تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفة عدد صفوف الداتا جريد فيو
#1
السلام عليكم

عاوزه اعرف عدد صفوف الداتا جريد فيو الى ضفتها

الموضوع ملوش علاقة بالداتا بيز خالص

عدد الصفوف بس
ومتشكرا جدا

متشكرة جدا

لاقيت الحل

سوال اخر اذا سمحتم

كيف اجل شريط التمرير الجانبى للداتا جريد دائم ينزل مع زياداة البيانات

لانه لما بضيف بيانات كتيرة بيفضل واقف فوق
خصوصا انى بضيف من تكست مش من الجريد نفسها
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
PHP كود :
DataGridView1.FirstDisplayedScrollingRowIndex DataGridView1.RowCount 
سبحان الله والحمدلله ولا إله إلا الله والله أكبر
 رَبِّ اغْفِرْ لِي وَلِوَالِدَيَّ
Heart
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: أبووسم , أبووسم , %Eman%
#3
شكرا
فى حدث اكتب الكود

متشكرة جدا

جربت بكود الاضافة للجرد واشتغل

متشكرة جدا

جربت بكود الاضافة للجرد واشتغل
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  داتا جريد فيو abdel.halim 1 21 منذ 3 ساعة مضت
آخر رد: a.ahmed
  تصفير الداتا جريد فيو عند كل إضافه جديدة. nassery99 14 199 منذ 5 ساعة مضت
آخر رد: nassery99
  مشكلة تظهر في البرنامج بسبب الداتا بيس اكسس khaled12345 2 63 16-10-17, 07:41 AM
آخر رد: khaled12345
  احتاج كود لطباعة الصور المخزنة في الداتا بيز Access sajakh 0 32 14-10-17, 10:33 PM
آخر رد: sajakh
  [VB.NET] فتح نموذج بناءا علي قيمة في الداتا جريد فيو haithammoftah 3 67 14-10-17, 07:55 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
  تسمية زرار الداتا قريد فيو ..؟ طـلال 2 64 28-09-17, 12:48 AM
آخر رد: طـلال
Photo [VB.NET] معرفة من لم يدفع في نظام الفواتير الشهرية ( مهم جدا) Rabeea Qbaha 12 380 24-09-17, 04:36 PM
آخر رد: Rabeea Qbaha
Lightbulb [مثال] تحويل التاريخ الميلادي الى هجري داخل الداتا جريد من قاعدة بيانات اكسس محمود بكرى 20 542 30-08-17, 02:37 PM
آخر رد: محمود بكرى
  نسخ البيانات من الداتا جريد الى داتا جريد اخري احمد الامين 1 140 28-08-17, 05:07 AM
آخر رد: سعود
  [VB.NET] طلب كود تصدير بيانات داتا جريد فيو إلى وورد waelalmsry75 4 230 27-08-17, 11:58 PM
آخر رد: waelalmsry75

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم