تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استفسار عن كيفيه اعاده تحميل الفورم
#1
السلام عليكم
اخوني كنت عاوز اعمل ساعه في المشروع بتاعي هل لازم اجيبها من النت ولا اضبتها مع الكومبيوتر و ايضا هل لي بكود كيفيه اعاده تحميل الفورم كل 3 ثواني لتجديد الساعه وما الي ذالك وشكرا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
بالنسبة للساعة استخدم مؤقت Timer وضمن حدث tick له اكتب كود
كود :
label1.text=timestring
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
طيب لو انا عاوز اعمل في برنامجي نوا يشوف النت متوصل او لا فلازم اخليه كل 3 او 5 ثواني يعمل refresh عشان يجيب البيانات صح ممكن تساعدني؟؟
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
(17-01-14, 06:53 AM)nin9e كتب : طيب لو انا عاوز اعمل في برنامجي نوا يشوف النت متوصل او لا فلازم اخليه كل 3 او 5 ثواني يعمل refresh عشان يجيب البيانات صح ممكن تساعدني؟؟

مافهمت كلمة "نوا"
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
طيب لو انا عاوز اعمل في برنامجي انوا يشوف النت متوصل او لا فلازم اخليه كل 3 او 5 ثواني يعمل refresh عشان يجيب البيانات صح ممكن تساعدني؟؟
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
خليه يعمل داون لود او post لصفحة ما في النت وافحص المخرج
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
معلش ممكن تساعدني لاني ما فهمت الفكره
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] استفسار :- بخصوص serial number dubai.eig 0 39 19-03-19, 09:32 PM
آخر رد: dubai.eig
  [VB.NET] استفسار panel control & Next previous button dubai.eig 4 89 19-03-19, 02:28 PM
آخر رد: dubai.eig
  اريد ظهور الفورم لمرة واحدة فقط سمير جمال 1 48 17-03-19, 04:12 AM
آخر رد: asemshahen5
  [VB.NET] استفسار بخصوص Dispose() dubai.eig 3 104 12-03-19, 10:47 AM
آخر رد: dubai.eig
  [VB.NET] استفسار :- بخصوص The remote name could not be resolved dubai.eig 1 87 04-03-19, 02:51 AM
آخر رد: dubai.eig
  [VB.NET] استفسار بخصوص تحريك الماوس والضغط dubai.eig 1 135 02-03-19, 11:19 AM
آخر رد: dubai.eig
  [VB.NET] استفسار :- بخصوص ALTER TABLE dubai.eig 6 242 02-03-19, 03:44 AM
آخر رد: asemshahen5
  [VB.NET] وضع إسم الفورم و إسم البانيل في متغير sniperjawadino 6 155 01-03-19, 10:04 PM
آخر رد: sniperjawadino
  اريد كود التاكد من ان الفورم مفتوحة ام مغلقة سمير جمال 2 112 01-03-19, 07:13 PM
آخر رد: سمير جمال
  [VB.NET] استفسار بخصوص المسج اللي يطلع Output dubai.eig 4 166 01-03-19, 06:24 PM
آخر رد: dubai.eig

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم