تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ممكن اعرف ازاي اربط بروجيكتين ببعض
#1
السلام عليكم
اريد ان اربط بروجيكتين ببعض عن طريق اني مثلا لو عملت حاجه في البورجيكت التاني تنضاف في الاول
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
لما تعمل حاجة في البروجكت الثاني تنضاف في الأول تحتاج لما يسمى المراسلة بينهم، وهي تعتمد في الفكرة.

https://msdn.microsoft.com/en-us/library...-snippet-2
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] ممكن حل للمشكلة البسيطه دي ScreamVoice 2 45 أمس, 07:25 PM
آخر رد: ScreamVoice
  ممكن تحويل هذا الكود للسى شارب لو سمحتم ابو روضة 9 181 06-10-18, 02:07 AM
آخر رد: ابو روضة
Lightbulb [VB.NET] هذا الخطأ لا اعرف ما هو Hosam Ashraf Elwakel 1 58 26-09-18, 12:28 AM
آخر رد: elgokr
  محتاج اعرف اذاى اشفر برنامج فيجول بيسك naderalkeng54 1 74 23-09-18, 09:35 PM
آخر رد: elgokr
  ممكن مساعده اريد وضع مواعيد للحجوزات وعند ادخال قيمة وقت معين يعطي رساله بان الوقت ده thementalist 6 164 14-09-18, 08:47 PM
آخر رد: حريف برمجة
  ممكن حل لمشكلتي tofe90 3 97 04-09-18, 01:46 AM
آخر رد: elgokr
  [VB.NET] اريد تظبيط مشروعي الى الافضل ممكن مساعدتي 0theghost0 3 146 03-09-18, 06:16 AM
آخر رد: elgokr
  [VB.NET] ممكن شرح بكل مايتعلق بـ DataGridView 0theghost0 3 708 14-08-18, 08:55 PM
آخر رد: elgokr
  ممكن مساعدة في ارسال رسالة بي لغة العربية الزوي 22 587 12-08-18, 04:56 AM
آخر رد: الزوي
  هل ممكن اربح من البرمجة ابو روضة 10 289 08-08-18, 03:41 AM
آخر رد: محمد اسماعيل

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم