تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ممكن اعرف ازاي اربط بروجيكتين ببعض
#1
السلام عليكم
اريد ان اربط بروجيكتين ببعض عن طريق اني مثلا لو عملت حاجه في البورجيكت التاني تنضاف في الاول
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
لما تعمل حاجة في البروجكت الثاني تنضاف في الأول تحتاج لما يسمى المراسلة بينهم، وهي تعتمد في الفكرة.

https://msdn.microsoft.com/en-us/library...-snippet-2
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] كيف اجعل listbox تستوعب اكبر عدد ممكن من الكلمات او الارقام e-coder 1 61 16-04-18, 04:55 PM
آخر رد: e-coder
  [كود] ممكن مساعدة لسه مبتدئ 2 68 11-04-18, 09:32 AM
آخر رد: لسه مبتدئ
  ممكن طريقة عمل حماية لبرنامجك في فيجوال بيسك 2010 بحيث يكون لكل جهاز سريال asas77477 2 274 29-03-18, 02:53 PM
آخر رد: silverlight
Photo ارجو حل هذه المشكلة باسرع وقت ممكن؟ Fa.RaAP 5 124 29-03-18, 02:52 AM
آخر رد: Fa.RaAP
Rainbow [Acces2010] ممكن مساعدة في تكملة البرنامج اسامه الهرماوي 0 97 23-03-18, 05:46 PM
آخر رد: اسامه الهرماوي
  [سؤال] ممكن مساعدة في برنامج لسه مبتدئ 4 139 14-03-18, 04:35 PM
آخر رد: محمود صالح
  [سؤال] ممكن حل الله يكرمكم لهذا الموقع ابو روضة 6 66 23-02-18, 02:01 AM
آخر رد: ابو روضة
  [VB.NET] ممكن كود خفظ البيانات فى الــMy.Settings MOSTAFA.KAMEL 12 80 22-02-18, 01:02 AM
آخر رد: spoony
  [VB.NET] ممكن استفسار بسيط وكود فترة تجريبي للبرنامج MOSTAFA.KAMEL 0 41 16-02-18, 10:36 PM
آخر رد: MOSTAFA.KAMEL
  [VB.NET] ممكن حل المشكلة التعديل على البيانات فى MYsql MOSTAFA.KAMEL 1 30 16-02-18, 02:02 AM
آخر رد: MOSTAFA.KAMEL

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم