تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ممكن اعرف ازاي اربط بروجيكتين ببعض
#1
السلام عليكم
اريد ان اربط بروجيكتين ببعض عن طريق اني مثلا لو عملت حاجه في البورجيكت التاني تنضاف في الاول
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
لما تعمل حاجة في البروجكت الثاني تنضاف في الأول تحتاج لما يسمى المراسلة بينهم، وهي تعتمد في الفكرة.

https://msdn.microsoft.com/en-us/library...-snippet-2
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ممكن شرح لطريقة ربط أكثر من جدول اكسس ؟ أبووسم 5 135 24-02-17, 12:23 AM
آخر رد: أبووسم
  [سؤال] كيف اربط الوورد مع الفيجوال بيسك انوار القصيم 7 1,350 17-02-17, 01:18 PM
آخر رد: محمد عمار
  [سؤال] كيف اربط بين 3 كومبو بوكس لو سمحتم farhat 8 244 06-02-17, 02:00 AM
آخر رد: farhat
  ممكن احد يساعدني في التكست بوكس محمد بوقزاحة 4 103 01-02-17, 07:04 PM
آخر رد: محمد بوقزاحة
  ممكن كود البوتن بالشكل ده MOSTAFA.KAMEL 7 220 24-01-17, 02:14 AM
آخر رد: مساعدة
  [VB.NET] ممكن حل مشكلة الكود MOSTAFA.KAMEL 1 183 22-01-17, 09:37 PM
آخر رد: MOSTAFA.KAMEL
  ممكن يا جماعة سورس كود لبرنامج إدارة كافيه المبرمج العبقري 0 118 01-01-17, 01:31 PM
آخر رد: المبرمج العبقري
  ممكن كود الفرق بين وقتين Riad Soft 3 1,976 18-12-16, 08:48 PM
آخر رد: gigantic
  ممكن شرح هذا الكود؟ rafaag777 1 230 08-12-16, 11:33 PM
آخر رد: الماجيك مسعد
  ممكن تفيدونا في DevExpress adel27 5 764 08-12-16, 07:31 PM
آخر رد: Atef Bidier

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم