تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] حل مشكلة ابعاد الشاشة
#1
بسم الله الرحمن الرحيم 
-----------------------------------------
عندي مشكلة في اني لما ادوس علي زرار تكبير الشاشة المشروع بتاعي بيبقا مش متناسق زي ما
في الصورة قدام حضراتكم المرجو الحل ولكم جزيل الشكر
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
ضع هاذا الكود بالفورم لود
PictureBox1.SizeMode = PictureBoxSizeMode.StretchImage
(( نحن قوم أعزنا الله بالإسلام فمهما ابتغينا العزة بغيره أذلنا الله )) .. 











الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
ياخي انت فاهم غلط الفورم كله مش مظبوط وانا مش حاطط اداة
PictureBox1 من الاساس دي اداة جوكو ويب براوزر وفيها رابط صورة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
عفواً لم انتبه ...
قم برفع المشروع او البرنامج لان الموضوع مش واضح
(( نحن قوم أعزنا الله بالإسلام فمهما ابتغينا العزة بغيره أذلنا الله )) .. 











الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
(28-05-16, 02:28 PM)CLARO كتب : عفواً لم انتبه ...
قم برفع المشروع او البرنامج لان الموضوع مش واضح


الملفات المرفقة
.rar   Test123456.rar (الحجم : 24.72 ك ب / التحميلات : 19)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
اولا لتحذف جميع الكونترول الموجودة علي الفورم ثم إما أن تستخدم اثنين Panel و تقوم بضبط Dock لكل منهما بحيث تكون احدهما علي يمين الفورم و الأخري علي يسار الفورم أو حل اخر ان تستخدم FlylayoutPanel

ثم تضيف webBrowser و بقية الكونترول الأخري ثانية الي مشروعك ثم تضبط خاصية Dock الخاصة ب الجيكو الي Full
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
(28-05-16, 03:15 PM)silverlight كتب : اولا لتحذف جميع الكونترول الموجودة علي الفورم ثم إما أن تستخدم اثنين Panel و تقوم بضبط Dock لكل منهما بحيث تكون احدهما علي يمين الفورم و الأخري علي يسار الفورم أو حل اخر ان تستخدم FlylayoutPanel

ثم تضيف webBrowser و بقية الكونترول الأخري ثانية الي مشروعك ثم تضبط خاصية Dock الخاصة ب الجيكو الي Full

ياريت تطبق الطريقة في المشروع ده ولك جزيل الشكر


الملفات المرفقة
.rar   Test123456.rar (الحجم : 24.72 ك ب / التحميلات : 13)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
للاسف انا عندي فيجوال استوديو 2015 و لو قمت بالتعديل علي مشروعك فلن تستطيع ان تستفيد من التعديل إلا إذا كان لديك فيجوال استوديو 2015
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
(28-05-16, 03:39 PM)silverlight كتب : للاسف انا عندي فيجوال استوديو 2015 و لو قمت بالتعديل علي مشروعك فلن تستطيع ان تستفيد من التعديل إلا إذا كان لديك فيجوال استوديو 2015

شكرا اذا هل يوجد شخص اخر
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
يا أخ عبد الرحمن الأمر لا يستجق و لكي يتضح الأمر لك نفذ فقط الخطوات التالية

أضف لمشروعك فورم جديد
أضف لهذا الفورم عدد اثنين Panel Control
اضبط خاصية Dock لأول Panel و الموجودة في يسار الفورم الي Left
ايضا قم بضبط خاصية Dock لثاني Panel و الموجودة في يمين الفورم الي Full
أخيرا أضف أداة WebBrowser الي Panel الثاني و الموجود علي يمين الفورم و اضبط خاصية Dock الخاصة بها الي Full
الأن أضف بقية الأدوات الي Paenl الأولي و الموجودة علي يسار الفورم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  برجاء المساعدة في حل مشكلة المشروع المرفق لانواع بحث مختلفة khaled12345 7 65 منذ 9 ساعة مضت
آخر رد: khaled12345
Star مشكلة جمع الكسور في sql server RADOS 2 50 أمس, 06:28 AM
آخر رد: RADOS
  مشكلة في البحث بالتاريخ ____وايضا ____ بين تاريخين khaled12345 7 144 24-05-17, 03:55 PM
آخر رد: khaled12345
  [VB.NET] مشكلة في تعلم لغة vb.net anis789 3 116 24-05-17, 03:08 AM
آخر رد: silverlight
  مشكلة تفعيل ظهور checkbox في الفورم عامر الجبوري 4 89 21-05-17, 02:22 PM
آخر رد: alma2
  حل مشكلة " البرامج لا تعمل" عبدالرحمن المكاوي 4 91 20-05-17, 12:43 AM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
  مشكلة في كود البحث فرجاء المساعدة khaled12345 5 96 19-05-17, 03:50 PM
آخر رد: khaled12345
  [VB.NET] حل مشكلة الارقام في الاداة DataGridview أبو نقطة 2 60 19-05-17, 12:10 PM
آخر رد: alma2
  مشكلة في كود جملة ال insert khaled12345 2 66 14-05-17, 10:20 AM
آخر رد: khaled12345
  [VB.NET] مشكلة بسيطة في برنامج بسيط يعتمد على( Multi-Threading) أبو نقطة 5 141 13-05-17, 07:41 AM
آخر رد: أبو نقطة

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم