تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] عمل Setup او تحزيم لبروجكيت يحتوي SQl database بحيث يعمل على اي حاسبه لا تحتوي على SQ
#1
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
كل عام وانتم بالف خير اعاده الله علينا وعليكم باليُمن والبركة
سؤالي كالتالي
عندي برنامج مصمم يقواعد بيانات SQL وفيجوال بيسك 2010 مطلوب اعمل اله تحزيم او Setup
في App.Config
مكتوب الكود التالي
 <connectionStrings>
        <add name="ALAAASSADY-PC.newdbase.dbo" connectionString="Data Source=ALAAASSADY-PC;Initial Catalog=newdbase;Integrated Security=True"
            providerName="System.Data.SqlClient" />
وجربت كود "Data Source = .\........etc " لم يعمل ايضا ...
     
      </connectionStrings>
كما موضح بالصور
وعند اكمال التحزيم وتنصيبه على حاسبه ثانيه (لا تحتوي على SQL وال برنامج فيجوال بيسك 2010) يطلع Error التالي :


A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server.
The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections.
(provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server) (Microsoft SQL Server, Error: 1326)

دورت في المواقع كثيرا ولم اجد
املي بالله اولا وفيكم ثانيا ان تساعدوني
ولكم جزيل الشكر
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
شباب معقول محد عنده اجابة ؟؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
اولا زلام تثبيت sql express على الجهاز التانى
وتحط على الجهاز التانى الداتا بيز والتقارير
كمان تغير اسم ده Data Source=ALAAASSADY-PC;
لان اسم الجهاز التانى مش نفس الاسم ده فلازم تحط اسم الافتراضى لل sql
الى هو

.\sqlexpress
يكون بالشكل ده
Data Source=.\sqlexpress;
ان شاء الله يشتغل معاك بالشكل ده
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
انت ممكن تخليها Compact
في المجلد App_Data
PHP كود :
<add name="ApplicationServices"
         
connectionString="data source=.\SQLSERVERTYPE;Integrated Security=SSPI;AttachDBFilename=|DataDirectory|\DataBaseName.mdf;User Instance=true"
         
providerName="System.Data.SqlClient" /> 
استبدل SQLSERVERTYPE على حسب قاعدة البيانات او اسم السيرفر لان في الكود اسم المستضيف راح يتعرف بشكل تلقائي
واستدل DATABASENAME باسم قاعدة البيانات اللي معك
وكلامي كله لن يتم قبل ان تكون مثبت SQLserver على جهاز العميل
سبحان الله والحمدلله ولا إله إلا الله والله أكبر
 رَبِّ اغْفِرْ لِي وَلِوَالِدَيَّ
Heart
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
اشكر اجابتكم ... توصلت الى هذا الحل بعد معاناة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ما نوع متغير الرقم الذي يحتوي على كسورعشرية ؟ تناسيم 1 69 27-04-17, 01:27 PM
آخر رد: rmlq
  رسالة عند فتح فورم يحتوي على تقرير تناسيم 0 70 20-04-17, 11:29 AM
آخر رد: تناسيم
  [سؤال] مشكلة في صنع Setup محمد محمود الغرياني 1 136 16-04-17, 02:09 AM
آخر رد: أبوبكر سويدان
  [VB.NET] تحزيم البرنامج ابو حيدر 1 134 25-03-17, 12:20 AM
آخر رد: mmzeyad
  كيفية حماية SQL DataBase noway 0 94 06-03-17, 12:45 PM
آخر رد: noway
  بخصوص تكوين Setup للبرنامج محمد محمود الغرياني 0 99 01-03-17, 01:40 AM
آخر رد: محمد محمود الغرياني
  [سؤال] عمل setup للمنظومة حنان المغربى 3 127 21-02-17, 12:40 AM
آخر رد: sendbad100
  [VB.NET] سؤال بخصوص Next button Setup Factory dubai.eig 1 104 14-02-17, 07:23 PM
آخر رد: dubai.eig
  [VB.NET] اسفسار بخصوص Setup Factory 9 dubai.eig 5 161 07-02-17, 12:49 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
  [VB.NET] سؤال بخصوص setup factory dubai.eig 0 131 02-02-17, 10:46 PM
آخر رد: dubai.eig

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم