تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استدعاء داتا من الداتا بيز عن طريق المعالج
#1
عندى داتا بيز فيها جدول بيتكتب فيها رقام الساب والخانة اللى جنبها اسم الموظف تمام انا عاوز بقى لما اجى اعمل تكست بوكس1 واكتب فية رقم الساب يجبلى فى تكست بوكس 2 عند الضغط على زرار يجبلى فى تكست بوكس 2 اسم الموظف يعنى يستدعى اسم الموظف من الداتا بيز بناءا على رقن الساب


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
اذا كان قصدك تستعلم عن الرقم وتجلب الاسم فالمنتدى مليء بهذا النوع من الطلب.
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
رحمك الله أبا الليث
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: araxis
#3
وين اخى؟؟؟ عن طريق المغالج
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
هذي دالة وضعتها قبل قليل رد لأحد الاعضاء عدلتها لك
PHP كود :
Public Function GetEmployeeName(SapNo As Integer) As String
    Dim cmd 
As New OleDbCommand(String.Format("SELECT [Employee-Name] FROM [Users] WHERE [Sap-No]={0}"SapNo), cnn)
    
cnn.Open()
    
Dim ret As String cmd.ExecuteScalar
    cnn
.Close()
    Return 
ret
End 
Function 

فقط استدعيها وارسل لها رقم الساب ترجع لك باسم الموظف

هل تستخدم طريقة المعالج؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: سعود , araxis , thevirus , noway
#5
الان عملت ربط عن طريق المعالج وهذا هو الكود
PHP كود :
Public Class Form1
    Dim dt 
As DataTable
    Private Sub TbBindingNavigatorSaveItem_Click
(sender As ObjectAs EventArgsHandles TbBindingNavigatorSaveItem.Click
        Me
.Validate()
 
       Me.TbBindingSource.EndEdit()
 
       Me.TableAdapterManager.UpdateAll(Me.DbDataSet)

 
   End Sub

    Private Sub Form1_Load
(sender As ObjectAs EventArgsHandles MyBase.Load
        
'TODO: This line of code loads data into the 'DbDataSet.tb' table. You can move, or remove it, as needed.
        Me.TbTableAdapter.Fill(Me.DbDataSet.tb)
        dt = New DataTable
        dt = DbDataSet.Tables(0)
    End Sub

    Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
        Dim dr() As DataRow
        dr = dt.Select("tid=" & Val(TextBox1.Text) & "")
        If dr.Length > 0 Then
            TextBox2.Text = dr(0)(1).ToString
        End If
    End Sub
End Class 
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
رحمك الله أبا الليث
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: araxis , noway
#6
لو التكست بوكس مش مكتوب فية ارقام بيجبلى ايرور فى السطر دة
  dr = dt.Select("tid=" & Val(TextBox1.Text) & "")
عشان انا ساعات بكتب ارقام وحروف مع بعض
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
ياريت الافادة

؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
?????????????????????????
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
اذا كان نوع الحقل الذي تبحث به رقمي فيجب ان يحتوي ارقاما
                                                        Heart سبحان الله والحمد لله ولا اله الا الله والله اكبر  Heart
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
هو ال 2 مع بعض ارقام وحروف
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  طريق الكتابة على التكست بوكس aftfm 5 50 منذ 2 ساعة مضت
آخر رد: Fantastico
  كيفية تغير لون ال button اللي في الفورم بمعلومات في الداتا جريد فيو khaled12345 2 75 منذ 3 ساعة مضت
آخر رد: khaled12345
  كيفية تشغيل وإغلاق الادوات الذكية لويندوز 7 عن طريق الكود رمضان محمد 0 14 منذ 6 ساعة مضت
آخر رد: رمضان محمد
  ارسال بيانات عن طريق الإنترنت أسامة السالمي 7 132 22-05-17, 04:43 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
  [سؤال] كود فتح الاوتوكاد عن طريق الفجوال 2008 gharib 3 75 21-05-17, 06:46 PM
آخر رد: gharib
  سؤال فى الداتا جريد salah mansour 1 99 21-05-17, 12:09 AM
آخر رد: boudyonline
  ممكن طريقة عمل راديو اذاعات القرآن الكريم عن طريق aassa 5 89 20-05-17, 12:49 AM
آخر رد: alma2
  حساب عدد الصفوف في الداتا جريد فيو khaled12345 7 125 16-05-17, 09:17 PM
آخر رد: محمود بكرى
  ربط الاجهزة عن طريق ال Bluetooth mohamed haroon 0 33 16-05-17, 03:53 PM
آخر رد: mohamed haroon
  سؤال بخصوص التحكم بالمحرك عن طريق الحاسوب Basil Abdallah 2 65 16-05-17, 12:29 AM
آخر رد: alma2

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم