تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] حل مشكلة ابعاد الشاشة
#1
بسم الله الرحمن الرحيم 
-----------------------------------------
عندي مشكلة في اني لما ادوس علي زرار تكبير الشاشة المشروع بتاعي بيبقا مش متناسق زي ما
في الصورة قدام حضراتكم المرجو الحل ولكم جزيل الشكر
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
ضع هاذا الكود بالفورم لود
PictureBox1.SizeMode = PictureBoxSizeMode.StretchImage
(( نحن قوم أعزنا الله بالإسلام فمهما ابتغينا العزة بغيره أذلنا الله )) .. 











الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
ياخي انت فاهم غلط الفورم كله مش مظبوط وانا مش حاطط اداة
PictureBox1 من الاساس دي اداة جوكو ويب براوزر وفيها رابط صورة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
عفواً لم انتبه ...
قم برفع المشروع او البرنامج لان الموضوع مش واضح
(( نحن قوم أعزنا الله بالإسلام فمهما ابتغينا العزة بغيره أذلنا الله )) .. 











الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
(28-05-16, 02:28 PM)CLARO كتب : عفواً لم انتبه ...
قم برفع المشروع او البرنامج لان الموضوع مش واضح


الملفات المرفقة
.rar   Test123456.rar (الحجم : 24.72 ك ب / التحميلات : 28)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
اولا لتحذف جميع الكونترول الموجودة علي الفورم ثم إما أن تستخدم اثنين Panel و تقوم بضبط Dock لكل منهما بحيث تكون احدهما علي يمين الفورم و الأخري علي يسار الفورم أو حل اخر ان تستخدم FlylayoutPanel

ثم تضيف webBrowser و بقية الكونترول الأخري ثانية الي مشروعك ثم تضبط خاصية Dock الخاصة ب الجيكو الي Full
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
(28-05-16, 03:15 PM)silverlight كتب : اولا لتحذف جميع الكونترول الموجودة علي الفورم ثم إما أن تستخدم اثنين Panel و تقوم بضبط Dock لكل منهما بحيث تكون احدهما علي يمين الفورم و الأخري علي يسار الفورم أو حل اخر ان تستخدم FlylayoutPanel

ثم تضيف webBrowser و بقية الكونترول الأخري ثانية الي مشروعك ثم تضبط خاصية Dock الخاصة ب الجيكو الي Full

ياريت تطبق الطريقة في المشروع ده ولك جزيل الشكر


الملفات المرفقة
.rar   Test123456.rar (الحجم : 24.72 ك ب / التحميلات : 23)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
للاسف انا عندي فيجوال استوديو 2015 و لو قمت بالتعديل علي مشروعك فلن تستطيع ان تستفيد من التعديل إلا إذا كان لديك فيجوال استوديو 2015
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
(28-05-16, 03:39 PM)silverlight كتب : للاسف انا عندي فيجوال استوديو 2015 و لو قمت بالتعديل علي مشروعك فلن تستطيع ان تستفيد من التعديل إلا إذا كان لديك فيجوال استوديو 2015

شكرا اذا هل يوجد شخص اخر
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
يا أخ عبد الرحمن الأمر لا يستجق و لكي يتضح الأمر لك نفذ فقط الخطوات التالية

أضف لمشروعك فورم جديد
أضف لهذا الفورم عدد اثنين Panel Control
اضبط خاصية Dock لأول Panel و الموجودة في يسار الفورم الي Left
ايضا قم بضبط خاصية Dock لثاني Panel و الموجودة في يمين الفورم الي Full
أخيرا أضف أداة WebBrowser الي Panel الثاني و الموجود علي يمين الفورم و اضبط خاصية Dock الخاصة بها الي Full
الأن أضف بقية الأدوات الي Paenl الأولي و الموجودة علي يسار الفورم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكلة في عرض التقرير بعد التحويل الي ملف تنفيذي mo93 5 71 منذ 3 ساعة مضت
آخر رد: sendbad100
  مشكلة فى جعل label شفاف بعد استخدام label1.BringToFront الماجيك مسعد 7 125 أمس, 01:21 PM
آخر رد: الماجيك مسعد
  [VB.NET] تصحيح مشكلة في المشروع dubai.eig 2 46 17-10-17, 12:41 PM
آخر رد: dubai.eig
  مشكلة تظهر في البرنامج بسبب الداتا بيس اكسس khaled12345 2 63 16-10-17, 07:41 AM
آخر رد: khaled12345
  مشكلة في قراءة قيمة من الريجستري سعود الشامان 14 274 13-10-17, 07:30 PM
آخر رد: سعود الشامان
Wink [VB.NET] مشكلة الكرستال ريبورت 13 مصمم الدوادمي 1 71 07-10-17, 09:07 PM
آخر رد: أحمد النجار
  [سؤال] مشكلة عدم حفظ التعديلات في vb.net Salih Mohammad 8 107 07-10-17, 05:19 PM
آخر رد: Salih Mohammad
  [VB.NET] مشكلة ظهور جدولين من قاعدة بيانات أكسس في أداة DataGridView Waleed Al-Khamesy 7 143 30-09-17, 11:50 PM
آخر رد: Abu Ehab
  [سؤال] مشكلة فيه البرنامج مافهمتها vbb6 3 88 29-09-17, 07:47 PM
آخر رد: vbb6
  مشكلة في حفظ الصورة Fantastico 5 166 29-09-17, 04:18 PM
آخر رد: silverlight

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم