تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تمرير محتويات داتا جريد فيو للتقرير
#1
Question 
السلام عليكم ورحمة الله

انا عندى جملة فور لتمرير محتويات داتا جريد فيو للتقرير

لكن بتجيب اخر سجل فى الجريد بس
 انا بستخدم الاكس بريس فى التقرير

    For Each row As DataGridViewRow In DataGridViewX1.Rows
       
   
            re.XrLabel24.Text = row.Cells(0).Value
         
     
  Next

مش بيظهر باقى الرو فى الجرد للتقرير
هل الدوراة فيها خطأ  ؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
PHP كود :
    For Each row As DataGridViewRow In DataGridViewX1.Rows
     re
.XrLabel24.Text row.Cells(0).Value
 Next 
شي طبيعي لان الحلقة تمر بكل الصفوف وآخر صف تتوقف عنده (لا اعرف طبيعة تعبئة التقرير) يعني لو مثلا  مربع نص  ممكن نضيف Appendtext

PHP كود :
(textbox1.appendtextrow.Cells(0).Value vbnewline 

هل اداة التقرير صفوف.
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
ما هو AppendText ؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(16-05-16, 01:57 AM)%Eman% كتب : ما هو AppendText ؟

هو لالحاق نص لنص موجود مثلا لو مكتوب بمربع النص سعود ونريد ان نضيف اليه كلمة بن نكتب 

PHP كود :
textbox1.appendtext("  بن "
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: %Eman%
#5
Dim re As New Bill1
Dim SQL As String = "SELECT * FROM SaleDetails WHERE IdMaster LIKE '%" & TextBox1.Text & "%'" & ""
Dim da As New SqlDataAdapter(SQL, constring3)
Dim DataT1 As New DataTable
DataT1.Clear()
da.Fill(DataT1)
re.DataSource = DataT1

من غير الفورة ولا حاجة

المفروض كده ياخد من الداتا تيبل بياخد برده اخر سجل ؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
المعذرة لم استخدم التقارير من قبل ولا ادري هل هي موجودة اصلا في الاستوديو عندي ام لا لا اعرف لها لذلك لعل احد المجربين يساعدونك ان شالله
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
هى نفس الكريستال
المشكلة مش فيها

الاستعلام السابق بيظهر فقط سجل واحد فى التقرير مش الى اتعمل عليه بحث

شكرا تم الحل Smile
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
ماهي الاداة او التقرير وهل يمكن تحميلها وماهو الرابط؟
كما ارجو من الاخوة الفضلاء تقديم ما يعرفونه.
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
اداة الديف اكس بريس
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] داتا جريد فيو فارس احمد السيد 3 64 منذ 3 ساعة مضت
آخر رد: السيد الجوهري
  كمبو بوكس داخل الداتا جريد فارس احمد السيد 4 58 اليوم, 12:16 AM
آخر رد: مساعدة
  كيف يمكن تقريب الكسر العشري لاقرب رقم فى داتا جريد فيو السيد الجوهري 1 65 28-01-17, 06:34 PM
آخر رد: ابو ليلى
  كيف اقوم بحفظ بيانات بقاعدة اكسيس داتا بيز موجودة على سيرفر رهف العريفي 7 163 22-01-17, 09:00 AM
آخر رد: رهف العريفي
  كيف يتم جعل اول سطر فى الداتا جريد فيو يظهر الرصيد السابق السيد الجوهري 7 342 27-12-16, 11:24 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  حشر سطر فى الداتا جريد فيو السيد الجوهري 8 222 23-12-16, 11:14 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  تحميل قيم اكبرid فى الداتا جريد فيو داخل تسكت بوكس araxis 8 289 20-12-16, 08:42 PM
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  ما هو كود حفظ البيانات من الداتا جريد فيو إلى قاعدة البيانات kofa 4 340 18-12-16, 05:00 AM
آخر رد: zinom
  [VB.NET] تصفية داتا جريد tifagreet 2 136 18-12-16, 03:02 AM
آخر رد: tifagreet
  المجموع التراكمي في داتا جريد فيو السيد الجوهري 2 176 08-12-16, 09:46 PM
آخر رد: السيد الجوهري

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم