تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ازاى اعد عدد الصفوف عند البحث بين تاريخين
#1
عندى داتا جريد فيو  مربوطة باكسس عند طريق المعالج ازاى بعد اما احدد تاريخين عن طريق datetimepicker يظهرلى الصفوف اللى بين التاريخين دول ويعدهم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم
يجب اضافة (Query) جديد الى الـ (DataTable) في الـ (DataSet) و تحدد شرط التاريخين في جملة الاستعلام و بعد ذلك تقوم بملأ الـ (DataSet) بجملة الاستعلام الجديدة
على العموم ان كان كلامي غير واضح بالنسبة لك اضف مثال و سيتم التعديل عليه بإذن الله

تحياتي ..
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ممدوح , ممدوح


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مساعدة في كود البحث أبووسم 9 232 08-09-17, 09:44 PM
آخر رد: أبووسم
  [VB.NET] مشكلة البحث بين تاريخيين مبرمج مبتدا 18 480 06-08-17, 08:16 PM
آخر رد: sendbad100
  البحث باستخدام textbox و combobox تناسيم 2 123 30-07-17, 09:01 PM
آخر رد: ممدوح الخطيب
  [VB.NET] البحث عن اي جزء من أي كلمة في مربع نص واحد waelalmsry75 7 293 24-07-17, 03:03 AM
آخر رد: waelalmsry75
  [VB.NET] ازاى افك ضغط ملف مضاف للريسورس مثل costura.libcurl.net.dll.zip Embedded-Resource يريت الماجيك مسعد 10 289 12-07-17, 10:51 PM
آخر رد: الماجيك مسعد
  [سؤال] استفسار كتابة كود البحث لتحديد بيانات محدده Marwan9990 7 214 04-07-17, 02:36 PM
آخر رد: حريف برمجة
  سؤال في البحث في أداة Treeview visual studio 3 170 01-07-17, 06:56 AM
آخر رد: silverlight
  البحث فوق الفورم abdulla2 0 112 27-06-17, 02:54 AM
آخر رد: abdulla2
  مساعدة في كود الاضافة والتخزين و الحذف والتعديل و البحث khaled12345 5 308 16-06-17, 08:17 PM
آخر رد: khaled12345
  البحث بحرف abdelbasyer 0 146 14-06-17, 06:25 PM
آخر رد: abdelbasyer

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم