تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] عايزة اربط الداتا جريد في الفيجوال بيسك .net باداة الريبورت فيور عشان تطلع التقرير
#1
السلام عليكم

احتاج للمساعدة 

المعطيات 

عندي برنامج للبنك بلغة الفيجوال بيسك دوت نت عبارة عن 7 شاشات لاضافة عميل والبحث عنه واضافة ايداعات واجراء سحب وعمل تقارير والبرنامج متصل بقاعدة بيانات سيكوال سيرفر

وقمت بعمل تقرير متصل بجدول Actions من جداول قاعدة البيانات عن طريق اداة الريبورت فيور

ازاى اربط اداة الريبورت فيور بالداتا جريد عشان تعرض لى الحقول اللى انا مختاراها بس في الداتا جريد

انا ضفت البرنامج اللي شغالة عليه وقاعدة البيانات عشان يكون اوضح

وربنا يجعله في ميزان حسانتكم


الملفات المرفقة
.rar   Bank Project.rar (الحجم : 772.89 ك ب / التحميلات : 40)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
عفوا الموضوع غير واضح
يعنى انتى عايزه تعرضى البيانات اللى الجريد فى الطباعه ؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
شكرا لرد حضرتك
انا عايزة اعمل تقرير يعرض لي حقول معينة من الجدول بشروط معينة احددها سواء عن طريق انى اضيف داتا جريد واعمل عليها جملة سليكت واربطها باداة التيم فيور زى ما كنت بعمل مع الداتا كنترول
او من غير الداتا جريد خالص والتقرير يطلع مباشرة باداة الريبورت فيور بس لكن برضه عن طريق تحديد حقول معينة وبشروط معينة
انا مش عارفة الكود اللى هيربط الداتا جريد بالريبورت فيور هيكون ازاى
ولو من غير الداتا جريد والتقرير يطلع مباشرة هيكون ازاى
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  سؤال فى الداتا جريد salah mansour 1 90 21-05-17, 12:09 AM
آخر رد: boudyonline
  تخزين مباشر بالداتا جريد alma_fandi 2 58 18-05-17, 03:03 AM
آخر رد: alma_fandi
Lightbulb [سؤال] كيف اعمل sutup بالفيجوال بيسك الاصدار2013؟ moh_g 1 55 17-05-17, 05:13 AM
آخر رد: samawi
  حساب عدد الصفوف في الداتا جريد فيو khaled12345 7 119 16-05-17, 09:17 PM
آخر رد: محمود بكرى
Exclamation [سؤال] كيفية التعامل مع الdataset في الوضع المنفصل في الفيجوال البيسك 2010 moh_g 4 109 16-05-17, 06:50 PM
آخر رد: moh_g
  استراد وزتصدير الداتا الي الاكسيل khaled12345 2 112 12-05-17, 06:58 PM
آخر رد: khaled12345
  مساعدة في البحث في الداتا جريد فيو khaled12345 2 87 10-05-17, 11:17 AM
آخر رد: khaled12345
  [VB.NET] ربط فيجوال بيسك 2008 بــ SQL2000 محمد بوقزاحة 2 52 09-05-17, 11:16 AM
آخر رد: محمد بوقزاحة
  كيف اظهر صورة موجودة في picturebox على التقرير مباشرة samawi 22 434 09-05-17, 07:35 AM
آخر رد: samawi
  كيف اظهر بيانات داتا جريد فيو مباشرة على كريستال ريبورت samawi 4 163 07-05-17, 04:30 PM
آخر رد: Adrees

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم