تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] بخصوص الداتا جريد فيو
#1
كنت عايز كود لو عندي قاعدة بيانات (الاسم ودرجة الطالب) لو ضغطت عليها في الداتا جريد فيو
التيكست بوكس اللي عندي تتملي بالبيانات اللي موجودة في الداتا جريد فيو
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم
تفضل غير مايلزم في الكود ليتوافق مع برنامحك
PHP كود :
Private Sub DataGridView1_CellClick(sender As ObjectAs DataGridViewCellEventArgsHandles DataGridView1.CellClick
        
        TextBox1
.Text DataGridView1.CurrentRow.Cells(0).Value
        TextBox2
.Text DataGridView1.CurrentRow.Cells(1).Value
        

    End Sub 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: khodor1985 , لسه مبتدئ


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  أستفسـار بخصوص التاريخ من السيرفر طـلال 10 235 07-09-17, 09:56 PM
آخر رد: طـلال
  [سؤال] بخصوص فيجوال بيسك مع Access 0theghost0 4 148 31-08-17, 09:47 AM
آخر رد: 0theghost0
Lightbulb [مثال] تحويل التاريخ الميلادي الى هجري داخل الداتا جريد من قاعدة بيانات اكسس محمود بكرى 20 487 30-08-17, 02:37 PM
آخر رد: محمود بكرى
  نسخ البيانات من الداتا جريد الى داتا جريد اخري احمد الامين 1 115 28-08-17, 05:07 AM
آخر رد: سعود
  [VB.NET] طلب كود تصدير بيانات داتا جريد فيو إلى وورد waelalmsry75 4 198 27-08-17, 11:58 PM
آخر رد: waelalmsry75
  [VB.NET] كيف أسوي بحث في الداتا جريد فيو فقط بالتكست بوكس بدون زر oni 3 138 27-08-17, 12:17 AM
آخر رد: سعود
  [سؤال] سؤال بخصوص الListBox ابو روضة 12 416 23-08-17, 03:46 PM
آخر رد: ابو ليلى
  [VB.NET] استفسار بخصوص تسطيب SQL CoderMM 1 91 23-08-17, 02:33 AM
آخر رد: zinom
  مساعده من الخبراء فى تنسيق الداتا جريد فيو نبيل كونكت 3 136 22-08-17, 11:50 PM
آخر رد: أبو نوره
  بخصوص العرض فى الداتا جريد فيو نبيل كونكت 5 161 21-08-17, 04:07 AM
آخر رد: نبيل كونكت

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم