تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[vb6.0] سؤال فى داتا ريبورت عن كيفية طباعة سجل واحد فقط
#1
اخوانى واحبابى الفضلاء واساتذتى بعد السلام عليكم والثناء على رسول الله بطلب الصلاة والسلام عليه ارجو من حضراتكم مساعدتى 
الموضوع انى شرعت فى عمل برنامج وطباعة تقرير من داتا بقاعدة بيانات اكسس والتقرير مربوط بالقاعدة عن طريق الاداة داتا انفايرونمنت ولكن عند طباعة تقرير يتم طباعة ماهو فى قاعدة البيانات جميعا السؤال ارجو من سيادتكم توضيح طريقة طباعة سجل واحد فقط من قاعدة البيانات مع العلم ان ربط البرنامج بالقاعدة عن طريق الاداة adodc وربط التقرير بالاداة داتا انفايرونمنت 
سؤال تانى ' ايه طريقة طباعة تقرير من تيكست بوكس على طول يعنى انا فى فورم كتبت بيانات طالب ومحتاج اطبعها فى تقرير بحيث ان المكتوب فى تيكست بوكس فى الفورم هو البيانات اللى ظاهرة فى التقرير حتى قبل التصدير لقاعدة البيانات 
ارجو المساعدة مع العلم يا اخوانى انى براسلكم من موبايل فمش هاعرف اخد نسخة من التطبيق اللى بعمله واعرضه عليكم 
واشكركم كتير .
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم
لا بد ترفع لنا نسخة حتى نساعد بعض ونوصل للحل
الرد }}}}
#3
اخى امير حياك الله قلت لك انى اتواصل معكم عبر الهاتف المحمول وليس عندى اى امكانية للرفع ارجوكم اريد الطريقة لأنى انا عايز اعملها بنفسى كمان بمساعدتكم بعد الله عز وجل عشان اتعلم

انا كمان شايف ان السؤال متفسر خالص ارجو الافادة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
اخواتى انا مش جديد فى منتداكم ولكن انقطعت فترة للسفر بس هى كانت نفس الطريقة بردو اسئلة كتير ومحدش بيجاوب
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

أهلا بك أخي الكريم , يمكنك إستخدام هذا الكود في عرض سجل واحد فقط في التقرير وهو مربوط بإستخدام الداتا انفايرونمنت :

PHP كود :
If DataEnvironment1.Recordsets.Item(1).State 1 Then DataEnvironment1.Recordsets.Item(1).Close
DataEnvironment1
.Recordsets.Item(1).Open "Select * From Table1 Where ID=1"

If DataEnvironment1.Recordsets.Item(1).RecordCount <= 0 Then
   MsgBox 
"لم يتم العثور على نتيجة"vbOKOnly vbExclamation"تنبيه"
   
Exit Sub
End 
If

DataReport1.Refresh

DataReport1
.Show 
الرد }}}}


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  طباعة الدرجة باللون الاحمر اذا كانت اكثر من 50 haiderkh 7 80 أمس, 05:42 PM
آخر رد: haiderkh
  استفسار عن اضافة اكثر من صورة الي رقم واحد عمر سالم 0 52 21-02-17, 10:40 PM
آخر رد: عمر سالم
  استفسار عن اضافة اكثر من صورة الي رقم واحد عمر سالم 0 23 21-02-17, 10:30 PM
آخر رد: عمر سالم
  كيفية تعديل مواصفات حقل فى جدول abosara 0 27 21-02-17, 04:23 AM
آخر رد: abosara
  سؤال عن قاعدة البيانات اكسس مبرمج جديد 5 103 17-02-17, 01:27 PM
آخر رد: مبرمج جديد
  كيفية نسخ محتويات الأداة List جورج190 2 73 14-02-17, 10:49 PM
آخر رد: جورج190
  [ تمّ الحل ] : طباعة محتوى الليست فيو عبد العزيز البسكري 8 135 13-02-17, 11:08 PM
آخر رد: عبد العزيز البسكري
  [سؤال] عايز كيفية التعامل مع scanner ابو عيسى 0 39 12-02-17, 04:54 PM
آخر رد: ابو عيسى
  كيفية ضبط هذه المقارنة بشكل صحيح في تاريح عمر سالم 13 165 08-02-17, 02:36 PM
آخر رد: عمر سالم
  [ تمّ الحل ] : تغيير خلفية الأكتيف ريبورت من خلال الكومبوبوكس عبد العزيز البسكري 4 130 07-02-17, 03:34 PM
آخر رد: larbihamri

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم