تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
البحث بين تاريخين عن طريق المعالج
#1
جربت استخدام هذا الكود ولكنه لم يعمل بسبب كلمة (between)


PHP كود :
Me.SubscribersBindingSource.Filter "subscribe_date between '" DateTimePicker1.Value.Date "' and '" DateTimePicker2.Value.Date "'" 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
PHP كود :
Me.SubscribersBindingSource..Filter "subscribe_date  >= " String.Format("#{0:yyyy/MM/dd HH:mm:ss}#"dateFrom) & " AND subscribe_date  <= " String.Format("#{0:yyyy/MM/dd HH:mm:ss}#"dateTo
عن مولا نا علي ابن أبي طالب عليه السلام :
أحصد الشر من صدر غيرك بقلعه من صدرك.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: أسامة السالمي , أسامة السالمي
#3
(03-09-16, 02:03 PM)khodor1985 كتب :
PHP كود :
Me.SubscribersBindingSource..Filter "subscribe_date  >= " String.Format("#{0:yyyy/MM/dd HH:mm:ss}#"dateFrom) & " AND subscribe_date  <= " String.Format("#{0:yyyy/MM/dd HH:mm:ss}#"dateTo

للأسف عند تنفيذ الأمر تختفي جميع البيانات
بالمناسبة حولت الـ(datafrom) و الـ(datato) الى (DateTimePicker1.Value) و (DateTimePicker2.Value)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
إذا كانت اداة التحكم TextBox:
PHP كود :
Me.SubscribersBindingSource.Filter "subscribe_date >= '" Trim(txtFromDate.Text) & "' and subscribe_date <= '" Trim(txtToDate.Text) & "'" 
عن مولا نا علي ابن أبي طالب عليه السلام :
أحصد الشر من صدر غيرك بقلعه من صدرك.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: أسامة السالمي
#5
(03-09-16, 03:36 PM)khodor1985 كتب : إذا كانت اداة التحكم TextBox:
PHP كود :
Me.SubscribersBindingSource.Filter "subscribe_date >= '" Trim(txtFromDate.Text) & "' and subscribe_date <= '" Trim(txtToDate.Text) & "'" 

مشكور أخي,,
أضفت اثنين (Label) واشتغل الكود
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
طيب ازاى ادخل معاهم حاجة تانية يعنى عاوز ابحث بين تاريخين وفية متغير تالت عاوز ادخلة مع التاريخين دول وليكن اسم البلد مثلا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
هل قصدك تبحث عن الاشخاص الذين في نفس البلد او المنطقة ؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: araxis
#8
بعد اما بدخل التاريخين بيجبلى الصفوف اللى مابين التاريخين فعلا بس مثلا فية عمود اسمة ModelName بيبقى مكتوب مثلا فية توشيبا او شارب انا عاوز اظهر شارب بس اللى مابين التاريخين دول
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
?????????????
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
لو تمعنت في الكود ستعرف الإجابة

أضف بعدهم ب AND وحدد ما تريد مثل
كود :
& " AND ModelName = '" & textbox1.text & "' "
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: araxis , araxis


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  تسجيل دخول موقع عن طريق Httprequest pos . للخبراء فقط kingofring 1 37 منذ 9 ساعة مضت
آخر رد: سعود
Thumbs Up كيفية تشغيل وإغلاق الادوات الذكية لويندوز 7 عن طريق الكود رمضان محمد 5 806 18-09-17, 03:40 PM
آخر رد: رمضان محمد
  مساعدة في كود البحث أبووسم 9 236 08-09-17, 09:44 PM
آخر رد: أبووسم
  المساعدة في عمل برنامج حساب مجموع عدد حدود من السلسلة بإدخالها عن طريق لوحة المفاتيح Amjad 0 47 08-09-17, 04:02 PM
آخر رد: Amjad
  [سؤال] كيفية معرف اسماء كل Button الموجودة فى الفروم عن طريق كلاس alims 8 156 04-09-17, 11:27 PM
آخر رد: alims
  الغاء تنفيذ الادخال عن طريق inputbox mo93 5 167 03-09-17, 01:38 AM
آخر رد: سعود
  ارجوا فى المساعدة فى الاستعلام عن طريق ويب سيفر كفاح 10 271 15-08-17, 02:42 PM
آخر رد: سعود
Wink [مثال] فيديو طريق التعامل مع textbox في شكل إله حسابه alims 1 100 13-08-17, 10:52 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
  سؤال الاتصال بقاعدة بيانات عن طريق Web Service كفاح 8 197 12-08-17, 01:29 AM
آخر رد: سلامات
  كيف يمكن انشاء صورة باركود عن طريق WEB SERVICE كفاح 0 63 11-08-17, 03:17 PM
آخر رد: كفاح

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم