تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
البحث بين تاريخين عن طريق المعالج
#1
جربت استخدام هذا الكود ولكنه لم يعمل بسبب كلمة (between)


PHP كود :
Me.SubscribersBindingSource.Filter "subscribe_date between '" DateTimePicker1.Value.Date "' and '" DateTimePicker2.Value.Date "'" 
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
PHP كود :
Me.SubscribersBindingSource..Filter "subscribe_date  >= " String.Format("#{0:yyyy/MM/dd HH:mm:ss}#"dateFrom) & " AND subscribe_date  <= " String.Format("#{0:yyyy/MM/dd HH:mm:ss}#"dateTo
إسرائيل إلى زوال ... وسوف تثبت الأيام ذلك ... قريباً إن شاء الله.
الرد
تم الشكر بواسطة: أسامة السالمي , أسامة السالمي
#3
(03-09-16, 02:03 PM)khodor1985 كتب :
PHP كود :
Me.SubscribersBindingSource..Filter "subscribe_date  >= " String.Format("#{0:yyyy/MM/dd HH:mm:ss}#"dateFrom) & " AND subscribe_date  <= " String.Format("#{0:yyyy/MM/dd HH:mm:ss}#"dateTo

للأسف عند تنفيذ الأمر تختفي جميع البيانات
بالمناسبة حولت الـ(datafrom) و الـ(datato) الى (DateTimePicker1.Value) و (DateTimePicker2.Value)
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
إذا كانت اداة التحكم TextBox:
PHP كود :
Me.SubscribersBindingSource.Filter "subscribe_date >= '" Trim(txtFromDate.Text) & "' and subscribe_date <= '" Trim(txtToDate.Text) & "'" 
إسرائيل إلى زوال ... وسوف تثبت الأيام ذلك ... قريباً إن شاء الله.
الرد
تم الشكر بواسطة: أسامة السالمي
#5
(03-09-16, 03:36 PM)khodor1985 كتب : إذا كانت اداة التحكم TextBox:
PHP كود :
Me.SubscribersBindingSource.Filter "subscribe_date >= '" Trim(txtFromDate.Text) & "' and subscribe_date <= '" Trim(txtToDate.Text) & "'" 

مشكور أخي,,
أضفت اثنين (Label) واشتغل الكود
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
طيب ازاى ادخل معاهم حاجة تانية يعنى عاوز ابحث بين تاريخين وفية متغير تالت عاوز ادخلة مع التاريخين دول وليكن اسم البلد مثلا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
هل قصدك تبحث عن الاشخاص الذين في نفس البلد او المنطقة ؟؟
الرد
تم الشكر بواسطة: araxis
#8
بعد اما بدخل التاريخين بيجبلى الصفوف اللى مابين التاريخين فعلا بس مثلا فية عمود اسمة ModelName بيبقى مكتوب مثلا فية توشيبا او شارب انا عاوز اظهر شارب بس اللى مابين التاريخين دول
الرد
تم الشكر بواسطة:
#9
?????????????
الرد
تم الشكر بواسطة:
#10
لو تمعنت في الكود ستعرف الإجابة

أضف بعدهم ب AND وحدد ما تريد مثل
كود :
& " AND ModelName = '" & textbox1.text & "' "
الرد
تم الشكر بواسطة: araxis , araxis


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
Thumbs Up كيفية تشغيل وإغلاق الادوات الذكية لويندوز 7 عن طريق الكود رمضان محمد 14 1,691 17-04-18, 07:49 PM
آخر رد: رمضان محمد
  [سؤال] استعراض الداتا جريد فيو بين تاريخين الو0 3 98 16-04-18, 05:27 AM
آخر رد: الو0
  [سؤال] كيف يمكن قراءة التاريخ المدخل بواسطة datetimepiker في كود البحث ؟ zainab m 0 40 12-04-18, 12:24 AM
آخر رد: zainab m
  البحث عن نص داخل RichTextBox ابو روضة 2 106 30-03-18, 07:19 AM
آخر رد: ابو روضة
  [VB.NET] سؤال عن تنبيه بصوت عند البحث في Datagridview lord52436 3 104 29-03-18, 01:10 AM
آخر رد: محمود صالح
  كيف يمكنني البحث في الجدول كامل DOX.1 0 83 11-03-18, 01:50 AM
آخر رد: DOX.1
  استعلام حصر السنة بين تاريخين العيدروس 2 64 28-02-18, 05:31 AM
آخر رد: العيدروس
  [VB.NET] البحث بالتاريخ بقاعدة البيانات محمد اسماعيل 10 87 24-02-18, 02:45 AM
آخر رد: محمد اسماعيل
  [VB.NET] البحث قبل الاضافة محمد اسماعيل 0 38 22-02-18, 06:14 AM
آخر رد: محمد اسماعيل
  [VB.NET] مشكلة عند البحث بالداتا جريد فيو محمد اسماعيل 4 51 20-02-18, 03:42 AM
آخر رد: محمد اسماعيل

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم