تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] سؤال صعب لكن أحتاج خبراتكم : ارسال رسالة من برنامجى الى الجوال ( التليفون المحمول)
#1
بسم الله الرحمن الرحيم
اخوانى الأعزاء 
اتمنى مناقشة و اجابات على طريقة ارسال رسالة الى الجوال أو التليفون المحمول  Huh
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
من خلال تجربتي المتواضعه

توجد مواقع تشترك فيها مزود خدمة .. مثل تشتري 500 رسالة ويتم تزويد المطورين ب API ومن خلالها تستخدمها ف برنامجك

هذا مثال لموقع يقدم الخدمة للمطورين تستطيع التسجيل مجانا يعطيك كم رسالة مجانية تجرب

https://mobily.ws/ar/api-scripts.html
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: Amir_alzubidy , derham
#3
جرب فودافون - مصر
http://www.vodafone.com.eg/vodafoneporta...1589278545

جرب أورانج - مصر
https://www.orange.eg/ar/business/business-sms
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
[/url]
إقتباس :https://mobily.ws/ar/api-scripts.htm
عذرا التسجيل المجانى غير متاح فى بلدك
[url=https://mobily.ws/ar/api-scripts.html]
 واضح أن الموضوع متاح فى السعودية
لكن فى مصر  ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
بالمناسبة سمعت أن جوجل بتتيح الموضوع من خلال Gmail
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
(19-04-16, 10:25 PM)DR.YASER كتب : [/url]
إقتباس :https://mobily.ws/ar/api-scripts.htm
عذرا التسجيل المجانى غير متاح فى بلدك
[url=https://mobily.ws/ar/api-scripts.html]
 واضح أن الموضوع متاح فى السعودية
لكن فى مصر  ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
بالمناسبة سمعت أن جوجل بتتيح الموضوع من خلال Gmail

تقصد GMail مثل اللي في الفيديو


الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
إقتباس :تقصد GMail مثل اللي في الفيديو

للأسف ارسال رسائل SMS من داخل الـ Gmail بيقولو مش متاح فى مصر ... متاح فقط فى بعض الدول زى فلسطين و أمريكا
!!!!!!!!!!!!!!!!!
لكنى سمعت أنه توجد أبلكيشن من خلال vb.net لارسال الرسائل sms عبر GMAIL و مش عارف حقيقة الموضوع و هذا ما جعلنى أضع هذا الموضوع ...
محتاجين حد يناقش الموضوع معنا ........
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
يظهر مالك إلا مشاركتي اللي تجاهلتها.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
(19-04-16, 11:19 PM)DR.YASER كتب :
إقتباس :تقصد GMail مثل اللي في الفيديو

للأسف ارسال رسائل SMS من داخل الـ Gmail بيقولو مش متاح فى مصر ... متاح فقط فى بعض الدول زى فلسطين و أمريكا
!!!!!!!!!!!!!!!!!
لكنى سمعت أنه توجد أبلكيشن من خلال vb.net لارسال الرسائل sms عبر GMAIL و مش عارف حقيقة الموضوع و هذا ما جعلنى أضع هذا الموضوع ...
محتاجين حد يناقش الموضوع معنا ........

شغاله اخى تمام  وانا شغال عليها

تفضل الموضوع وفى مشروع مفتوح المصدر يمكنك التعديل عليه

http://vb4arb.com/vb/thread-15436.html
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
إقتباس :يظهر مالك إلا مشاركتي اللي تجاهلتها.
صدقنى أبدا ... ما أقدر و لا أستطيع تجاهل أى مشاركة لأى من زملائى ... ثم يكفى ذوقك و كرمك أن تدخل و تشاركنى الرأى فى الموضوع ... لك منى كل التقدير و الاحترام  Smile Smile Smile Smile
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: derham
#10
إقتباس :شغاله اخى تمام  وانا شغال عليها 

تفضل الموضوع وفى مشروع مفتوح المصدر يمكنك التعديل عليه

http://vb4arb.com/vb/thread-15436.html
إقتباس :أخى الفاضل واضح انك لم تضطلع على سؤالى أو حتى عنوان الموضوع       

أنا لم أطلب طريقة ارسال بريد اليكترونى بل ارسال رسالة الى الجوال أو التليفون المحمول
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] سؤال حول DataGridView dubai.eig 3 69 منذ 10 ساعة مضت
آخر رد: Amir_alzubidy
  سؤال فى حضور و انصراف الموظفين salah mansour 1 44 28-05-17, 11:25 PM
آخر رد: salah mansour
  سؤال بسيط في ال count khaled12345 2 81 27-05-17, 06:52 PM
آخر رد: khaled12345
  سؤال فى ثيمات المشروع salah mansour 10 142 27-05-17, 01:53 PM
آخر رد: محمود بكرى
  سؤال في ريبورت فيو زيد زينوبي 2 79 24-05-17, 01:29 PM
آخر رد: صبري زينوبي
  سؤال فى ادوات الديف اكسبريس salah mansour 4 90 24-05-17, 10:55 AM
آخر رد: salah mansour
  ارسال بيانات عن طريق الإنترنت أسامة السالمي 7 141 22-05-17, 04:43 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
  سؤال فى الداتا جريد salah mansour 1 102 21-05-17, 12:09 AM
آخر رد: boudyonline
  [سؤال] أحتاج حل لأخطأ البرامج مفتوحة المصدر nouri32 13 207 20-05-17, 04:24 AM
آخر رد: nouri32
  سؤال مهم فى اجازت العاملين salah mansour 8 144 17-05-17, 01:07 AM
آخر رد: salah mansour

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم