تقييم الموضوع :
  • 1 أصوات - بمعدل 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] مشكله فى عدم حفظ الادوات على الفورم
#1
الاخوه الكرام
عندى مشكله اسال الله ان تعيننونى عليها وتساعدونى فى حلها جزاكم الله كل خير
انا مبتدأ ومنذ حوالى اسبوع حاولت بمساعده منتداكم الكريم اعلم نفسى
قمت باضافه فورم واضفت عليه مجموعه أزرار وحفظت المشروع حفظ كلى
وعند التشغيل لا ارى الازرار فى وضع التنفيذ ما السبب جزاكم الله خير
اضفت فروم اخر واضفت مجموعه ازرار ولكنها لا تظهر مكلقا فى حاله التنفيذ
افيدونى وفقكم الله
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: 30june
#2
صراحة مش عارف ايش المشكله عندك
بس اشتي اعلمك شي مهم
اذا تم عمل كوبي لاداة وكانت خاصية الفيزبل visbul
هي false
وقمت انت بعمل كوبي بست على هذه الاداة في الفورم او فورم اخرى
فتأكد انه ما راح تظهر معك ولا اداة
لان عند عمل الكوبي للأداة وهي في حالة فيزبل false
سيكون الكوبي للأداة وكذالك للخصائص
هذا ماعندي
والله اعلم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] مشكله عند الحفظ على قاعدة بيانات باستخدام Data Source وقاعدة بيانات اكسس2007 coderarab 8 783 03-04-17, 02:48 AM
آخر رد: ابو إياد
  [سؤال] نسخ قيمه تيكست بوكس في فورم الاول الى تيكست في الفورم الثاني مهندس حيدر 6 521 22-09-16, 04:25 PM
آخر رد: silverlight
  مشكله في عملية البحث علي كعبي 12 424 01-06-16, 01:21 AM
آخر رد: علي كعبي
  [SQL] مشكله لم أجد لها .... فراس صلاح 0 194 29-12-15, 07:20 PM
آخر رد: فراس صلاح
  مشكله فى تحويل قاعدة البيانات من 2007 الي 2003 sa86ra 4 836 09-02-15, 06:01 PM
آخر رد: sa86ra
  [سؤال] كيفية جلب البيانات من الجداول داخل الفورم haithammoftah 10 1,806 09-04-14, 06:35 PM
آخر رد: haithammoftah
  [سؤال] مشكله فى Microsoft.ReportViewer samehfido 5 1,120 10-03-14, 12:14 AM
آخر رد: samehfido
  [سؤال] لدي مشكله في أدراج جداول SQL Server 2008 I want the best 3 727 24-01-14, 11:19 PM
آخر رد: I want the best
  مشكله في قاعده بيانات nabil 0 496 29-09-13, 08:41 PM
آخر رد: nabil
Photo [سؤال] مشكله في كود اكسل nabil 2 744 26-09-13, 02:04 AM
آخر رد: nabil

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم