تقييم الموضوع :
  • 1 أصوات - بمعدل 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] اضفت موقع لتحويل الصور واريد ضبطه ليكون صغيرا
#1
السلام عليكم اخوتى الكرام........

اضفت موقع http://www.icoconverter.com/ داخل الفورم واريد جعله صغيرا بمعنى
لا اريد كل الموقع يظهر فى الفورم بل اريد الذى استخدمه فقط
هكذك الصورة......


بدلا من هذا المنظر



هو موقع لتحويل الصور الى ايقونات واريد عند الضغط على زر تحويل
يتم الامر لانى جربت الموقع فى المشروع كما هو كبير لكن زر
تحويل لا يعمل وزر اختيار صورة فقط هو الذى يعمل

وجزاكم الله خيرا واعتذر لقد ابتعدت كثيرا عن البرمجة لظروف خاصة
الرد
تم الشكر بواسطة: 30june
#2
الاسهل انك تكتب الكود الذي يقوم بتحويل الصور الي ايقونات..........و الكود سهل جدا.زو ان لم تستطع كتابة الكود ...فقط أخبرني و سأضعه لك لاجقا
الرد
تم الشكر بواسطة: ابو سناء , 30june
#3
(18-01-14, 05:25 PM)silverlight كتب : الاسهل انك تكتب الكود الذي يقوم بتحويل الصور الي ايقونات..........و الكود سهل جدا.زو ان لم تستطع كتابة الكود ...فقط أخبرني و سأضعه لك لاجقا

مش عارف والله يا اخى
الرد
تم الشكر بواسطة: 30june
#4
طب ممكن بس لو سمحتم تعرفونى ازاى اخلى الفورم يتوازى مع ويب براوزر
لان شكله كدة مش لطيف خالص



ولو امكن عاوز الكود بتاع زر التحويل اللى فى الموقع المدرج فى الموضوع

الرد
تم الشكر بواسطة: 30june
#5
منتظر الرد ان شاء الله
الرد
تم الشكر بواسطة: 30june
#6
حسب ما فهمت من كلامك فأنت تريد اخفاء الشكل التقليدي للفورم أثماء عملية التحويل من صورة الي ايقونة........أعتقد انك ممكن تغير قيمة الخاصية...FormBorderStyle الي None و بعدين تعيدها لأصلها مثلا عندما تنتهي عملية التحول الي ايقونة و لا تنسي ان تجعل Browser يكون في حالة Full Docking
الرد
تم الشكر بواسطة: ابو سناء , 30june
#7
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته
راجع المشروع التالي
http://vb4arb.com/vb4/showthread.php?126
الرد
تم الشكر بواسطة: ابو سناء , 30june
#8
المشكلة ان زر التحويل اللى موجود فى الموقع لا يعمل
الرد
تم الشكر بواسطة: 30june
#9
يا اخي الفاضل انا مش قادر افهم اصرارك علي استخدام الموقع اللي بتتكلم عنه......خصوصا ان كود التحويل من صورة الي ايقونة سهل جدا . كمان برنامجك بالشكل ده ها يكون مرتبط بالنت لو فرضنا ان النت فصل المستخدم ها يعمل ايه
الرد
تم الشكر بواسطة: ابو سناء , 30june
#10
(19-01-14, 06:08 PM)silverlight كتب : يا اخي الفاضل انا مش قادر افهم اصرارك علي استخدام الموقع اللي بتتكلم عنه......خصوصا ان كود التحويل من صورة الي ايقونة سهل جدا . كمان برنامجك بالشكل ده ها يكون مرتبط بالنت لو فرضنا ان النت فصل المستخدم ها يعمل ايه

طب يا غالى بدال حضرتك تعرف الكود ليه لم تكتبه كى ننهى الموضوع؟
الموضوع مش محتاج كل هذه الردود يعنى على ما اظن ولا انا غلطان.؟
شايفنى غلطان فى حاجة مثلا قل لى لا يا اخ افعل كذا وكذا افضل
وبكدا انت ريحتنى وحليت المشكلة وربنا يحل جميع مشاكلك ياارب
الرد
تم الشكر بواسطة: 30june


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مساعدة في موقع panels على الفورم ؟؟؟ abdullhadi999 2 67 16-02-19, 02:45 AM
آخر رد: أحمد النجار
  برنامج لتحويل قيمة البكسل اللونيه الى عدد صحيح dyar mohammed 0 74 08-01-19, 11:46 PM
آخر رد: dyar mohammed
  [VB.NET] مشكل دخول موقع trakktour 0 72 07-01-19, 11:49 PM
آخر رد: trakktour
  قمت بعمل برنامج واريد اضافة سريال تفعيل له remonmary 3 171 29-12-18, 05:44 PM
آخر رد: alsouf
  طريقة عمل موقع على النت salah mansour 5 206 18-12-18, 03:30 AM
آخر رد: elgokr
  [VB.NET] مشكل دخول موقع trakktour 0 116 02-12-18, 08:57 PM
آخر رد: trakktour
  [VB.NET] استفسار :- كيف اسحب معلومات من موقع الكتروني dubai.eig 2 208 30-11-18, 03:12 PM
آخر رد: XBOOBX
  التعامل مع مراكز رفع او تحميل الصور dasktop 15 415 19-11-18, 08:32 PM
آخر رد: elgokr
  [سؤال] طلب تعديل علي رابط موقع داخل الكود ScreamVoice 2 199 04-11-18, 01:22 PM
آخر رد: ScreamVoice
  ما هي أسهل طريقة لتحويل مشروع VB.net الي asp.net dametucorazon 3 311 26-10-18, 04:09 PM
آخر رد: dametucorazon

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم