تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ازاى اعد عدد الصفوف عند البحث بين تاريخين
#1
عندى داتا جريد فيو  مربوطة باكسس عند طريق المعالج ازاى بعد اما احدد تاريخين عن طريق datetimepicker يظهرلى الصفوف اللى بين التاريخين دول ويعدهم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم
يجب اضافة (Query) جديد الى الـ (DataTable) في الـ (DataSet) و تحدد شرط التاريخين في جملة الاستعلام و بعد ذلك تقوم بملأ الـ (DataSet) بجملة الاستعلام الجديدة
على العموم ان كان كلامي غير واضح بالنسبة لك اضف مثال و سيتم التعديل عليه بإذن الله

تحياتي ..
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ممدوح , ممدوح


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكلة في البحث بالتاريخ ____وايضا ____ بين تاريخين khaled12345 7 92 منذ 3 ساعة مضت
آخر رد: khaled12345
  البحث باستخدام Rich Box khaled12345 9 98 22-05-17, 02:34 PM
آخر رد: khaled12345
  البحث في قاعدة بيانات اكسس hatem555 6 128 22-05-17, 02:53 AM
آخر رد: hatem555
  البحث او الفلتر باكثر من اسم من داخل عمود Name khaled12345 2 67 21-05-17, 08:18 AM
آخر رد: khaled12345
  عملية البحث بين تاريخين khaled12345 8 113 19-05-17, 11:28 PM
آخر رد: khaled12345
  مشكلة في كود البحث فرجاء المساعدة khaled12345 5 90 19-05-17, 03:50 PM
آخر رد: khaled12345
  حساب عدد الصفوف في الداتا جريد فيو khaled12345 7 119 16-05-17, 09:17 PM
آخر رد: محمود بكرى
  كيف بهذا البحث rabeh.ram 2 81 16-05-17, 01:25 AM
آخر رد: alma2
  [VB.NET] عايز اعرف ازاى اعمل برنامج بقاعدة بيانات xaml MOSTAFA.KAMEL 3 105 13-05-17, 11:01 PM
آخر رد: العواد الصغير
  مساعدة في البحث في الداتا جريد فيو khaled12345 2 88 10-05-17, 11:17 AM
آخر رد: khaled12345

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم