تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استفسار عن كيفيه اعاده تحميل الفورم
#1
السلام عليكم
اخوني كنت عاوز اعمل ساعه في المشروع بتاعي هل لازم اجيبها من النت ولا اضبتها مع الكومبيوتر و ايضا هل لي بكود كيفيه اعاده تحميل الفورم كل 3 ثواني لتجديد الساعه وما الي ذالك وشكرا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
بالنسبة للساعة استخدم مؤقت Timer وضمن حدث tick له اكتب كود
كود :
label1.text=timestring
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
طيب لو انا عاوز اعمل في برنامجي نوا يشوف النت متوصل او لا فلازم اخليه كل 3 او 5 ثواني يعمل refresh عشان يجيب البيانات صح ممكن تساعدني؟؟
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
(17-01-14, 06:53 AM)nin9e كتب : طيب لو انا عاوز اعمل في برنامجي نوا يشوف النت متوصل او لا فلازم اخليه كل 3 او 5 ثواني يعمل refresh عشان يجيب البيانات صح ممكن تساعدني؟؟

مافهمت كلمة "نوا"
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
طيب لو انا عاوز اعمل في برنامجي انوا يشوف النت متوصل او لا فلازم اخليه كل 3 او 5 ثواني يعمل refresh عشان يجيب البيانات صح ممكن تساعدني؟؟
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
خليه يعمل داون لود او post لصفحة ما في النت وافحص المخرج
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
معلش ممكن تساعدني لاني ما فهمت الفكره
الرد
تم الشكر بواسطة:



التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم