تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ازاى اعد عدد الصفوف عند البحث بين تاريخين
#1
عندى داتا جريد فيو  مربوطة باكسس عند طريق المعالج ازاى بعد اما احدد تاريخين عن طريق datetimepicker يظهرلى الصفوف اللى بين التاريخين دول ويعدهم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم
يجب اضافة (Query) جديد الى الـ (DataTable) في الـ (DataSet) و تحدد شرط التاريخين في جملة الاستعلام و بعد ذلك تقوم بملأ الـ (DataSet) بجملة الاستعلام الجديدة
على العموم ان كان كلامي غير واضح بالنسبة لك اضف مثال و سيتم التعديل عليه بإذن الله

تحياتي ..
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ممدوح , ممدوح


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ازاى اصمم جدول فى قاعدة بيانات 2D noway 5 87 أمس, 04:27 AM
آخر رد: khodor1985
  مطلوب كود جمع عدد غياب الموظفين بين تاريخين nmst70 5 116 16-02-17, 10:01 PM
آخر رد: Adrees
  البحث بجزء من التاريخ أسامة السالمي 6 93 16-02-17, 03:19 PM
آخر رد: أسامة السالمي
  [سؤال] استفسار بخصوص انواع كود البحث.. Marwan9990 1 81 03-02-17, 07:09 PM
آخر رد: مساعدة
  [VB.NET] ازاى اتحقق ان الصف رقم 1 فى العمود رقم 7 فيه قيمة وليس فارغ؟ فى ليست فيو الماجيك مسعد 10 211 31-01-17, 07:03 AM
آخر رد: الماجيك مسعد
  [VB.NET] البحث التلقائي tifagreet 1 73 30-01-17, 06:07 PM
آخر رد: مساعدة
  البحث قى listbox Mohamed20 1 81 27-01-17, 07:12 AM
آخر رد: مساعدة
  [VB.NET] مساعدة في نقل الصنف من شاشه البحث الي فاتوره الشراء gmailali 6 182 24-01-17, 08:32 PM
آخر رد: gmailali
  [VB.NET] طلب تعديل كود بحث من البحث في الاكسس الى البحث بالسكيول وشكراً m22sf 3 95 22-01-17, 01:39 PM
آخر رد: thevirus
  [VB.NET] كيف يتم البحث فى ليست فيو موجودة فى فورم اخر الماجيك مسعد 15 265 19-01-17, 08:33 PM
آخر رد: الماجيك مسعد

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم