تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
البحث بين تاريخين عن طريق المعالج
#1
جربت استخدام هذا الكود ولكنه لم يعمل بسبب كلمة (between)


PHP كود :
Me.SubscribersBindingSource.Filter "subscribe_date between '" DateTimePicker1.Value.Date "' and '" DateTimePicker2.Value.Date "'" 
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
(03-09-16, 02:03 PM)khodor1985 كتب :
PHP كود :
Me.SubscribersBindingSource..Filter "subscribe_date  >= " String.Format("#{0:yyyy/MM/dd HH:mm:ss}#"dateFrom) & " AND subscribe_date  <= " String.Format("#{0:yyyy/MM/dd HH:mm:ss}#"dateTo

للأسف عند تنفيذ الأمر تختفي جميع البيانات
بالمناسبة حولت الـ(datafrom) و الـ(datato) الى (DateTimePicker1.Value) و (DateTimePicker2.Value)
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
(03-09-16, 03:36 PM)khodor1985 كتب : إذا كانت اداة التحكم TextBox:
PHP كود :
Me.SubscribersBindingSource.Filter "subscribe_date >= '" Trim(txtFromDate.Text) & "' and subscribe_date <= '" Trim(txtToDate.Text) & "'" 

مشكور أخي,,
أضفت اثنين (Label) واشتغل الكود
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
طيب ازاى ادخل معاهم حاجة تانية يعنى عاوز ابحث بين تاريخين وفية متغير تالت عاوز ادخلة مع التاريخين دول وليكن اسم البلد مثلا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
هل قصدك تبحث عن الاشخاص الذين في نفس البلد او المنطقة ؟؟
الرد
تم الشكر بواسطة: araxis
#6
بعد اما بدخل التاريخين بيجبلى الصفوف اللى مابين التاريخين فعلا بس مثلا فية عمود اسمة ModelName بيبقى مكتوب مثلا فية توشيبا او شارب انا عاوز اظهر شارب بس اللى مابين التاريخين دول
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
?????????????
الرد
تم الشكر بواسطة:
#8
لو تمعنت في الكود ستعرف الإجابة

أضف بعدهم ب AND وحدد ما تريد مثل
كود :
& " AND ModelName = '" & textbox1.text & "' "
الرد
تم الشكر بواسطة: araxis , araxis


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  البحث بين تاريخين لاسم معين alshandodi 9 214 18-06-19, 12:06 PM
آخر رد: elgokr
  وضع نظام سيريال لبرنامج عن طريق الاستضافه YousefOkasha 8 301 09-06-19, 08:59 PM
آخر رد: YousefOkasha
  [VB.NET] عند البحث عن سجل بين تاريخين اسامه الهرماوي 2 137 22-05-19, 08:12 PM
آخر رد: اسامه الهرماوي
  خطأ أثناء عملية البحث في DATAGRIDVIEW ahmedfa71 5 140 14-05-19, 04:10 PM
آخر رد: elgokr
  البحث بتاريخ من نوع نصي محمد خيري 18 375 05-05-19, 06:37 PM
آخر رد: محمد خيري
  أريد ان انفذ امر عن طريق SSH لجهاز اندرويد عن طريق VB.NET mohammadsaeed01 5 136 20-04-19, 02:07 PM
آخر رد: elgokr
  هل يُمكن عرض نتيجة البحث في الداتاجريدفيو الثانية بدلاً من الأولى ؟ Hazem1 5 198 20-04-19, 08:21 AM
آخر رد: elgokr
  [سؤال] كيف اضافة صورة عن طريق الاسكانر وهج الصحراء 2 170 19-04-19, 12:42 PM
آخر رد: elgokr
  [VB.NET] جمع فواتير الناتجة عن البحث وعدد الفواتير EMADSSS 9 327 11-04-19, 08:27 AM
آخر رد: elgokr
  [VB.NET] البحث بشرطين EMADSSS 5 220 06-04-19, 01:36 AM
آخر رد: EMADSSS

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم