تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عايز كود برنامج يعمل كوبى اتوماتيك كل ساعة من مكان الى اخر
#1
عايز كود يعمل كوبى من مكان الى اخر اتوماتيك 
لو مافيش  
عايز كود يعمل copy من folder على حسب الاسم او التاريخ 
عايز كود يعمل run كل ساعة يعمل اى حاجة (بمعنى اى مهمة المهم الكود يوكن اتوماتيك)
لو مافيش 
عايز كود يحدد مكان لفلدر معين يعنى Path لفلدر 


لو مافيش يبقى انا جبت اخرى فى البرنامج ده  Blush
 وشكرا ليكم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
يمكن فعل هذا بى timer

كود :
timer.Interval = 60000 = ساعة

run Process.Start(Path)
timer.stop
[color=#363636][size=small]timer.Interval = 60000[/size][/color]
timer.start

او للنسخ

My.Computer.FileSystem.CopyDirectory("C:\Folder1", "C:\Folder2", True)

timer.stop
timer.Interval = 60000
timer.start
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الوادي
#3
يا عايز،

لو توضح أكثر بشكل هادئ
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(04-07-16, 06:00 AM)الوادي كتب : يا عايز،

لو توضح أكثر بشكل هادئ

هو ببساطة انا عايز اعمل برنامج يعملCopy من مكان الى مكان اخر اتو ماتيك والحجات الجديدة اللى فى الفولدر مش كل حاجة 


الاختيارات لو مفيش يبقى كود يعمل براوز لمكان ويحفظ الـPath بتاعه علشان الـpath  ده اللى هينقل منه الحاجة  
ولو مفيش الاولانى ممكن يكون يدوى يعنى 

شكرا جدا للاهتمام  Heart Wink
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
ممكن تستخدم الاوامر التالية
PHP كود :
' نسخ مجلد من مكان لمكان '
My.Computer.FileSystem.CopyDirectory(sourceDirectoryNamedestinationDirectoryNameoverwrite)

' نسخ ملف من مكان لمكان '
My.Computer.FileSystem.CopyFile(sourceDirectoryNamedestinationDirectoryNameoverwrite
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: المبرمج العبقري


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كيف تتحقق من وجود برنامج مثبت وان لم يكن مثبت تثبته محمد بن عطية 1 47 20-05-17, 09:26 PM
آخر رد: محمود بكرى
  تشغيل برنامج دون الحاجه للاقلاع ببرامج اخري medoddd 0 33 19-05-17, 12:46 PM
آخر رد: medoddd
  افكاركم بخصوص برنامج ادارة محلات بلاي ستيشن Basil Abdallah 3 74 18-05-17, 07:49 PM
آخر رد: Basil Abdallah
  [VB.NET] عايز اعرف ازاى اعمل برنامج بقاعدة بيانات xaml MOSTAFA.KAMEL 3 99 13-05-17, 11:01 PM
آخر رد: العواد الصغير
  طلب برنامج .NET Reactor مع التفعيل OakenShield 0 32 13-05-17, 01:28 PM
آخر رد: OakenShield
  [VB.NET] مشكلة بسيطة في برنامج بسيط يعتمد على( Multi-Threading) أبو نقطة 5 134 13-05-17, 07:41 AM
آخر رد: أبو نقطة
  مساعدة في ربط برنامج بالسكنر zinab ali 3 76 09-05-17, 10:55 PM
آخر رد: mansoor
  [VB.NET] عايز اشغل الكود ده على ال #c MOSTAFA.KAMEL 10 228 02-05-17, 01:27 AM
آخر رد: MOSTAFA.KAMEL
  [سؤال] تعليم عمل برنامج مبيعات المبرمج العبقري 4 162 30-04-17, 12:42 PM
آخر رد: جميل علي
  [VB.NET] عايز كود بسيط خاص بال list box MOSTAFA.KAMEL 1 73 24-04-17, 04:26 AM
آخر رد: silverlight

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم