تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] بخصوص الداتا جريد فيو
#1
كنت عايز كود لو عندي قاعدة بيانات (الاسم ودرجة الطالب) لو ضغطت عليها في الداتا جريد فيو
التيكست بوكس اللي عندي تتملي بالبيانات اللي موجودة في الداتا جريد فيو
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم
تفضل غير مايلزم في الكود ليتوافق مع برنامحك
PHP كود :
Private Sub DataGridView1_CellClick(sender As ObjectAs DataGridViewCellEventArgsHandles DataGridView1.CellClick
        
        TextBox1
.Text DataGridView1.CurrentRow.Cells(0).Value
        TextBox2
.Text DataGridView1.CurrentRow.Cells(1).Value
        

    End Sub 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: khodor1985 , لسه مبتدئ


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كمبو بوكس داخل الداتا جريد فارس احمد السيد 2 26 أمس, 11:27 PM
آخر رد: yousef
  [VB.NET] داتا جريد فيو فارس احمد السيد 2 54 أمس, 10:02 PM
آخر رد: فارس احمد السيد
Wink [VB.NET] استفسار بخصوص التعديل والحفظ علي اداة datagridview dark1459 9 93 أمس, 02:13 AM
آخر رد: khodor1985
  استفسار بخصوص عدم ظهور اداة عرض ملف pdf في الادوات عباسة 3 77 18-02-17, 06:29 PM
آخر رد: عباسة
  [VB.NET] سؤال بخصوص Next button Setup Factory dubai.eig 1 43 14-02-17, 07:23 PM
آخر رد: dubai.eig
  [VB.NET] اسفسار بخصوص Setup Factory 9 dubai.eig 5 92 07-02-17, 12:49 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
Question [سؤال] محتاج طريقة لعرض الأسماء المكررة في الداتا بيز refaat130 3 85 06-02-17, 07:50 PM
آخر رد: sendbad100
  كيفية اظهار قاءمة عند النقر بزر الفأرة الايمن على الداتا قريد فيو في فيجوال 2008 المتألق9 2 70 05-02-17, 01:43 AM
آخر رد: المتألق9
  [SQL] بخصوص SQL And VB.Net thevirus 1 116 03-02-17, 10:26 PM
آخر رد: thevirus
  [سؤال] استفسار بخصوص انواع كود البحث.. Marwan9990 1 82 03-02-17, 07:09 PM
آخر رد: مساعدة

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم