تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] مشكلة في ربط اوفيس 2003 مع دت نت 2010
#1
بسم الله الرحمن الرحيم صصمت برنامج  علي الفيجوال دوت نت 2010 وعملت قاعدة بيانات باوفيس 2003  وربطها بي
البرنامج عبارة عن شوية بيانات بدخلهم عن طريق البرنامج ويتحفظوا في قاعددة البيانات المهم لما افتح البرنامج واجي اعدل ع اي بيانات محفوظة قبل كدا بتظهر رسالة هرفع الصورة وياريت المساعدة الحاجاة التانية لما بعمل حذف للبيانات واضغط حفظ واقفل البرنامج الاقي جايب نفس البيانات برضوا الا لازم احذفهم من قاعدة البانات يعني احذفها من الاكسيس ياريت المساعدة


   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
من الرسالة يتضح انه ينقصه امر تحديث Updatecommand
ارفع مثالك للتعديل عليه.
كل مااعرفه في البرمجة تجدونه هنا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(16-04-16, 05:49 PM)سعود كتب : من الرسالة يتضح انه ينقصه امر  تحديث Updatecommand
ارفع مثالك للتعديل عليه.

اولا شكرا جدا علي مرورك بس انا محتاج اعرف لي بيحصل معايا عند الامر save لما اجي احفظ البيانات او اعدل عليها
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(16-04-16, 06:53 PM)abdonaser كتب :
(16-04-16, 05:49 PM)سعود كتب : من الرسالة يتضح انه ينقصه امر  تحديث Updatecommand
ارفع مثالك للتعديل عليه.

اولا شكرا جدا علي مرورك بس انا محتاج اعرف لي بيحصل معايا عند الامر save لما اجي احفظ البيانات او اعدل عليها

بيحصل كدا معاك لان لازم تضيف امر تحديث بالكود جرب تكتب كود الحفظ هون ونشوف.
كل مااعرفه في البرمجة تجدونه هنا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
(16-04-16, 05:49 PM)سعود كتب : من الرسالة يتضح انه ينقصه امر  تحديث Updatecommand
ارفع مثالك للتعديل عليه.

Private Sub جدول1BindingNavigatorSaveItem_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles جدول1BindingNavigatorSaveItem.Click

        Me.Validate()
        Me.جدول1BindingSource.EndEdit()
        Me.TableAdapterManager.UpdateAll(Me.AmrDataSet)

    End Sub

دا كود االحفظ 

زدا لينك صورة من البرنامج  
http://fs5.directupload.net/images/160416/mqx2rdey.jpg

(16-04-16, 06:53 PM)abdonaser كتب :
(16-04-16, 05:49 PM)سعود كتب : من الرسالة يتضح انه ينقصه امر  تحديث Updatecommand
ارفع مثالك للتعديل عليه.

اولا شكرا جدا علي مرورك بس انا محتاج اعرف لي بيحصل معايا عند الامر save لما اجي احفظ البيانات او اعدل عليها
وصورت الكود


الملفات المرفقة صورة/صور
       
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
اخي الكريم مادام عندك ادوات جهزها لك المعالج ليش تتعب حالك وتضيف من عندك ازرار؟؟؟
شوف الشرح هنا
كل مااعرفه في البرمجة تجدونه هنا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
(16-04-16, 07:43 PM)سعود كتب : اخي الكريم مادام عندك ادوات جهزها لك المعالج ليش تتعب حالك وتضيف من عندك ازرار؟؟؟
شوف الشرح هنا

اخي الكريم انا مش قصدي علي الزراير المشكلة اصلا في زرار المعالج نفسه يعني علامة الحفظ هي الي فيها المشكلة الزارير  الي حاططها دي لسة مكودتهاش اصلا وانا قصدي علي الزرار بتاع الخفظ الي في المعالج
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
(16-04-16, 07:50 PM)abdonaser كتب :
(16-04-16, 07:43 PM)سعود كتب : اخي الكريم مادام عندك ادوات جهزها لك المعالج ليش تتعب حالك وتضيف من عندك ازرار؟؟؟
شوف الشرح هنا

اخي الكريم انا مش قصدي علي الزراير المشكلة اصلا في زرار المعالج نفسه يعني علامة الحفظ هي الي فيها المشكلة الزارير  الي حاططها دي لسة مكودتهاش اصلا وانا قصدي علي الزرار بتاع الخفظ الي في المعالج

حصل خير ... برضو اقترح عليك تطبق اللي شرحت بالفيديو فيه كم خطوة مهمة هي اللي حتفرق معك لو لاحظتها.
كل مااعرفه في البرمجة تجدونه هنا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
(16-04-16, 07:56 PM)سعود كتب :
(16-04-16, 07:50 PM)abdonaser كتب :
(16-04-16, 07:43 PM)سعود كتب : اخي الكريم مادام عندك ادوات جهزها لك المعالج ليش تتعب حالك وتضيف من عندك ازرار؟؟؟
شوف الشرح هنا

اخي الكريم انا مش قصدي علي الزراير المشكلة اصلا في زرار المعالج نفسه يعني علامة الحفظ هي الي فيها المشكلة الزارير  الي حاططها دي لسة مكودتهاش اصلا وانا قصدي علي الزرار بتاع الخفظ الي في المعالج

حصل خير ... برضو اقترح عليك تطبق اللي شرحت بالفيديو فيه كم خطوة مهمة هي اللي حتفرق معك لو لاحظتها.
اخي الي في الفديو انا مطبقه صح ياريت لو حضرتك تعمل مثال وتجرب ترفعه هنا واطايق الاكواد
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
(16-04-16, 09:05 PM)abdonaser كتب :
(16-04-16, 07:56 PM)سعود كتب :
(16-04-16, 07:50 PM)abdonaser كتب :
(16-04-16, 07:43 PM)سعود كتب : اخي الكريم مادام عندك ادوات جهزها لك المعالج ليش تتعب حالك وتضيف من عندك ازرار؟؟؟
شوف الشرح هنا

اخي الكريم انا مش قصدي علي الزراير المشكلة اصلا في زرار المعالج نفسه يعني علامة الحفظ هي الي فيها المشكلة الزارير  الي حاططها دي لسة مكودتهاش اصلا وانا قصدي علي الزرار بتاع الخفظ الي في المعالج

حصل خير ... برضو اقترح عليك تطبق اللي شرحت بالفيديو فيه كم خطوة مهمة هي اللي حتفرق معك لو لاحظتها.
اخي الي في الفديو انا مطبقه صح ياريت لو حضرتك تعمل مثال وتجرب ترفعه هنا واطايق الاكواد

مفيش اكواد اصلا كلها من عمل المعالج
كل مااعرفه في البرمجة تجدونه هنا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكلة في حفظ الصورة Fantastico 2 12 منذ اقل من1 دقيقه مضت
آخر رد: أبو نوره
  مشكلة الفورم الشفاف محمود صالح 5 156 منذ 2 ساعة مضت
آخر رد: Fantastico
  [VB.NET] مشكلة معايا فى الTEXTBOX MOSTAFA.KAMEL 0 29 منذ 3 ساعة مضت
آخر رد: MOSTAFA.KAMEL
  [سؤال] ما حل مشكلة تعارض Task مع Sleep؟ السندبااد 6 114 20-09-17, 02:49 PM
آخر رد: السندبااد
  مشكلة في قراءة قيمة من الريجستري سعود الشامان 12 176 19-09-17, 07:59 PM
آخر رد: سعود الشامان
  مشكلة عند التعامل مع DevExpress آمل أن أجد لها حلًا أحمد إبراهيم سعد 8 161 16-09-17, 08:02 PM
آخر رد: tarek
  [سؤال] مشكلة في حذف و تعديل بيانات DataGridView mohammed alnour 4 118 16-09-17, 01:01 AM
آخر رد: mohammed alnour
  [VB.NET] مشكلة في تعديل المشروع مصمم هاوي 9 520 15-09-17, 06:54 PM
آخر رد: مصمم هاوي
  [VB.NET] مشكلة اثناء تنفيذ المشروع ظاهر علي 1 44 15-09-17, 01:28 AM
آخر رد: أبو نوره
  [VB.NET] مشكلة طباعه بيانات من DataGridview رومنس الشوق 4 652 14-09-17, 06:24 PM
آخر رد: محمود صالح

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم