تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استفسار عن كيفيه اعاده تحميل الفورم
#1
السلام عليكم
اخوني كنت عاوز اعمل ساعه في المشروع بتاعي هل لازم اجيبها من النت ولا اضبتها مع الكومبيوتر و ايضا هل لي بكود كيفيه اعاده تحميل الفورم كل 3 ثواني لتجديد الساعه وما الي ذالك وشكرا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
بالنسبة للساعة استخدم مؤقت Timer وضمن حدث tick له اكتب كود
كود :
label1.text=timestring
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
رحمك الله أبا الليث
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
طيب لو انا عاوز اعمل في برنامجي نوا يشوف النت متوصل او لا فلازم اخليه كل 3 او 5 ثواني يعمل refresh عشان يجيب البيانات صح ممكن تساعدني؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(17-01-14, 06:53 AM)nin9e كتب : طيب لو انا عاوز اعمل في برنامجي نوا يشوف النت متوصل او لا فلازم اخليه كل 3 او 5 ثواني يعمل refresh عشان يجيب البيانات صح ممكن تساعدني؟؟

مافهمت كلمة "نوا"
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
رحمك الله أبا الليث
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
طيب لو انا عاوز اعمل في برنامجي انوا يشوف النت متوصل او لا فلازم اخليه كل 3 او 5 ثواني يعمل refresh عشان يجيب البيانات صح ممكن تساعدني؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
خليه يعمل داون لود او post لصفحة ما في النت وافحص المخرج
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
معلش ممكن تساعدني لاني ما فهمت الفكره
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكلة تفعيل ظهور checkbox في الفورم عامر الجبوري 4 87 21-05-17, 02:22 PM
آخر رد: alma2
  لماذا يختفي الفورم عند النقر على اي زر كومند samawi 0 35 16-05-17, 10:30 PM
آخر رد: samawi
  [نقاش] استفسار بخصوص النت فراموورك Net Framework Ratchinko 4 122 15-05-17, 01:48 AM
آخر رد: Ratchinko
  كيفية غلق هذا الفورم ان نفذ جملة شرط soper 4 73 13-05-17, 09:41 PM
آخر رد: العواد الصغير
  استفسار حوال التركيز في الادوات المتألق9 6 82 13-05-17, 07:05 PM
آخر رد: أسامة السالمي
  [VB.NET] استفسار بسيط جدا بخصوص الطباعه !!! CoderMM 1 57 03-05-17, 04:34 PM
آخر رد: mansoor
  كود طباعه الفورم مرتين على نفس الريبورت alma_fandi 7 262 26-04-17, 10:18 PM
آخر رد: alma_fandi
  [سؤال] طباعة الفورم بشكل كامل VB.Net Sameh Hamdy 5 281 21-04-17, 04:18 PM
آخر رد: IBRA939
  ظهور الفورم بسكل جميل Basil Abdallah 0 94 19-04-17, 07:58 PM
آخر رد: Basil Abdallah
  اريد رابط تحميل فيجوال بيسك 2015 كود برمجي 3 205 19-04-17, 07:10 PM
آخر رد: كود برمجي

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم