تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ممكن اعرف ازاي اربط بروجيكتين ببعض
#1
السلام عليكم
اريد ان اربط بروجيكتين ببعض عن طريق اني مثلا لو عملت حاجه في البورجيكت التاني تنضاف في الاول
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
لما تعمل حاجة في البروجكت الثاني تنضاف في الأول تحتاج لما يسمى المراسلة بينهم، وهي تعتمد في الفكرة.

https://msdn.microsoft.com/en-us/library...-snippet-2
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ممكن مساعدة طباعة دفاتر صكوك مصرفية الزوي 10 101 منذ 11 ساعة مضت
آخر رد: elgokr
  ممكن تعرفونى ليه المشكله دى والتى تظهر بالصورة خالد كامل1 4 81 01-07-18, 03:28 AM
آخر رد: elgokr
  [VB.NET] لدي فكرة ولا اعرف كيف اصل لتطبيقها وخاصة باستعلام من قاعدة بيانات mysql dametucorazon 2 75 01-07-18, 01:33 AM
آخر رد: dametucorazon
  [سؤال] عند ربط الاكسل بالفيجول بيسك دوت نت تظهر رسالة خطأ ممكن الحل اسيل1 1 63 28-06-18, 08:23 AM
آخر رد: elgokr
Information [VB.NET] السلام عليكم اخوان ممكن مساعده بكود حذف فراس محي 3 106 27-06-18, 12:37 PM
آخر رد: boudyonline
  ممكن احد يعمل المشروع اخواني المبرمجين نور الهدى الهدى 14 455 21-06-18, 04:51 PM
آخر رد: نور الهدى الهدى
Thumbs Up [VB.NET] هل ممكن تغيير رقم الهارد عن طريق الكود رمضان محمد 0 61 15-06-18, 07:33 AM
آخر رد: رمضان محمد
  ممكن مساعدة في كود قريد فيو نور الهدى الهدى 3 91 13-06-18, 07:33 PM
آخر رد: elgokr
  ازاي اكتب كود v scrollpar sab 38 620 13-06-18, 11:15 AM
آخر رد: elgokr
  [سؤال] كيف اعرف رقم بداية الاسبوع الحالي alipro 5 136 13-06-18, 02:24 AM
آخر رد: alipro

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم