تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[كود] جعل اداة ويب براوزر تعمل بتاريخ معين
#1
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته 

اولا هقلكم مشروعي هو / انه عند لما اختار المسار واضغط علي كلمة save في البرنامج بياخد لي كل الملفات التي في المسار 

ويوضعها في مكان معين انا اختباره _____________ الجزء ده تمام انا عملت الاكواد ولكن المشكلة 

انا عاوز لما اضغط علي كلمة save يحفظ التاريخ جوه البرنامج وعندما احدد المسار واضغط علي Restore في البرنامج 

يروح يرجع التاريخ لتاريخ حفظ الملف ياريت لو حد عارف كيف يخبرني 

ملحوظة ان لما بضغط علي Restore بيرجع الملفات تاني محتاج بس يرجع التاريخ داخل اداة ويب براوزر بس 

ياريت اجد حلا بسرعة


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
كيف (يرجع التاريخ داخل اداة ويب براوزر)؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(23-04-16, 08:44 PM)derham كتب : كيف (يرجع التاريخ داخل اداة ويب براوزر)؟

اعتقد ان كل شئ واضح لو معاك شئ قولو مش معاك خلاص
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(24-04-16, 11:41 PM)عبد الرحمن متولي كتب :
(23-04-16, 08:44 PM)derham كتب : كيف (يرجع التاريخ داخل اداة ويب براوزر)؟

اعتقد ان كل شئ واضح لو معاك شئ قولو مش معاك خلاص

صحيح الموضوع ماهو واضح لو انه واضح حصلت اجابه مجرد ما تحط السؤال

غريبه من يريد لك المساعدة ترد عليه رد مثل هاذا !!!!


شكرا لك
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الكاتب , الكاتب
#5
اخي برنامجي يعتمد علي حفظ كافة الملفات التي في المسار المحدد في الصورة 

انا اريد ان برنامجي يحفظ تاريخ حفظ الملفات هذه وعندما اضغط علي ريستوري او استاعدة 

يرجع لي تاريخ جهازي للوقت التي حدثت فيه حفظ للملفات وشكرا لك
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
(25-04-16, 06:22 PM)عبد الرحمن متولي كتب : اخي برنامجي يعتمد علي حفظ كافة الملفات التي في المسار المحدد في الصورة 

انا اريد ان برنامجي يحفظ تاريخ حفظ الملفات هذه وعندما اضغط علي ريستوري او استاعدة 

يرجع لي تاريخ جهازي للوقت التي حدثت فيه حفظ للملفات وشكرا لك

ارفق المشروع للتعديل


شكرا لك
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
هاهو اخي لو ينفع يتغير التاريخ داخل اداة web brwser يكون افضل


الملفات المرفقة
.rar   restore.rar (الحجم : 356.5 ك ب / التحميلات : 35)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
فينكم شباب
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
Thumbs Up [سؤال] كود تخطي فتح رابط معين لتشغيل البرنامج Mk 22353 2 77 24-02-17, 12:56 PM
آخر رد: Master Hacker
  استفسار بخصوص عدم ظهور اداة عرض ملف pdf في الادوات عباسة 7 151 22-02-17, 08:07 PM
آخر رد: عباسة
  احتاج كود لعرض مواعيد محدده بتاريخ hglogtd 7 183 22-02-17, 12:47 AM
آخر رد: مساعدة
Wink [VB.NET] استفسار بخصوص التعديل والحفظ علي اداة datagridview dark1459 9 129 20-02-17, 02:13 AM
آخر رد: khodor1985
  [VB.NET] كيفية تنفيذ كود فى حدث معين على اى فورم فى المشروع ؟ الماجيك مسعد 5 141 19-02-17, 04:59 PM
آخر رد: الماجيك مسعد
Lightbulb للخبراء هل توجد مكتبة او اداة لعمل مثل هذا النموذج عن طريق vb.net ارجو المساعدة Amrjamil 6 105 18-02-17, 02:19 PM
آخر رد: Amrjamil
  تثبيت الفورم على امر معين anes 8 164 12-02-17, 02:07 AM
آخر رد: مساعدة
  جعل الجريد ترقيم تلقائي بورمات معين abdulla2 4 97 06-02-17, 05:55 PM
آخر رد: abdulla2
  [سؤال] كيف يمكنني استخدام متغير لمناداة اي اداة اليوم مبتدئة وغداً محترفة 3 102 04-02-17, 09:57 PM
آخر رد: عبد الرحمن
  طلب كود معين MOSTAFA.KAMEL 3 126 25-01-17, 05:24 PM
آخر رد: MOSTAFA.KAMEL

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم