تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[كود] مشكلة فى كود خاص تخطى الاعلان
#1

المشكلة بعد ميفتح الموقع واجى اضغط على الاعلان مش بينقل على الفروم الثانى

الكود المستخدم
انا مستخدم GeckoWebBrowser عشان WebBrowser مش بيفتح الموقع صح فى غلط
كود :
Imports Gecko
Imports Microsoft
Imports System
Public Class Form1

   Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
       GeckoWebBrowser1.Navigate("http://ouo.io/ziobl")
   End Sub

   Private Sub GeckoWebBrowser1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles GeckoWebBrowser1.Click
       If GeckoWebBrowser1.Url.AbsoluteUri = "https://www.google.com.eg/" Then
           Me.Hide()
           Form2.Show()
           MsgBox("مرحبا")
           Me.Close()
       End If
   End Sub
End Class

الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
(17-04-16, 09:41 PM)mostfa1995 كتب :

المشكلة بعد ميفتح الموقع واجى اضغط على الاعلان مش بينقل على الفروم الثانى

الكود المستخدم
انا مستخدم GeckoWebBrowser عشان WebBrowser مش بيفتح الموقع صح فى غلط
كود :
Imports Gecko
Imports Microsoft
Imports System
Public Class Form1

   Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
       GeckoWebBrowser1.Navigate("http://ouo.io/ziobl")
   End Sub

   Private Sub GeckoWebBrowser1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles GeckoWebBrowser1.Click
       If GeckoWebBrowser1.Url.AbsoluteUri = "https://www.google.com.eg/" Then
           Me.Hide()
           Form2.Show()
           MsgBox("مرحبا")
           Me.Close()
       End If
   End Sub
End Class


اخي الكود صحيح لاكن الحدث GeckoWebBrowser1.Click هو الخطا قم بتغييره الى حدث DocumentCompleted 

عندك وضعك على كود GeckoWebBrowser1.Click تسجد فوق خيارات الاحداث قم بتغييره الى DocumentCompleted 

اذا لم تعرف ارفقع المشروع


شكرا لك
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(17-04-16, 11:37 PM)hassan كتب :
(17-04-16, 09:41 PM)mostfa1995 كتب :

المشكلة بعد ميفتح الموقع واجى اضغط على الاعلان مش بينقل على الفروم الثانى

الكود المستخدم
انا مستخدم GeckoWebBrowser عشان WebBrowser مش بيفتح الموقع صح فى غلط
كود :
Imports Gecko
Imports Microsoft
Imports System
Public Class Form1

   Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
       GeckoWebBrowser1.Navigate("http://ouo.io/ziobl")
   End Sub

   Private Sub GeckoWebBrowser1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles GeckoWebBrowser1.Click
       If GeckoWebBrowser1.Url.AbsoluteUri = "https://www.google.com.eg/" Then
           Me.Hide()
           Form2.Show()
           MsgBox("مرحبا")
           Me.Close()
       End If
   End Sub
End Class


اخي الكود صحيح لاكن الحدث GeckoWebBrowser1.Click هو الخطا قم بتغييره الى حدث DocumentCompleted 

عندك وضعك على كود GeckoWebBrowser1.Click تسجد فوق خيارات الاحداث قم بتغييره الى DocumentCompleted 

اذا لم تعرف ارفقع المشروع


شكرا لك
شكراااااااااااا تمام انت فنان بمعنى الكلمة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(17-04-16, 11:40 PM)mostfa1995 كتب :
(17-04-16, 11:37 PM)hassan كتب :
(17-04-16, 09:41 PM)mostfa1995 كتب :

المشكلة بعد ميفتح الموقع واجى اضغط على الاعلان مش بينقل على الفروم الثانى

الكود المستخدم
انا مستخدم GeckoWebBrowser عشان WebBrowser مش بيفتح الموقع صح فى غلط
كود :
Imports Gecko
Imports Microsoft
Imports System
Public Class Form1

   Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
       GeckoWebBrowser1.Navigate("http://ouo.io/ziobl")
   End Sub

   Private Sub GeckoWebBrowser1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles GeckoWebBrowser1.Click
       If GeckoWebBrowser1.Url.AbsoluteUri = "https://www.google.com.eg/" Then
           Me.Hide()
           Form2.Show()
           MsgBox("مرحبا")
           Me.Close()
       End If
   End Sub
End Class


اخي الكود صحيح لاكن الحدث GeckoWebBrowser1.Click هو الخطا قم بتغييره الى حدث DocumentCompleted 

عندك وضعك على كود GeckoWebBrowser1.Click تسجد فوق خيارات الاحداث قم بتغييره الى DocumentCompleted 

اذا لم تعرف ارفقع المشروع


شكرا لك
شكراااااااااااا تمام انت فنان بمعنى الكلمة
العفووووووو اخي بارك الله فيك
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكلة عند التعامل مع DevExpress آمل أن أجد لها حلًا أحمد إبراهيم سعد 10 206 23-09-17, 11:47 PM
آخر رد: أحمد إبراهيم سعد
  [VB.NET] مشكلة اثناء تنفيذ المشروع ظاهر علي 2 61 23-09-17, 10:56 AM
آخر رد: aliday03
  [VB.NET] مشكلة معايا فى الTEXTBOX MOSTAFA.KAMEL 12 160 22-09-17, 10:45 PM
آخر رد: MOSTAFA.KAMEL
  مشكلة في حفظ الصورة Fantastico 3 87 22-09-17, 04:46 PM
آخر رد: Fantastico
  مشكلة الفورم الشفاف محمود صالح 5 187 22-09-17, 12:47 AM
آخر رد: Fantastico
  [سؤال] ما حل مشكلة تعارض Task مع Sleep؟ السندبااد 6 134 20-09-17, 02:49 PM
آخر رد: السندبااد
  مشكلة في قراءة قيمة من الريجستري سعود الشامان 12 188 19-09-17, 07:59 PM
آخر رد: سعود الشامان
  [سؤال] مشكلة في حذف و تعديل بيانات DataGridView mohammed alnour 4 133 16-09-17, 01:01 AM
آخر رد: mohammed alnour
  [VB.NET] مشكلة في تعديل المشروع مصمم هاوي 9 523 15-09-17, 06:54 PM
آخر رد: مصمم هاوي
  [VB.NET] مشكلة طباعه بيانات من DataGridview رومنس الشوق 4 670 14-09-17, 06:24 PM
آخر رد: محمود صالح

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم