تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[كود] جعل اداة ويب براوزر تعمل بتاريخ معين
#1
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته 

اولا هقلكم مشروعي هو / انه عند لما اختار المسار واضغط علي كلمة save في البرنامج بياخد لي كل الملفات التي في المسار 

ويوضعها في مكان معين انا اختباره _____________ الجزء ده تمام انا عملت الاكواد ولكن المشكلة 

انا عاوز لما اضغط علي كلمة save يحفظ التاريخ جوه البرنامج وعندما احدد المسار واضغط علي Restore في البرنامج 

يروح يرجع التاريخ لتاريخ حفظ الملف ياريت لو حد عارف كيف يخبرني 

ملحوظة ان لما بضغط علي Restore بيرجع الملفات تاني محتاج بس يرجع التاريخ داخل اداة ويب براوزر بس 

ياريت اجد حلا بسرعة


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
كيف (يرجع التاريخ داخل اداة ويب براوزر)؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(23-04-16, 08:44 PM)derham كتب : كيف (يرجع التاريخ داخل اداة ويب براوزر)؟

اعتقد ان كل شئ واضح لو معاك شئ قولو مش معاك خلاص
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(24-04-16, 11:41 PM)عبد الرحمن متولي كتب :
(23-04-16, 08:44 PM)derham كتب : كيف (يرجع التاريخ داخل اداة ويب براوزر)؟

اعتقد ان كل شئ واضح لو معاك شئ قولو مش معاك خلاص

صحيح الموضوع ماهو واضح لو انه واضح حصلت اجابه مجرد ما تحط السؤال

غريبه من يريد لك المساعدة ترد عليه رد مثل هاذا !!!!


شكرا لك
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الكاتب , الكاتب
#5
اخي برنامجي يعتمد علي حفظ كافة الملفات التي في المسار المحدد في الصورة 

انا اريد ان برنامجي يحفظ تاريخ حفظ الملفات هذه وعندما اضغط علي ريستوري او استاعدة 

يرجع لي تاريخ جهازي للوقت التي حدثت فيه حفظ للملفات وشكرا لك
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
(25-04-16, 06:22 PM)عبد الرحمن متولي كتب : اخي برنامجي يعتمد علي حفظ كافة الملفات التي في المسار المحدد في الصورة 

انا اريد ان برنامجي يحفظ تاريخ حفظ الملفات هذه وعندما اضغط علي ريستوري او استاعدة 

يرجع لي تاريخ جهازي للوقت التي حدثت فيه حفظ للملفات وشكرا لك

ارفق المشروع للتعديل


شكرا لك
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
هاهو اخي لو ينفع يتغير التاريخ داخل اداة web brwser يكون افضل


الملفات المرفقة
.rar   restore.rar (الحجم : 356.5 ك ب / التحميلات : 35)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
فينكم شباب
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  حل مشكلة " البرامج لا تعمل" عبدالرحمن المكاوي 4 89 20-05-17, 12:43 AM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
  [كود] كود تسجيل دخول لموقع معين عبدالرحمن المكاوي 0 34 14-05-17, 03:40 PM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
  [سؤال] Picturebox بخلفية شفافة فوق الويب براوزر thevest_knight 12 187 02-05-17, 10:29 PM
آخر رد: silverlight
  [سؤال] سؤال عن اداة ProgressBar منادي الشوق 1 110 22-04-17, 01:29 AM
آخر رد: A-R
  فلتر داتا قريد فيو بعرض السجلات بتاريخ اليوم الحالي فقط hglogtd 4 175 19-04-17, 02:35 AM
آخر رد: hglogtd
  عند ملامسة اداة اداة اخرى يظهر Msgbox Basil Abdallah 2 92 14-04-17, 11:48 PM
آخر رد: Basil Abdallah
  كيفية فتح البرنامج ب resolution معين OakenShield 1 77 05-04-17, 12:01 PM
آخر رد: OakenShield
  [VB.NET] طلب تعديل في كود للطباعة باستخدام اداة PrintDocument (مرفق) ssayed111 0 97 11-03-17, 05:12 PM
آخر رد: ssayed111
  ما هو الكود لجعل اداة numericUpDown1 تتغير تلقائياً لحن الحياة 1 105 09-03-17, 07:19 AM
آخر رد: مساعدة
  [VB.NET] كيفية نقل حقل معين من Datagridview1 الى Datagridview2 Crazy_Vb.NeT 3 160 28-02-17, 08:34 PM
آخر رد: مساعدة

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم