تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[كود] استفسار داخل الويب براوزار
#1
السلام عليكم

عايز كود لما ادوس على البوتون رقم واحد يضغط على القناة اللى فى الموقع

ولما ادوس على بوتون اتنين يضغط على قناة رقم اثنين فى الموقع وهكذا 

وعاوز امنع محدش يقدر يدوس علي اي زرار بالموس علي اداة ويب براوزر 

ولكم جزيل الشكر ولو احد عاوز رابط الموقع يخبرني في تعليق
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
يجب ارفاق نموذج لكى نقدر نساعدك فيه
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(17-04-16, 01:39 PM)ramygamalvb كتب : يجب ارفاق نموذج لكى نقدر نساعدك فيه
دي صورة
 
عاوز لما ادوس علي اي بونت او زرار في برنامجي يضغط علي اي ايقونة من اللي في الصورة دي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(17-04-16, 02:14 PM)عبد الرحمن متولي كتب :
(17-04-16, 01:39 PM)ramygamalvb كتب : يجب ارفاق نموذج لكى نقدر نساعدك فيه
دي صورة
 
عاوز لما ادوس علي اي بونت او زرار في برنامجي يضغط علي اي ايقونة من اللي في الصورة دي
اخي ارفق المشروع مع الموقع لكي نقدم المساعدة


شكرا لك
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
(17-04-16, 11:50 PM)hassan كتب :
(17-04-16, 02:14 PM)عبد الرحمن متولي كتب :
(17-04-16, 01:39 PM)ramygamalvb كتب : يجب ارفاق نموذج لكى نقدر نساعدك فيه
دي صورة
 
عاوز لما ادوس علي اي بونت او زرار في برنامجي يضغط علي اي ايقونة من اللي في الصورة دي
اخي ارفق المشروع مع الموقع لكي نقدم المساعدة


شكرا لك
اول شئ اريد تغير التصفح ليصبح من متصفح اخر لكي يتناسب مع الموقع بعدين

اريد عن الضغط علي اي Button يقوم البرنامج تلقائي بالظغط علي احدي هذه الصورة التي في الصورة العلوية وهذه صورة تبين العملية

وهذا مشروع مبسط 


الملفات المرفقة
.rar   Test-Actvetor.rar (الحجم : 61.41 ك ب / التحميلات : 27)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كيف اربط تكست بوكس مع تكست بوكس اخر داخل تقرير report viewer 78hus78ali 1 31 24-09-17, 01:32 PM
آخر رد: زيد زينوبي
  [سؤال] كيفية نسخ النصوص من داخل ليست بوكس تنمية المعرفة 7 139 12-09-17, 11:15 PM
آخر رد: تنمية المعرفة
  [كود] استفسار داخل اليست بوكس عبدالرحمن المكاوي 3 88 11-09-17, 05:29 PM
آخر رد: سعود الشامان
Information [VB.NET] استفسار عن اسم اداة مفتاح القبائلي 2 55 08-09-17, 04:32 PM
آخر رد: مفتاح القبائلي
Lightbulb [مثال] تحويل التاريخ الميلادي الى هجري داخل الداتا جريد من قاعدة بيانات اكسس محمود بكرى 20 490 30-08-17, 02:37 PM
آخر رد: محمود بكرى
  كود لتشغيل اى برنامج داخل نموذج VB.Net konter 3 132 28-08-17, 11:54 AM
آخر رد: konter
  استفسار حول اظهار البرنامج زيد زينوبي 11 404 26-08-17, 04:49 PM
آخر رد: زيد زينوبي
  [VB.NET] استفسار بخصوص تسطيب SQL CoderMM 1 92 23-08-17, 02:33 AM
آخر رد: zinom
  [VB.NET] طلب كود معرفة موضع مؤشر الماوس داخل التيكست بوكس waelalmsry75 7 250 07-08-17, 02:46 AM
آخر رد: waelalmsry75
  [سؤال] استفسار كيفية تحزيم مجلد من خلال الفيجول بيسك Marwan9990 3 134 29-07-17, 07:15 PM
آخر رد: Marwan9990

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم