تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[كود] جعل اداة ويب براوزر تعمل بتاريخ معين
#1
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته 

اولا هقلكم مشروعي هو / انه عند لما اختار المسار واضغط علي كلمة save في البرنامج بياخد لي كل الملفات التي في المسار 

ويوضعها في مكان معين انا اختباره _____________ الجزء ده تمام انا عملت الاكواد ولكن المشكلة 

انا عاوز لما اضغط علي كلمة save يحفظ التاريخ جوه البرنامج وعندما احدد المسار واضغط علي Restore في البرنامج 

يروح يرجع التاريخ لتاريخ حفظ الملف ياريت لو حد عارف كيف يخبرني 

ملحوظة ان لما بضغط علي Restore بيرجع الملفات تاني محتاج بس يرجع التاريخ داخل اداة ويب براوزر بس 

ياريت اجد حلا بسرعة


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
كيف (يرجع التاريخ داخل اداة ويب براوزر)؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(23-04-16, 08:44 PM)derham كتب : كيف (يرجع التاريخ داخل اداة ويب براوزر)؟

اعتقد ان كل شئ واضح لو معاك شئ قولو مش معاك خلاص
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(24-04-16, 11:41 PM)عبد الرحمن متولي كتب :
(23-04-16, 08:44 PM)derham كتب : كيف (يرجع التاريخ داخل اداة ويب براوزر)؟

اعتقد ان كل شئ واضح لو معاك شئ قولو مش معاك خلاص

صحيح الموضوع ماهو واضح لو انه واضح حصلت اجابه مجرد ما تحط السؤال

غريبه من يريد لك المساعدة ترد عليه رد مثل هاذا !!!!


شكرا لك
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الكاتب , الكاتب
#5
اخي برنامجي يعتمد علي حفظ كافة الملفات التي في المسار المحدد في الصورة 

انا اريد ان برنامجي يحفظ تاريخ حفظ الملفات هذه وعندما اضغط علي ريستوري او استاعدة 

يرجع لي تاريخ جهازي للوقت التي حدثت فيه حفظ للملفات وشكرا لك
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
(25-04-16, 06:22 PM)عبد الرحمن متولي كتب : اخي برنامجي يعتمد علي حفظ كافة الملفات التي في المسار المحدد في الصورة 

انا اريد ان برنامجي يحفظ تاريخ حفظ الملفات هذه وعندما اضغط علي ريستوري او استاعدة 

يرجع لي تاريخ جهازي للوقت التي حدثت فيه حفظ للملفات وشكرا لك

ارفق المشروع للتعديل


شكرا لك
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
هاهو اخي لو ينفع يتغير التاريخ داخل اداة web brwser يكون افضل


الملفات المرفقة
.rar   restore.rar (الحجم : 356.5 ك ب / التحميلات : 45)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
فينكم شباب
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
Information [VB.NET] استفسار عن اسم اداة مفتاح القبائلي 2 53 08-09-17, 04:32 PM
آخر رد: مفتاح القبائلي
  [سؤال] كيف أفتح صوره من مسار معين طـلال 1 89 28-08-17, 05:04 AM
آخر رد: سعود
  [VB.NET] طلب تعديل في كود للطباعة باستخدام اداة PrintDocument (مرفق) ssayed111 1 180 28-07-17, 01:27 AM
آخر رد: IBRA939
  تفريغ اداة datetimepicker Marwan9990 13 370 25-07-17, 10:20 PM
آخر رد: Marwan9990
  [VB.NET] اريد اداة tabcontrol تشبه تلك الموجوده في متصفح فايرفوكس او جوجل كروم qadar elzaman 1 109 19-07-17, 10:23 PM
آخر رد: Mina Botros
  [سؤال] هل ممكن احد فئه حسب سنوات من تاريخ معين.. Marwan9990 5 173 10-07-17, 11:54 PM
آخر رد: Marwan9990
Thumbs Up [سؤال] ممكن كيفية وضع اداة hycam2 للفيجوال بيسك 2010 Mina Botros 1 105 08-07-17, 03:40 PM
آخر رد: 24473
  هل يمكن عرض جزأ معين من صفحة اكسيل او وورد في الفورم khaled12345 2 190 10-06-17, 08:18 PM
آخر رد: khaled12345
  حل مشكلة " البرامج لا تعمل" عبدالرحمن المكاوي 6 273 03-06-17, 05:06 PM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
  [كود] كود تسجيل دخول لموقع معين عبدالرحمن المكاوي 0 110 14-05-17, 03:40 PM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم