تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] مشكلة فى كود بيحمل ملف من على النت
#1
مشكلة فى كود رابط بيحمل ملف من على النت

المشكلة عايز لما يحمل الملف ينزلو فى ملفات البرنامج ملفات البرنامج





الملفات المرفقة
.rar   WebClient to Track Downloads.rar (الحجم : 63.66 ك ب / التحميلات : 40)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: سعود
#2
الووووووووووو
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
PHP كود :
       wc.DownloadFile(New System.Uri("http://dl.dropboxusercontent.com/s/j100zeaj8csst22/MyDB.accdb"), Application.StartupPath "\MyDB.accdb"
كل مااعرفه في البرمجة تجدونه هنا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: أبو عمر
#4
(09-09-16, 07:37 PM)سعود كتب :
PHP كود :
       wc.DownloadFile(New System.Uri("http://dl.dropboxusercontent.com/s/j100zeaj8csst22/MyDB.accdb"), Application.StartupPath "\MyDB.accdb"

شكراااااااااا شغال
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: سعود
#5
بس الاحداث ماتشتغلSad كذا واذا اشتغلت مايحملSad
كل مااعرفه في البرمجة تجدونه هنا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
(09-09-16, 08:06 PM)سعود كتب : بس الاحداث ماتشتغلSad كذا واذا اشتغلت مايحملSad

اه صحيح كلامك بس انا غير الكلمة دى باكلمة دى وشتغل         wc.DownloadFileAsync

بس الرساله مش بتيجى بعد التحميل


        MsgBox("تم التحميل ")
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
هذا مثال تحميل ملف مع عرض شريط التقدم ProgressBar
كود :
Public Class Form1

    Private WithEvents wc As New Net.WebClient

    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
        wc.DownloadFileAsync(New System.Uri("http://dl.dropboxusercontent.com/s/j100zeaj8csst22/MyDB.accdb"), Application.StartupPath & "\MyDB.accdb")
    End Sub

    Private Sub wc_DownloadProgressChanged(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Net.DownloadProgressChangedEventArgs) Handles wc.DownloadProgressChanged
        Me.ProgressBar1.Value = e.ProgressPercentage
    End Sub

    Private Sub wc_DownloadFileCompleted(ByVal sender As Object, ByVal e As System.ComponentModel.AsyncCompletedEventArgs) Handles wc.DownloadFileCompleted
        MsgBox("تم التحميل ")
    End Sub

End Class
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: CLARO , Basil Abdallah
#8
(09-09-16, 10:49 PM)ممدوح كتب : هذا مثال تحميل ملف مع عرض شريط التقدم ProgressBar
كود :
Public Class Form1

   Private WithEvents wc As New Net.WebClient

   Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
       wc.DownloadFileAsync(New System.Uri("http://dl.dropboxusercontent.com/s/j100zeaj8csst22/MyDB.accdb"), Application.StartupPath & "\MyDB.accdb")
   End Sub

   Private Sub wc_DownloadProgressChanged(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Net.DownloadProgressChangedEventArgs) Handles wc.DownloadProgressChanged
       Me.ProgressBar1.Value = e.ProgressPercentage
   End Sub

   Private Sub wc_DownloadFileCompleted(ByVal sender As Object, ByVal e As System.ComponentModel.AsyncCompletedEventArgs) Handles wc.DownloadFileCompleted
       MsgBox("تم التحميل ")
   End Sub

End Class

شكراااااااااااااااااا لك
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
بببووووووووووووركت اخي ممدوح
(( نحن قوم أعزنا الله بالإسلام فمهما ابتغينا العزة بغيره أذلنا الله )) .. 











الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكلة في تحديث البيانات محمد بن عطية 1 6 منذ 50 دقيقة مضت
آخر رد: عبدالله الدوسري
  جملة select بها مشكلة atefkhalf2004 5 47 منذ 57 دقيقة مضت
آخر رد: عبدالله الدوسري
  مشكلة في توليد arabic qr code osmana2005 5 717 21-01-18, 02:04 PM
آخر رد: ndjakoub
  مشكلة طباعة الفاتورة في برنامج كاشير ibraheam 2 68 20-01-18, 03:24 PM
آخر رد: sendbad100
  مشكلة عند تخزين البيانات من اداة داتا قرايد فيو الى قاعدة البيانات nooralcown 4 61 19-01-18, 09:19 PM
آخر رد: الوايلي
  مشكلة بعد تنصيب البرنامج على جهاز العميل الوايلي 16 223 19-01-18, 09:05 PM
آخر رد: الوايلي
  [VB.NET] مشكلة بعد عمل publish for project sirnon 2 47 19-01-18, 07:30 PM
آخر رد: sirnon
Photo مشكلة عند عرض البيانات داخل داتا قرايد فيو nooralcown 1 34 19-01-18, 09:23 AM
آخر رد: محمود صالح
  [VB.NET] مشكلة في برنامج لتسديد اشتراكات شهرية الحسين احمد 7 213 18-01-18, 03:13 AM
آخر رد: الحسين احمد
  استخدمت هذه الطريقة للبحث ضمن datagrideview وعندي مشكلة nooralcown 5 99 16-01-18, 07:18 PM
آخر رد: عبدالله الدوسري

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم