تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] استفسار داخل اداة ليبول
#1
بسم الله الرحمن الرحيم
-----------------------------------
طلبي اليوم هو : عاوز كود يحسب عدد جميع الـــ Iteam اللي موجودة في اداة List Box ويحطهالي في ليبول معين يعني يكون كده مكتوبه في الليبولIteam Now 54 وكده
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
عددها موجود في Count الخاصة ب Items
PHP كود :
Me.Label1.Text="Iteam Now " Me.ListBox1.Items.Count 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: LoveVb , LoveVb


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] استفسار بخصوص التاكد من وجود التيبل الاضافي dubai.eig 2 46 17-10-17, 10:22 AM
آخر رد: dubai.eig
  [VB.NET] استفسار بخصوص عمل زر Next previous dubai.eig 7 126 15-10-17, 11:11 PM
آخر رد: dubai.eig
  [VB.NET] استفسار بخصوص ال textbox dubai.eig 2 52 12-10-17, 09:07 PM
آخر رد: dubai.eig
  [VB.NET] استفسار :- تحديث ال TEXTBOX dubai.eig 8 157 10-10-17, 07:03 PM
آخر رد: dubai.eig
  عن اداة datagridview sweem 1 64 07-10-17, 09:05 PM
آخر رد: أحمد النجار
  [VB.NET] كود يعمل ع next داخل الفورم ahmed shikoo 2 84 07-10-17, 03:50 PM
آخر رد: سعود
  الاستعلام عن تاريخ داخل التقرير السيد الجوهري 0 54 05-10-17, 06:55 AM
آخر رد: السيد الجوهري
  [سؤال] استفسار محمد سعد مدني 0 49 03-10-17, 10:28 AM
آخر رد: محمد سعد مدني
Wink [سؤال] كيفية تحريك اداة TrackBar عند تصميم برنامج ميديا بلاير malzwy2003 0 66 01-10-17, 11:04 PM
آخر رد: malzwy2003
  [سؤال] الكتابة داخل الجريد فيو لسه مبتدئ 1 46 30-09-17, 06:04 PM
آخر رد: thevirus

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم