تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كيفية عمل اداة المفضلة للمتصفحات المصنوعة علي الفيجوال بيسك
#1
السلام عليكم انتم منتدي رائع بس انا عندي سوال ممكن يفيد الكل

هو انا عملت مثلا كود المفضلة وخلصتها وظبتها سيفت المشروع ماشي جيت اشتغلت علي سيفت صفحة في المفضلة ماشي ومش لازم انا مستخدم المشروع مثلا

سيف صفحة وطلع من البرنامج وداخل تاني ما لقي الصفحة الي هو سيفها 

ياريت حد يفدني بس بشؤح مبسط 
Big Grin
والسلام عليكم
موقعي (مدونتي):-
هنا

[url=https://sobertgueni.blogspot.com.eg/][/url]: )
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
ياليت توضح اكثر ^^
الْلَّهُم صَلِّ وَسَلِم وَبَارِك عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّد
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: soper
#3
(24-07-16, 11:08 AM)LoveVb كتب : ياليت توضح اكثر ^^

شرح مبسط خالص انت قبل كدة ادتني كود انا استغليت الكود وعملت ان يكون Favorite في متصفح ماشي 

هاديك صورة 

[صورة مرفقة: do.php?img=41]

add هيعمل اضافة لزر فوق ماشي خلصت البرنامج عملت اضافة لصفحة ويب بس في مشروع تاني نفس الاكواد وكل حاجة زي ما هي خرجت من البرنامج بعد حفظ صفحة الويب دخلت في البرنامج تاني ما لقيتها خالص ياريت تحللي المشكلة دي  Big Grin
موقعي (مدونتي):-
هنا

[url=https://sobertgueni.blogspot.com.eg/][/url]: )
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
هل يمكنك ارسال كود الحفظ
او وضح عنه كيف ستتم طريقة الحفظ
الْلَّهُم صَلِّ وَسَلِم وَبَارِك عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّد
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: soper
#5
(24-07-16, 11:25 AM)LoveVb كتب : هل يمكنك ارسال كود الحفظ
او وضح عنه كيف ستتم طريقة الحفظ

دي كود الحفظ انت الي ادتهولي هو هيحفظها في اداة ToolStrip1 علي شكل بتون ماشي

كود :
 Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
      Dim btn As New ToolStripButton
      'خصائص الزر
      btn.Text = "vb4arb"
      btn.Image = Image.FromFile("مسار الصورة")
      '
      ToolStrip1.Items.Add(btn) ' إضافته لعناصر الاداة
      AddHandler btn.Click, AddressOf OnClickSBtn1 'إنشاء حدث عن الضغط على الزر
  End Sub
  Sub OnClickSBtn1()
      MsgBox("LoveVb")
  End Sub
وشكرا علي تعبك  Big Grin
موقعي (مدونتي):-
هنا

[url=https://sobertgueni.blogspot.com.eg/][/url]: )
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
الان فهمت قصدك انتضرني
ملاحظة : نسيت ان اخبرك ان       btn.Image = Image.FromFile("مسار الصورة") ليس مهم اذا كنت لا تريد صورة ايضا حتى وان تريد صورة لا تضع مسارها لانه فقط سيشتغل في جهازك ضعها في الResource  ثم الكود سيصبح من الريسورس
كود :
اسم الصورة.btn.Image  =    My.Resources
الْلَّهُم صَلِّ وَسَلِم وَبَارِك عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّد
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الوادي , soper
#7
(24-07-16, 11:46 AM)LoveVb كتب : الان فهمت قصدك انتضرني
ملاحظة : نسيت ان اخبرك ان       btn.Image = Image.FromFile("مسار الصورة") ليس مهم اذا كنت لا تريد صورة ايضا حتى وان تريد صورة لا تضع مسارها لانه فقط سيشتغل في جهازك ضعها في الResource  ثم الكود سيصبح من الريسورس
كود :
اسم الصورة.btn.Image  =    My.Resources

الحقيقة مش دي قصدي انت ادتني الكود سليم 100% 

انا الي عايزو انو لم يغلق مشروعي الصفحة الي هو حفظها تكون موجود حتي بعد غلق البرنامج جرب المشروع دي وانت هتفهم  قصدي


الملفات المرفقة
.rar   WindowsApplication1.rar (الحجم : 66.53 ك ب / التحميلات : 15)
موقعي (مدونتي):-
هنا

[url=https://sobertgueni.blogspot.com.eg/][/url]: )
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
الامر معقد
كنت ساقوم بحفظ عدد الازرار المضافة في ملف نصي مع اسمائها
وعمل حلقة تكرارية للعدد الازرار الموجودة في الملف النصي ووضع اسمائها
لكن المشكلة الاحداث معقده
ان شاء الله يفيدوك الاخوه
الْلَّهُم صَلِّ وَسَلِم وَبَارِك عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّد
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الوادي
#9
(24-07-16, 11:57 AM)LoveVb كتب : الامر معقد
كنت ساقوم بحفظ عدد الازرار المضافة في ملف نصي مع اسمائها
وعمل حلقة تكرارية للعدد الازرار الموجودة في الملف النصي ووضع اسمائها
لكن المشكلة الاحداث معقده
ان شاء الله يفيدوك الاخوه

ما فيش الي غير الطريقة دي انا عيز متصفحي زي كروم لم تحط حاجة في المفضلة وتخرج من المتصفح برضو بتبا موجودة 

[صورة مرفقة: do.php?img=42]
موقعي (مدونتي):-
هنا

[url=https://sobertgueni.blogspot.com.eg/][/url]: )
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
الحمدلله انتهيت من المشروع
اي استفسار او تعديل في الخدمة


الملفات المرفقة
.rar   LoveVbBrowser.rar (الحجم : 118.74 ك ب / التحميلات : 18)
الْلَّهُم صَلِّ وَسَلِم وَبَارِك عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّد
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] عمل برنامج بالفجوال بيسك و تشغيلة على الجوال مهندس_خالد 2 78 20-09-17, 09:29 PM
آخر رد: محمود بكرى
  [سؤال] كيف استدعي ملف وورد بالفجوال بيسك وإضافة تاريخ وبيانات عليه عبقرينو 1 53 20-09-17, 06:08 PM
آخر رد: Rabeea Qbaha
  [مشروع] سؤال حول كيفية ربط السكانر بمشروع vb.net safalo 1 50 19-09-17, 03:48 PM
آخر رد: أبو نوره
  جديد علي الفجول بيسك ...احتاج مساعده (اسعدكم الله جميعا) Abdulhadi 13 367 18-09-17, 05:57 PM
آخر رد: Abdulhadi
Thumbs Up كيفية تشغيل وإغلاق الادوات الذكية لويندوز 7 عن طريق الكود رمضان محمد 5 806 18-09-17, 03:40 PM
آخر رد: رمضان محمد
  كيفية دمج جدول المبيعات والمشتريات وحساب عدد المشتريات والمبيعات والمثال مرفق كصورة max_1978 3 342 17-09-17, 01:05 AM
آخر رد: Rabeea Qbaha
  كيفية تغير نوعية الاتصال من xmpp الي improver socket using Tls and DIGEST-MD5 login e-coder 0 29 16-09-17, 04:24 PM
آخر رد: e-coder
  [سؤال] كيفية نسخ النصوص من داخل ليست بوكس تنمية المعرفة 7 137 12-09-17, 11:15 PM
آخر رد: تنمية المعرفة
Question [سؤال] كيفية سحب قيمة متغير ادخل Public alims 7 162 11-09-17, 04:39 AM
آخر رد: محمد كريّم
  كيفية نسخ ملفات في مجلد الـ System32 أو أي مجلد خاص بالوندوز بواسطة ملف الـ Setup نبيل فتحى 5 124 09-09-17, 01:51 AM
آخر رد: نبيل فتحى

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم