تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] حل مشكلة ابعاد الشاشة
#1
بسم الله الرحمن الرحيم 
-----------------------------------------
عندي مشكلة في اني لما ادوس علي زرار تكبير الشاشة المشروع بتاعي بيبقا مش متناسق زي ما
في الصورة قدام حضراتكم المرجو الحل ولكم جزيل الشكر
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
ضع هاذا الكود بالفورم لود
PictureBox1.SizeMode = PictureBoxSizeMode.StretchImage
(( نحن قوم أعزنا الله بالإسلام فمهما ابتغينا العزة بغيره أذلنا الله )) .. 











الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
ياخي انت فاهم غلط الفورم كله مش مظبوط وانا مش حاطط اداة
PictureBox1 من الاساس دي اداة جوكو ويب براوزر وفيها رابط صورة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
عفواً لم انتبه ...
قم برفع المشروع او البرنامج لان الموضوع مش واضح
(( نحن قوم أعزنا الله بالإسلام فمهما ابتغينا العزة بغيره أذلنا الله )) .. 











الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
(28-05-16, 02:28 PM)CLARO كتب : عفواً لم انتبه ...
قم برفع المشروع او البرنامج لان الموضوع مش واضح


الملفات المرفقة
.rar   Test123456.rar (الحجم : 24.72 ك ب / التحميلات : 16)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
اولا لتحذف جميع الكونترول الموجودة علي الفورم ثم إما أن تستخدم اثنين Panel و تقوم بضبط Dock لكل منهما بحيث تكون احدهما علي يمين الفورم و الأخري علي يسار الفورم أو حل اخر ان تستخدم FlylayoutPanel

ثم تضيف webBrowser و بقية الكونترول الأخري ثانية الي مشروعك ثم تضبط خاصية Dock الخاصة ب الجيكو الي Full
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
(28-05-16, 03:15 PM)silverlight كتب : اولا لتحذف جميع الكونترول الموجودة علي الفورم ثم إما أن تستخدم اثنين Panel و تقوم بضبط Dock لكل منهما بحيث تكون احدهما علي يمين الفورم و الأخري علي يسار الفورم أو حل اخر ان تستخدم FlylayoutPanel

ثم تضيف webBrowser و بقية الكونترول الأخري ثانية الي مشروعك ثم تضبط خاصية Dock الخاصة ب الجيكو الي Full

ياريت تطبق الطريقة في المشروع ده ولك جزيل الشكر


الملفات المرفقة
.rar   Test123456.rar (الحجم : 24.72 ك ب / التحميلات : 10)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
للاسف انا عندي فيجوال استوديو 2015 و لو قمت بالتعديل علي مشروعك فلن تستطيع ان تستفيد من التعديل إلا إذا كان لديك فيجوال استوديو 2015
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
(28-05-16, 03:39 PM)silverlight كتب : للاسف انا عندي فيجوال استوديو 2015 و لو قمت بالتعديل علي مشروعك فلن تستطيع ان تستفيد من التعديل إلا إذا كان لديك فيجوال استوديو 2015

شكرا اذا هل يوجد شخص اخر
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
يا أخ عبد الرحمن الأمر لا يستجق و لكي يتضح الأمر لك نفذ فقط الخطوات التالية

أضف لمشروعك فورم جديد
أضف لهذا الفورم عدد اثنين Panel Control
اضبط خاصية Dock لأول Panel و الموجودة في يسار الفورم الي Left
ايضا قم بضبط خاصية Dock لثاني Panel و الموجودة في يمين الفورم الي Full
أخيرا أضف أداة WebBrowser الي Panel الثاني و الموجود علي يمين الفورم و اضبط خاصية Dock الخاصة بها الي Full
الأن أضف بقية الأدوات الي Paenl الأولي و الموجودة علي يسار الفورم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكلة في اجبار المستخدم ان يحفظ صورة في قاعدة بيانات shado1796 96 6,196 منذ 9 ساعة مضت
آخر رد: khodor1985
  [VB.NET] مشكلة المسارات Fantastico 1 44 أمس, 12:40 PM
آخر رد: Master Hacker
  تحميل الشاشة الرئيسية abdulla2 1 50 23-02-17, 06:47 PM
آخر رد: abdulla2
  مشكلة ف الحفظ والتعديل بعد تحويل المشروع لملف تنفيذي apo yousef 3 87 23-02-17, 12:28 PM
آخر رد: ssayed111
  مشكلة في عرض النص بالعربي في #Region فقط ali.alfoly 1 74 22-02-17, 02:50 AM
آخر رد: مساعدة
  ار جو المساعدة ما هي مشكلة كود التعديل والحذف boofa2015 2 56 21-02-17, 10:58 AM
آخر رد: boofa2015
  [VB.NET] مشكلة في كيفية اعادة الاتصال في TcpClient YazanOtoum 1 59 20-02-17, 01:03 PM
آخر رد: YazanOtoum
  [VB.NET] كيفية حل مشكلة Global.[String] فى ملف Settings.Designer.vb الماجيك مسعد 2 60 20-02-17, 03:08 AM
آخر رد: الماجيك مسعد
  [VB.NET] مشكلة في حدف صورة من مسار بمجلد بالكمبيوتر ناصر شير 6 117 18-02-17, 02:37 PM
آخر رد: ناصر شير
  [سؤال] حل مشكلة برنامج لتغير التاريخ عبدالرحمن المكاوي 6 144 17-02-17, 11:19 PM
آخر رد: EnormousSoft

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم