تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استدعاء داتا من الداتا بيز عن طريق المعالج
#1
عندى داتا بيز فيها جدول بيتكتب فيها رقام الساب والخانة اللى جنبها اسم الموظف تمام انا عاوز بقى لما اجى اعمل تكست بوكس1 واكتب فية رقم الساب يجبلى فى تكست بوكس 2 عند الضغط على زرار يجبلى فى تكست بوكس 2 اسم الموظف يعنى يستدعى اسم الموظف من الداتا بيز بناءا على رقن الساب


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
اذا كان قصدك تستعلم عن الرقم وتجلب الاسم فالمنتدى مليء بهذا النوع من الطلب.
كل مااعرفه في البرمجة تجدونه هنا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: araxis
#3
وين اخى؟؟؟ عن طريق المغالج
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
هذي دالة وضعتها قبل قليل رد لأحد الاعضاء عدلتها لك
PHP كود :
Public Function GetEmployeeName(SapNo As Integer) As String
    Dim cmd 
As New OleDbCommand(String.Format("SELECT [Employee-Name] FROM [Users] WHERE [Sap-No]={0}"SapNo), cnn)
    
cnn.Open()
    
Dim ret As String cmd.ExecuteScalar
    cnn
.Close()
    Return 
ret
End 
Function 

فقط استدعيها وارسل لها رقم الساب ترجع لك باسم الموظف

هل تستخدم طريقة المعالج؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: سعود , araxis , thevirus , noway
#5
الان عملت ربط عن طريق المعالج وهذا هو الكود
PHP كود :
Public Class Form1
    Dim dt 
As DataTable
    Private Sub TbBindingNavigatorSaveItem_Click
(sender As ObjectAs EventArgsHandles TbBindingNavigatorSaveItem.Click
        Me
.Validate()
 
       Me.TbBindingSource.EndEdit()
 
       Me.TableAdapterManager.UpdateAll(Me.DbDataSet)

 
   End Sub

    Private Sub Form1_Load
(sender As ObjectAs EventArgsHandles MyBase.Load
        
'TODO: This line of code loads data into the 'DbDataSet.tb' table. You can move, or remove it, as needed.
        Me.TbTableAdapter.Fill(Me.DbDataSet.tb)
        dt = New DataTable
        dt = DbDataSet.Tables(0)
    End Sub

    Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
        Dim dr() As DataRow
        dr = dt.Select("tid=" & Val(TextBox1.Text) & "")
        If dr.Length > 0 Then
            TextBox2.Text = dr(0)(1).ToString
        End If
    End Sub
End Class 
كل مااعرفه في البرمجة تجدونه هنا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: araxis , noway
#6
لو التكست بوكس مش مكتوب فية ارقام بيجبلى ايرور فى السطر دة
  dr = dt.Select("tid=" & Val(TextBox1.Text) & "")
عشان انا ساعات بكتب ارقام وحروف مع بعض
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
ياريت الافادة

؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
?????????????????????????
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
اذا كان نوع الحقل الذي تبحث به رقمي فيجب ان يحتوي ارقاما
                                                        Heart سبحان الله والحمد لله ولا اله الا الله والله اكبر  Heart
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
هو ال 2 مع بعض ارقام وحروف
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكلة تظهر في البرنامج بسبب الداتا بيس اكسس khaled12345 2 49 أمس, 07:41 AM
آخر رد: khaled12345
  تصفير الداتا جريد فيو عند كل إضافه جديدة. nassery99 12 152 15-10-17, 11:08 PM
آخر رد: nassery99
  احتاج كود لطباعة الصور المخزنة في الداتا بيز Access sajakh 0 26 14-10-17, 10:33 PM
آخر رد: sajakh
  [VB.NET] فتح نموذج بناءا علي قيمة في الداتا جريد فيو haithammoftah 3 63 14-10-17, 07:55 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
Thumbs Up كيفية تشغيل وإغلاق الادوات الذكية لويندوز 7 عن طريق الكود رمضان محمد 6 897 11-10-17, 08:48 PM
آخر رد: رمضان محمد
  تسجيل دخول موقع عن طريق Httprequest pos . للخبراء فقط kingofring 5 143 05-10-17, 01:39 AM
آخر رد: kingofring
  تسمية زرار الداتا قريد فيو ..؟ طـلال 2 58 28-09-17, 12:48 AM
آخر رد: طـلال
  [VB.NET] اخذ نسخة احتياطية عن طريق المشروع محمد بوقزاحة 4 106 27-09-17, 10:48 AM
آخر رد: محمد بوقزاحة
  المساعدة في عمل برنامج حساب مجموع عدد حدود من السلسلة بإدخالها عن طريق لوحة المفاتيح Amjad 0 55 08-09-17, 04:02 PM
آخر رد: Amjad
  [سؤال] كيفية معرف اسماء كل Button الموجودة فى الفروم عن طريق كلاس alims 8 168 04-09-17, 11:27 PM
آخر رد: alims

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم