البحث بين تاريخين عن طريق المعالج

تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
البحث بين تاريخين عن طريق المعالج
#1
جربت استخدام هذا الكود ولكنه لم يعمل بسبب كلمة (between)


PHP كود :
Me.SubscribersBindingSource.Filter "subscribe_date between '" DateTimePicker1.Value.Date "' and '" DateTimePicker2.Value.Date "'" 
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
PHP كود :
Me.SubscribersBindingSource..Filter "subscribe_date  >= " String.Format("#{0:yyyy/MM/dd HH:mm:ss}#"dateFrom) & " AND subscribe_date  <= " String.Format("#{0:yyyy/MM/dd HH:mm:ss}#"dateTo
إسرائيل إلى زوال ... وسوف تثبت الأيام ذلك ... قريباً إن شاء الله.
الرد
تم الشكر بواسطة: أسامة السالمي , أسامة السالمي
#3
(03-09-16, 02:03 PM)khodor1985 كتب :
PHP كود :
Me.SubscribersBindingSource..Filter "subscribe_date  >= " String.Format("#{0:yyyy/MM/dd HH:mm:ss}#"dateFrom) & " AND subscribe_date  <= " String.Format("#{0:yyyy/MM/dd HH:mm:ss}#"dateTo

للأسف عند تنفيذ الأمر تختفي جميع البيانات
بالمناسبة حولت الـ(datafrom) و الـ(datato) الى (DateTimePicker1.Value) و (DateTimePicker2.Value)
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
إذا كانت اداة التحكم TextBox:
PHP كود :
Me.SubscribersBindingSource.Filter "subscribe_date >= '" Trim(txtFromDate.Text) & "' and subscribe_date <= '" Trim(txtToDate.Text) & "'" 
إسرائيل إلى زوال ... وسوف تثبت الأيام ذلك ... قريباً إن شاء الله.
الرد
تم الشكر بواسطة: أسامة السالمي
#5
(03-09-16, 03:36 PM)khodor1985 كتب : إذا كانت اداة التحكم TextBox:
PHP كود :
Me.SubscribersBindingSource.Filter "subscribe_date >= '" Trim(txtFromDate.Text) & "' and subscribe_date <= '" Trim(txtToDate.Text) & "'" 

مشكور أخي,,
أضفت اثنين (Label) واشتغل الكود
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
طيب ازاى ادخل معاهم حاجة تانية يعنى عاوز ابحث بين تاريخين وفية متغير تالت عاوز ادخلة مع التاريخين دول وليكن اسم البلد مثلا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
هل قصدك تبحث عن الاشخاص الذين في نفس البلد او المنطقة ؟؟
الرد
تم الشكر بواسطة: araxis
#8
بعد اما بدخل التاريخين بيجبلى الصفوف اللى مابين التاريخين فعلا بس مثلا فية عمود اسمة ModelName بيبقى مكتوب مثلا فية توشيبا او شارب انا عاوز اظهر شارب بس اللى مابين التاريخين دول
الرد
تم الشكر بواسطة:
#9
?????????????
الرد
تم الشكر بواسطة:
#10
لو تمعنت في الكود ستعرف الإجابة

أضف بعدهم ب AND وحدد ما تريد مثل
كود :
& " AND ModelName = '" & textbox1.text & "' "
الرد
تم الشكر بواسطة: araxis , araxis


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  تعبئة الداتا جريد فيو عن طريق اختيار الكومبو بوكس فراس الغزي 7 87 18-08-18, 05:49 PM
آخر رد: elgokr
  فتح فورم عن طريق ProgressBar كريم جودي 13 144 15-08-18, 07:04 AM
آخر رد: elgokr
  [VB.NET] تعبية داتا قريدفيو في شاشة البيع عن طريق كود المنتج عبدالرحمن بشري عمر 2 88 13-08-18, 08:23 PM
آخر رد: elgokr
  [سؤال] كود البحث بالتاريخ عقدني هل من مساعدة بكود البحث بالتاريخ vb.net and sql essawq 3 98 04-08-18, 04:01 PM
آخر رد: aljzazy
  البحث في الداتاقريدفيو المتألق9 2 88 31-07-18, 07:40 AM
آخر رد: GameOver
  [VB.NET] كيف يمكنني ان اسند نتيجة البحث الى التكست بوكس larbihamri 9 220 29-07-18, 07:18 PM
آخر رد: larbihamri
  [VB.NET] ادخال عدة سطور للداتا جرد فيو عن طريق عمل لوب هاني المومني 5 104 26-07-18, 11:43 PM
آخر رد: elgokr
Wink التعامل مع الـBluetooth عن طريق برنامجك YousefOkasha 4 787 16-07-18, 04:18 PM
آخر رد: YousefOkasha
  [VB.NET] البحث بالاجراءات المخزنة محمد اسماعيل 7 157 12-07-18, 09:46 PM
آخر رد: ابراهيم ايبو
  [VB.NET] طريقة طباعة نتيجة البحث في الداتاريبورت larbihamri 3 182 11-07-18, 05:56 PM
آخر رد: ghaner joseph

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم