالج نفسه يعني علامة الحفظ هي الي فيها المشكلة الزارير  الي حاططها دي لسة مكودتهاش اصلا وانا قصدي علي الزرار بتاع الخفظ الي في المعالج

حصل خير ... برضو اقترح عليك تطبق اللي شرحت بالفيديو فيه كم خطوة مهمة هي اللي حتفرق معك لو لاحظتها.
اخي الي في الفديو انا مطبقه صح ياريت لو حضرتك تعمل مثال وتجرب ترفعه هنا واطايق الاكواد
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
(16-04-16, 09:05 PM)abdonaser كتب :
(16-04-16, 07:56 PM)سعود كتب :
(16-04-16, 07:50 PM)abdonaser كتب :
(16-04-16, 07:43 PM)سعود كتب : اخي الكريم مادام عندك ادوات جهزها لك المعالج ليش تتعب حالك وتضيف من عندك ازرار؟؟؟
شوف الشرح هنا

اخي الكريم انا مش قصدي علي الزراير المشكلة اصلا في زرار المعالج نفسه يعني علامة الحفظ هي الي فيها المشكلة الزارير  الي حاططها دي لسة مكودتهاش اصلا وانا قصدي علي الزرار بتاع الخفظ الي في المعالج

حصل خير ... برضو اقترح عليك تطبق اللي شرحت بالفيديو فيه كم خطوة مهمة هي اللي حتفرق معك لو لاحظتها.
اخي الي في الفديو انا مطبقه صح ياريت لو حضرتك تعمل مثال وتجرب ترفعه هنا واطايق الاكواد

مفيش اكواد اصلا كلها من عمل المعالج
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ار جو المساعدة ما هي مشكلة كود التعديل والحذف boofa2015 2 33 أمس, 10:58 AM
آخر رد: boofa2015
  مشكلة في عرض النص بالعربي في #Region فقط ali.alfoly 0 28 أمس, 03:04 AM
آخر رد: ali.alfoly
  مشكلة ف الحفظ والتعديل بعد تحويل المشروع لملف تنفيذي apo yousef 0 19 20-02-17, 05:10 PM
آخر رد: apo yousef
  [VB.NET] مشكلة في كيفية اعادة الاتصال في TcpClient YazanOtoum 1 49 20-02-17, 01:03 PM
آخر رد: YazanOtoum
  [VB.NET] كيفية حل مشكلة Global.[String] فى ملف Settings.Designer.vb الماجيك مسعد 2 48 20-02-17, 03:08 AM
آخر رد: الماجيك مسعد
  [VB.NET] سؤال عن vb.net 2010 ناصر شير 5 65 20-02-17, 02:40 AM
آخر رد: ناصر شير
  [VB.NET] مشكلة في حدف صورة من مسار بمجلد بالكمبيوتر ناصر شير 6 94 18-02-17, 02:37 PM
آخر رد: ناصر شير
  [سؤال] حل مشكلة برنامج لتغير التاريخ عبدالرحمن المكاوي 6 123 17-02-17, 11:19 PM
آخر رد: EnormousSoft
  [VB.NET] مشكلة نقل الكود من Form2 الي Form1 3asfa~mdmra 2 71 17-02-17, 02:44 AM
آخر رد: الماجيك مسعد
  [كود] حل مشكلة في كود عبدالرحمن المكاوي 12 152 16-02-17, 12:30 AM
آخر رد: مساعدة

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم