تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
البحث بين تاريخين عن طريق المعالج
#1
جربت استخدام هذا الكود ولكنه لم يعمل بسبب كلمة (between)


PHP كود :
Me.SubscribersBindingSource.Filter "subscribe_date between '" DateTimePicker1.Value.Date "' and '" DateTimePicker2.Value.Date "'" 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
PHP كود :
Me.SubscribersBindingSource..Filter "subscribe_date  >= " String.Format("#{0:yyyy/MM/dd HH:mm:ss}#"dateFrom) & " AND subscribe_date  <= " String.Format("#{0:yyyy/MM/dd HH:mm:ss}#"dateTo
عن مولا نا علي ابن أبي طالب عليه السلام :
أحصد الشر من صدر غيرك بقلعه من صدرك.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: أسامة السالمي , أسامة السالمي
#3
(03-09-16, 02:03 PM)khodor1985 كتب :
PHP كود :
Me.SubscribersBindingSource..Filter "subscribe_date  >= " String.Format("#{0:yyyy/MM/dd HH:mm:ss}#"dateFrom) & " AND subscribe_date  <= " String.Format("#{0:yyyy/MM/dd HH:mm:ss}#"dateTo

للأسف عند تنفيذ الأمر تختفي جميع البيانات
بالمناسبة حولت الـ(datafrom) و الـ(datato) الى (DateTimePicker1.Value) و (DateTimePicker2.Value)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
إذا كانت اداة التحكم TextBox:
PHP كود :
Me.SubscribersBindingSource.Filter "subscribe_date >= '" Trim(txtFromDate.Text) & "' and subscribe_date <= '" Trim(txtToDate.Text) & "'" 
عن مولا نا علي ابن أبي طالب عليه السلام :
أحصد الشر من صدر غيرك بقلعه من صدرك.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: أسامة السالمي
#5
(03-09-16, 03:36 PM)khodor1985 كتب : إذا كانت اداة التحكم TextBox:
PHP كود :
Me.SubscribersBindingSource.Filter "subscribe_date >= '" Trim(txtFromDate.Text) & "' and subscribe_date <= '" Trim(txtToDate.Text) & "'" 

مشكور أخي,,
أضفت اثنين (Label) واشتغل الكود
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
طيب ازاى ادخل معاهم حاجة تانية يعنى عاوز ابحث بين تاريخين وفية متغير تالت عاوز ادخلة مع التاريخين دول وليكن اسم البلد مثلا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
هل قصدك تبحث عن الاشخاص الذين في نفس البلد او المنطقة ؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: araxis
#8
بعد اما بدخل التاريخين بيجبلى الصفوف اللى مابين التاريخين فعلا بس مثلا فية عمود اسمة ModelName بيبقى مكتوب مثلا فية توشيبا او شارب انا عاوز اظهر شارب بس اللى مابين التاريخين دول
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
?????????????
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
لو تمعنت في الكود ستعرف الإجابة

أضف بعدهم ب AND وحدد ما تريد مثل
كود :
& " AND ModelName = '" & textbox1.text & "' "
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: araxis , araxis


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
Lightbulb للخبراء هل توجد مكتبة او اداة لعمل مثل هذا النموذج عن طريق vb.net ارجو المساعدة Amrjamil 6 71 18-02-17, 02:19 PM
آخر رد: Amrjamil
  مطلوب كود جمع عدد غياب الموظفين بين تاريخين nmst70 5 115 16-02-17, 10:01 PM
آخر رد: Adrees
  البحث بجزء من التاريخ أسامة السالمي 6 91 16-02-17, 03:19 PM
آخر رد: أسامة السالمي
  ما الفرق بين اضافة قاعدة البيانات عن طريق الكود و اضافى قاعدة البيانات عن طريق add ne noway 1 47 12-02-17, 08:06 PM
آخر رد: مساعدة
  [سؤال] استفسار بخصوص انواع كود البحث.. Marwan9990 1 79 03-02-17, 07:09 PM
آخر رد: مساعدة
  [VB.NET] الاتصال بقاعدة البيانات عن طريق real Ip engmedomed@gmail.com 1 82 02-02-17, 11:44 PM
آخر رد: nabil.1710
  [VB.NET] البحث التلقائي tifagreet 1 72 30-01-17, 06:07 PM
آخر رد: مساعدة
  البحث قى listbox Mohamed20 1 76 27-01-17, 07:12 AM
آخر رد: مساعدة
  [VB.NET] مساعدة في نقل الصنف من شاشه البحث الي فاتوره الشراء gmailali 6 180 24-01-17, 08:32 PM
آخر رد: gmailali
  عاوز كتاب كل الاكواد الخاصة بالربط عن طريق المعالج araxis 2 143 23-01-17, 02:15 PM
آخر رد: أبووسم

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم