تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] بخصوص الداتا جريد فيو
#1
كنت عايز كود لو عندي قاعدة بيانات (الاسم ودرجة الطالب) لو ضغطت عليها في الداتا جريد فيو
التيكست بوكس اللي عندي تتملي بالبيانات اللي موجودة في الداتا جريد فيو
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم
تفضل غير مايلزم في الكود ليتوافق مع برنامحك
PHP كود :
Private Sub DataGridView1_CellClick(sender As ObjectAs DataGridViewCellEventArgsHandles DataGridView1.CellClick
        
        TextBox1
.Text DataGridView1.CurrentRow.Cells(0).Value
        TextBox2
.Text DataGridView1.CurrentRow.Cells(1).Value
        

    End Sub 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: khodor1985 , لسه مبتدئ


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كيفية تغير لون ال button بشروط في الداتا جريد فيو khaled12345 0 17 منذ 1 ساعه مضت
آخر رد: khaled12345
  سؤال فى الداتا جريد salah mansour 1 97 21-05-17, 12:09 AM
آخر رد: boudyonline
  افكاركم بخصوص برنامج ادارة محلات بلاي ستيشن Basil Abdallah 3 79 18-05-17, 07:49 PM
آخر رد: Basil Abdallah
  مساعدة بخصوص تشفير ملف exe OakenShield 1 58 18-05-17, 11:27 AM
آخر رد: OakenShield
  تخزين مباشر بالداتا جريد alma_fandi 2 60 18-05-17, 03:03 AM
آخر رد: alma_fandi
  [VB.NET] ارجو المساعدة بخصوص Chart vb.net2017 0theghost0 2 57 17-05-17, 05:14 PM
آخر رد: 0theghost0
  حساب عدد الصفوف في الداتا جريد فيو khaled12345 7 120 16-05-17, 09:17 PM
آخر رد: محمود بكرى
  سؤال بخصوص التحكم بالمحرك عن طريق الحاسوب Basil Abdallah 2 64 16-05-17, 12:29 AM
آخر رد: alma2
  [نقاش] استفسار بخصوص النت فراموورك Net Framework Ratchinko 4 122 15-05-17, 01:48 AM
آخر رد: Ratchinko
  استراد وزتصدير الداتا الي الاكسيل khaled12345 2 114 12-05-17, 06:58 PM
آخر رد: khaled12345

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم