تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استفسار عن كيفيه اعاده تحميل الفورم
#1
السلام عليكم
اخوني كنت عاوز اعمل ساعه في المشروع بتاعي هل لازم اجيبها من النت ولا اضبتها مع الكومبيوتر و ايضا هل لي بكود كيفيه اعاده تحميل الفورم كل 3 ثواني لتجديد الساعه وما الي ذالك وشكرا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
بالنسبة للساعة استخدم مؤقت Timer وضمن حدث tick له اكتب كود
كود :
label1.text=timestring
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
طيب لو انا عاوز اعمل في برنامجي نوا يشوف النت متوصل او لا فلازم اخليه كل 3 او 5 ثواني يعمل refresh عشان يجيب البيانات صح ممكن تساعدني؟؟
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
(17-01-14, 06:53 AM)nin9e كتب : طيب لو انا عاوز اعمل في برنامجي نوا يشوف النت متوصل او لا فلازم اخليه كل 3 او 5 ثواني يعمل refresh عشان يجيب البيانات صح ممكن تساعدني؟؟

مافهمت كلمة "نوا"
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
طيب لو انا عاوز اعمل في برنامجي انوا يشوف النت متوصل او لا فلازم اخليه كل 3 او 5 ثواني يعمل refresh عشان يجيب البيانات صح ممكن تساعدني؟؟
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
خليه يعمل داون لود او post لصفحة ما في النت وافحص المخرج
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
معلش ممكن تساعدني لاني ما فهمت الفكره
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  استفسار عن كود تلوين صف معين بناءًا على تحقق شرط بخلية في الداتاجريدفيو Hazem1 9 248 14-12-18, 02:31 PM
آخر رد: عبدالله الدوسري
  استفسار حول أداة Checkbox Hazem1 2 74 11-12-18, 10:04 AM
آخر رد: Hazem1
  مشكلة الفورم فى الخلف new_programer 3 60 11-12-18, 05:58 AM
آخر رد: rmnr
  [VB.NET] استفسار :- مشكله اعاني منها كثير is not valid for 'rowIndex dubai.eig 1 44 10-12-18, 02:43 PM
آخر رد: elgokr
  تحميل مكتبة ال.... معاذ_ابراهيم 2 99 08-12-18, 04:53 PM
آخر رد: معاذ_ابراهيم
  [VB.NET] استفسار :- بخصوص تنزيل الداتا في قاعدة البيانات dubai.eig 0 52 06-12-18, 04:36 PM
آخر رد: dubai.eig
  [VB.NET] استفسار :- كيف اسحب معلومات من موقع الكتروني dubai.eig 2 115 30-11-18, 03:12 PM
آخر رد: XBOOBX
  ربط الداتا قريدفيو بكمبوبوكس في الفورم alsihran 4 116 30-11-18, 12:14 AM
آخر رد: mero5000
  اظهار الفورم في المقدمة Rabeea Qbaha 7 177 29-11-18, 03:15 AM
آخر رد: Rabeea Qbaha
  [VB.NET] استفسار :- التعرف على الصوت dubai.eig 12 259 27-11-18, 03:33 PM
آخر رد: dubai.eig

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم