تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] عايز كودComboBox + ListBox
#1
عايز كود يحمل الملف مرفوع على dropbox والملف ده موجود فى اسماء مسلسلات وافلام يحمل فى ComboBox وفى ListBox
اسماء الحلقات وافلام الى داخل الاقسام زاى ما فى الصوره

 الملف بصيغة  DLL او xml وكمان لو تم اختيار حاجة من ListBox يفتح الرابط فى GeckoWebBrowser






الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
فين الاعضاء للمساعده
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  تضبيط ادخال المعلومات من Rich box الي ال ListBox khaled12345 2 58 22-05-17, 08:50 AM
آخر رد: khaled12345
  باستخراج من قاعدة البيانات بشرط listbox items rabeh.ram 0 72 19-05-17, 01:56 PM
آخر رد: rabeh.ram
  [VB.NET] عايز اعرف ازاى اعمل برنامج بقاعدة بيانات xaml MOSTAFA.KAMEL 3 121 13-05-17, 11:01 PM
آخر رد: العواد الصغير
  [VB.NET] عايز اشغل الكود ده على ال #c MOSTAFA.KAMEL 10 239 02-05-17, 01:27 AM
آخر رد: MOSTAFA.KAMEL
  [VB.NET] عايز كود بسيط خاص بال list box MOSTAFA.KAMEL 1 75 24-04-17, 04:26 AM
آخر رد: silverlight
  [VB.NET] عايز كود خاص بقياس السرعة MOSTAFA.KAMEL 7 180 22-04-17, 06:06 AM
آخر رد: silverlight
  [VB.NET] عايز كود خاص بالانترنت MOSTAFA.KAMEL 3 105 18-04-17, 02:26 AM
آخر رد: Anas Mahmoud
  اختيار عنصر عشوائي من Listbox Basil Abdallah 1 55 17-04-17, 01:38 AM
آخر رد: عبـدالله
  عندما يكون listbox فارغ اريد ان يكون لونه احمر مثلا الـ ـجارح 7 153 15-04-17, 09:23 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
  [VB.NET] عمل عد تنازلى لانترفال تايمر يعنى مثلا عندى تيمر 1 الانترفال بتاعه مثلا 20 ثانية عايز الماجيك مسعد 9 250 10-04-17, 04:00 AM
آخر رد: الماجيك مسعد

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم