تقييم الموضوع :
  • 1 أصوات - بمعدل 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] اضفت موقع لتحويل الصور واريد ضبطه ليكون صغيرا
#1
السلام عليكم اخوتى الكرام........

اضفت موقع http://www.icoconverter.com/ داخل الفورم واريد جعله صغيرا بمعنى
لا اريد كل الموقع يظهر فى الفورم بل اريد الذى استخدمه فقط
هكذك الصورة......


بدلا من هذا المنظر



هو موقع لتحويل الصور الى ايقونات واريد عند الضغط على زر تحويل
يتم الامر لانى جربت الموقع فى المشروع كما هو كبير لكن زر
تحويل لا يعمل وزر اختيار صورة فقط هو الذى يعمل

وجزاكم الله خيرا واعتذر لقد ابتعدت كثيرا عن البرمجة لظروف خاصة
الرد
تم الشكر بواسطة: 30june
#2
الاسهل انك تكتب الكود الذي يقوم بتحويل الصور الي ايقونات..........و الكود سهل جدا.زو ان لم تستطع كتابة الكود ...فقط أخبرني و سأضعه لك لاجقا
الرد
تم الشكر بواسطة: ابو سناء , 30june
#3
(18-01-14, 05:25 PM)silverlight كتب : الاسهل انك تكتب الكود الذي يقوم بتحويل الصور الي ايقونات..........و الكود سهل جدا.زو ان لم تستطع كتابة الكود ...فقط أخبرني و سأضعه لك لاجقا

مش عارف والله يا اخى
الرد
تم الشكر بواسطة: 30june
#4
طب ممكن بس لو سمحتم تعرفونى ازاى اخلى الفورم يتوازى مع ويب براوزر
لان شكله كدة مش لطيف خالص



ولو امكن عاوز الكود بتاع زر التحويل اللى فى الموقع المدرج فى الموضوع

الرد
تم الشكر بواسطة: 30june
#5
منتظر الرد ان شاء الله
الرد
تم الشكر بواسطة: 30june
#6
حسب ما فهمت من كلامك فأنت تريد اخفاء الشكل التقليدي للفورم أثماء عملية التحويل من صورة الي ايقونة........أعتقد انك ممكن تغير قيمة الخاصية...FormBorderStyle الي None و بعدين تعيدها لأصلها مثلا عندما تنتهي عملية التحول الي ايقونة و لا تنسي ان تجعل Browser يكون في حالة Full Docking
الرد
تم الشكر بواسطة: ابو سناء , 30june
#7
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته
راجع المشروع التالي
http://vb4arb.com/vb4/showthread.php?126
الرد
تم الشكر بواسطة: ابو سناء , 30june
#8
المشكلة ان زر التحويل اللى موجود فى الموقع لا يعمل
الرد
تم الشكر بواسطة: 30june
#9
يا اخي الفاضل انا مش قادر افهم اصرارك علي استخدام الموقع اللي بتتكلم عنه......خصوصا ان كود التحويل من صورة الي ايقونة سهل جدا . كمان برنامجك بالشكل ده ها يكون مرتبط بالنت لو فرضنا ان النت فصل المستخدم ها يعمل ايه
الرد
تم الشكر بواسطة: ابو سناء , 30june
#10
(19-01-14, 06:08 PM)silverlight كتب : يا اخي الفاضل انا مش قادر افهم اصرارك علي استخدام الموقع اللي بتتكلم عنه......خصوصا ان كود التحويل من صورة الي ايقونة سهل جدا . كمان برنامجك بالشكل ده ها يكون مرتبط بالنت لو فرضنا ان النت فصل المستخدم ها يعمل ايه

طب يا غالى بدال حضرتك تعرف الكود ليه لم تكتبه كى ننهى الموضوع؟
الموضوع مش محتاج كل هذه الردود يعنى على ما اظن ولا انا غلطان.؟
شايفنى غلطان فى حاجة مثلا قل لى لا يا اخ افعل كذا وكذا افضل
وبكدا انت ريحتنى وحليت المشكلة وربنا يحل جميع مشاكلك ياارب
الرد
تم الشكر بواسطة: 30june


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] كيفية حذف جزء معين من الصور او اخفائه الماجيك مسعد 7 303 10-07-18, 04:07 PM
آخر رد: الماجيك مسعد
Star اخذ النصوص من الصور | OCR YousefOkasha 7 321 08-07-18, 07:19 AM
آخر رد: elgokr
Lightbulb احتاج كود لفحص ملف على موقع aldery 7 90 05-07-18, 03:26 AM
آخر رد: elgokr
  [سؤال] كيف احصل على اسم موقع من الاي بي فقط kasp3r 0 39 29-06-18, 10:23 PM
آخر رد: kasp3r
  كود عرض الصور والتاريخ ZaerAllail 11 278 29-06-18, 02:30 PM
آخر رد: ZaerAllail
  [سؤال] OCR استخراج الكتابة من الصور mohamed haroon 5 742 20-06-18, 02:18 AM
آخر رد: YousefOkasha
  [VB.NET] اريد فتح موقع معين اكتر من مرة لحسابات مختلفة او تبديل الكوكاييز باستخدام selenium d الماجيك مسعد 5 124 18-06-18, 04:37 AM
آخر رد: الماجيك مسعد
  إضافة الصور في الداتا بيس ZaerAllail 3 116 15-06-18, 11:22 AM
آخر رد: ZaerAllail
  هل يمكنني ربط منظومة مع موقع maram2423 5 94 25-05-18, 01:29 AM
آخر رد: محمد كريّم
  لو سمحتو احتاج كود لتحويل mram3242 2 85 20-05-18, 02:28 AM
آخر رد: mram3242

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم