تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[كود] استفسار داخل الويب براوزار
#1
السلام عليكم

عايز كود لما ادوس على البوتون رقم واحد يضغط على القناة اللى فى الموقع

ولما ادوس على بوتون اتنين يضغط على قناة رقم اثنين فى الموقع وهكذا 

وعاوز امنع محدش يقدر يدوس علي اي زرار بالموس علي اداة ويب براوزر 

ولكم جزيل الشكر ولو احد عاوز رابط الموقع يخبرني في تعليق
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
يجب ارفاق نموذج لكى نقدر نساعدك فيه
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(17-04-16, 01:39 PM)ramygamalvb كتب : يجب ارفاق نموذج لكى نقدر نساعدك فيه
دي صورة
 
عاوز لما ادوس علي اي بونت او زرار في برنامجي يضغط علي اي ايقونة من اللي في الصورة دي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(17-04-16, 02:14 PM)عبد الرحمن متولي كتب :
(17-04-16, 01:39 PM)ramygamalvb كتب : يجب ارفاق نموذج لكى نقدر نساعدك فيه
دي صورة
 
عاوز لما ادوس علي اي بونت او زرار في برنامجي يضغط علي اي ايقونة من اللي في الصورة دي
اخي ارفق المشروع مع الموقع لكي نقدم المساعدة


شكرا لك
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
(17-04-16, 11:50 PM)hassan كتب :
(17-04-16, 02:14 PM)عبد الرحمن متولي كتب :
(17-04-16, 01:39 PM)ramygamalvb كتب : يجب ارفاق نموذج لكى نقدر نساعدك فيه
دي صورة
 
عاوز لما ادوس علي اي بونت او زرار في برنامجي يضغط علي اي ايقونة من اللي في الصورة دي
اخي ارفق المشروع مع الموقع لكي نقدم المساعدة


شكرا لك
اول شئ اريد تغير التصفح ليصبح من متصفح اخر لكي يتناسب مع الموقع بعدين

اريد عن الضغط علي اي Button يقوم البرنامج تلقائي بالظغط علي احدي هذه الصورة التي في الصورة العلوية وهذه صورة تبين العملية

وهذا مشروع مبسط 


الملفات المرفقة
.rar   Test-Actvetor.rar (الحجم : 61.41 ك ب / التحميلات : 18)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  البحث او الفلتر باكثر من اسم من داخل عمود Name khaled12345 2 67 21-05-17, 08:18 AM
آخر رد: khaled12345
  [VB.NET] اريد وضع مؤقت بدون تايمر داخل هذا الكود + المشروع بالكامل e-coder 0 48 19-05-17, 04:09 PM
آخر رد: e-coder
  [نقاش] استفسار بخصوص النت فراموورك Net Framework Ratchinko 4 122 15-05-17, 01:48 AM
آخر رد: Ratchinko
  استفسار حوال التركيز في الادوات المتألق9 6 82 13-05-17, 07:05 PM
آخر رد: أسامة السالمي
  [VB.NET] استفسار بسيط جدا بخصوص الطباعه !!! CoderMM 1 57 03-05-17, 04:34 PM
آخر رد: mansoor
  [سؤال] Picturebox بخلفية شفافة فوق الويب براوزر thevest_knight 12 187 02-05-17, 10:29 PM
آخر رد: silverlight
  استفسار بسيط عن الداتا جريد فيو و عملية البيع CoderMM 2 106 18-04-17, 06:01 PM
آخر رد: CoderMM
  انترنت اكسبولور داخل برنامج ديسك توب weswes88 1 60 18-04-17, 05:57 AM
آخر رد: Anas Mahmoud
  [VB.NET] استفسار بخوصوص الاتصال بقاعدة البيانات الخاصه بموقعي dubai.eig 1 155 18-04-17, 01:34 AM
آخر رد: boudyonline
  محتاج كود للتصفية داخل datagridviwe بواسطة حقل id وتصفية بشرط تحديد الرينج mohammed.gadain61 2 92 17-04-17, 09:00 PM
آخر رد: silverlight

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم