تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[vb6.0] سؤال فى داتا ريبورت عن كيفية طباعة سجل واحد فقط
#1
اخوانى واحبابى الفضلاء واساتذتى بعد السلام عليكم والثناء على رسول الله بطلب الصلاة والسلام عليه ارجو من حضراتكم مساعدتى 
الموضوع انى شرعت فى عمل برنامج وطباعة تقرير من داتا بقاعدة بيانات اكسس والتقرير مربوط بالقاعدة عن طريق الاداة داتا انفايرونمنت ولكن عند طباعة تقرير يتم طباعة ماهو فى قاعدة البيانات جميعا السؤال ارجو من سيادتكم توضيح طريقة طباعة سجل واحد فقط من قاعدة البيانات مع العلم ان ربط البرنامج بالقاعدة عن طريق الاداة adodc وربط التقرير بالاداة داتا انفايرونمنت 
سؤال تانى ' ايه طريقة طباعة تقرير من تيكست بوكس على طول يعنى انا فى فورم كتبت بيانات طالب ومحتاج اطبعها فى تقرير بحيث ان المكتوب فى تيكست بوكس فى الفورم هو البيانات اللى ظاهرة فى التقرير حتى قبل التصدير لقاعدة البيانات 
ارجو المساعدة مع العلم يا اخوانى انى براسلكم من موبايل فمش هاعرف اخد نسخة من التطبيق اللى بعمله واعرضه عليكم 
واشكركم كتير .
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم
لا بد ترفع لنا نسخة حتى نساعد بعض ونوصل للحل
الرد }}}}
#3
اخى امير حياك الله قلت لك انى اتواصل معكم عبر الهاتف المحمول وليس عندى اى امكانية للرفع ارجوكم اريد الطريقة لأنى انا عايز اعملها بنفسى كمان بمساعدتكم بعد الله عز وجل عشان اتعلم

انا كمان شايف ان السؤال متفسر خالص ارجو الافادة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: princeofislam , princeofislam
#4
اخواتى انا مش جديد فى منتداكم ولكن انقطعت فترة للسفر بس هى كانت نفس الطريقة بردو اسئلة كتير ومحدش بيجاوب
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

أهلا بك أخي الكريم , يمكنك إستخدام هذا الكود في عرض سجل واحد فقط في التقرير وهو مربوط بإستخدام الداتا انفايرونمنت :

PHP كود :
If DataEnvironment1.Recordsets.Item(1).State 1 Then DataEnvironment1.Recordsets.Item(1).Close
DataEnvironment1
.Recordsets.Item(1).Open "Select * From Table1 Where ID=1"

If DataEnvironment1.Recordsets.Item(1).RecordCount <= 0 Then
   MsgBox 
"لم يتم العثور على نتيجة"vbOKOnly vbExclamation"تنبيه"
   
Exit Sub
End 
If

DataReport1.Refresh

DataReport1
.Show 
الرد }}}}
#6
تم الحل ولكم جزيل الشكر والعرفان بإحترامى والرد علي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: Ahmed_Mansoor , Ahmed_Mansoor , السيد الغالي


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [مثال] كيفية وضع ايقونة للبرنامج بجوار الساعة أبوسعود 1 42 23-05-17, 12:15 PM
آخر رد: alma2
  [سؤال] كيفية اضافة استعلام وحفظه في قاعدة بيانات أبوسعود 4 100 17-05-17, 02:56 PM
آخر رد: أبوسعود
  سؤال أريد أن أكتب رقم الزبون في التكست بوكس وأعرض فواتير الزبون في التقرير فيصل علي 2 80 08-05-17, 08:57 PM
آخر رد: فيصل علي
  [سؤال] كريستال ريبورت 10 o_zeyad 1 386 06-05-17, 12:23 AM
آخر رد: mosamosa
  [سؤال] كيفية انشاء حقل من نوع ترقيم تلقائي بالفيجول بيسك 6 أبوسعود 6 171 27-04-17, 09:46 PM
آخر رد: أبوسعود
  سؤال حوال اداة التاريخ والوقت مع التقارير كنونو 2 79 27-04-17, 05:17 PM
آخر رد: كنونو
  [vb6.0] ارجو المساعدة باجراء البحث بين MSHFlexGrid1 و MSHFlexGrid2 بحقل واحد و إجراء عملية ح عبدالقادرعواد 6 152 27-04-17, 11:56 AM
آخر رد: عبدالقادرعواد
  سؤال عن القوائم السريعة كنونو 3 145 20-04-17, 11:25 PM
آخر رد: السيد الغالي
  سؤال حول الأداة datacombo المبرمج العتيق 2 109 03-04-17, 01:23 AM
آخر رد: المبرمج العتيق
  سؤال حول الأداة datareport فى برنامج مرفق المبرمج العتيق 4 166 26-03-17, 04:16 PM
آخر رد: Ahmed_Mansoor

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم