تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ممكن اعرف ازاي اربط بروجيكتين ببعض
#1
السلام عليكم
اريد ان اربط بروجيكتين ببعض عن طريق اني مثلا لو عملت حاجه في البورجيكت التاني تنضاف في الاول
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
لما تعمل حاجة في البروجكت الثاني تنضاف في الأول تحتاج لما يسمى المراسلة بينهم، وهي تعتمد في الفكرة.

https://msdn.microsoft.com/en-us/library...-snippet-2
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] شباب ازاي اعمل شريط في فجوال 2010 A12 1 98 07-02-19, 11:23 PM
آخر رد: princelovelorn
  ممكن طريقة انهاء يومية للكاشير atef_020 14 466 22-01-19, 03:58 AM
آخر رد: asemshahen5
  ممكن رد عل هذا السؤال fouadhdfouad 3 148 10-01-19, 09:16 PM
آخر رد: princelovelorn
  ممكن حل الاسئله بلغة بيسك HudaALslman 1 146 04-01-19, 03:01 PM
آخر رد: اسامه الهرماوي
  [سؤال] ممكن حل لمشكلة الرفع في فجوال بيسك A12 1 126 29-12-18, 02:17 PM
آخر رد: اسامه الهرماوي
  ممكن حل السؤال HudaALslman 2 189 15-12-18, 03:59 PM
آخر رد: HudaALslman
  [VB.NET] ممكن كود تسجيل الدخول لموقع تويتر عبر httpwebrequst الماجيك مسعد 4 231 08-12-18, 02:24 AM
آخر رد: الماجيك مسعد
  [VB.NET] فكرة مشروع لا اعرف كيف اجسدها عمليا larbihamri 3 195 04-12-18, 12:26 PM
آخر رد: larbihamri
Photo ممكن حل لمشكلة رسالة التفعيل للديف اكسبرس سلامه محمد11 1 154 26-11-18, 03:15 AM
آخر رد: elgokr
  ممكن اعرف ما هو باترين هذا الرابط ابو روضة 2 206 24-11-18, 12:22 AM
آخر رد: ابو روضة

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم