تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكلة كبيرة فى طريح تاريخين من بعض عشان يجيبلى عدد الدقايق مابين التاريخين دول
#1
بطرح تاريخين من بعض عن طريق الدالة دى  date1 = Convert.ToDateTime(DateTimePicker2.Value)
        date2 = Convert.ToDateTime(DateTimePicker3.Value)
        difference = date2.Subtract(date1)
        TextBox14.Text = FormatNumber(difference.TotalDays, 0)
        TextBox15.Text = FormatNumber(difference.TotalHours, 0)
        TextBox16.Text = FormatNumber(difference.TotalMinutes, 0)
اما باجى اطرح بيظهرلى الناتح زى مانتوا شايفين فى الصورة رقم 4441 فى التكست بوكس اللى اسمة diff btw time
اما باجى بقى اسجلة فى الداتا جريد فيو بيظهر على شكل تاريخ مش رقم غيرت الفورمات بتاع ال cell اللى فى لداتا جريد فيو ل time ول number ولكل حاجة ولكن بيظهرلى زى ماهو بردة عاوز اظهرة زى ماموجود فى التكست بوكس كدة رقم بس 4441


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
الحل فى المرفقات (تقليدى شوية بس يحل المشكلة)


الملفات المرفقة
.rar   WindowsApplication1.rar (الحجم : 64.16 ك ب / التحميلات : 17)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ممدوح
#3
هى الفكرة فى الكود اللى انا مستخدمة بيجبلك عدد الدقايق كلها بين التاريخين دة ادق بالنسبة الى ازاى بقى اخلى اللى فى التكست بوكس هو هو الى فى الداتا جريد فيو ميتغيرش

يعنى لو قعدت يوم بيحسبة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
انا عاوز استخدم نفس الكود اللى انا مستخدمة لانة ادق بالنسبة واللى مكتوب فى التكست بوكس هو اللى يتكتب فى الداتا جريد فيو
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
يا كابتن نوع الحقل نربوط في خلية الجريد ايه؟
ثم ان نوع البيانت في الخلية ايه؟
ولو حابب تاخذ قيمة عددية
مثلا زي ما انت عامل بس خليه كذا
PHP كود :
TextBox14.Text val(FormatNumber(difference.TotalDays0)) 

وخلي الحقل رقم اللي راح تحفظ فيه قيمة ال Textbox14
سبحان الله والحمدلله ولا إله إلا الله والله أكبر
 رَبِّ اغْفِرْ لِي وَلِوَالِدَيَّ
Heart
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ممدوح
#6
فى الداتا جريد فيو الحقل معمول non formatting بغيرة لnumeric بيظهر n2 n3 كدة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
لو ارفقت مشروع بسيط لاتضح الامر

لماذا لم تستخدم difference في العمود مباشرة.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
المثال فى المرفقات

جربت استخدم difference فى العمود مباشرة منفعش بردة بيغير القيمة لوحدة


الملفات المرفقة
.rar   QA-Prog2.rar (الحجم : 328.62 ك ب / التحميلات : 11)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
اعتذر منك

فمشروعك غير واضح في طريقة عمله.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] مشكلة في حفظ بيانات من الجدولين dark1459 8 115 أمس, 10:35 PM
آخر رد: dark1459
  مشكلة في اجبار المستخدم ان يحفظ صورة في قاعدة بيانات shado1796 96 6,251 أمس, 04:03 AM
آخر رد: khodor1985
  [VB.NET] مشكلة المسارات Fantastico 1 49 24-02-17, 12:40 PM
آخر رد: Master Hacker
  مشكلة ف الحفظ والتعديل بعد تحويل المشروع لملف تنفيذي apo yousef 3 89 23-02-17, 12:28 PM
آخر رد: ssayed111
  مشكلة في عرض النص بالعربي في #Region فقط ali.alfoly 1 76 22-02-17, 02:50 AM
آخر رد: مساعدة
  ار جو المساعدة ما هي مشكلة كود التعديل والحذف boofa2015 2 58 21-02-17, 10:58 AM
آخر رد: boofa2015
  [VB.NET] مشكلة في كيفية اعادة الاتصال في TcpClient YazanOtoum 1 60 20-02-17, 01:03 PM
آخر رد: YazanOtoum
  [VB.NET] كيفية حل مشكلة Global.[String] فى ملف Settings.Designer.vb الماجيك مسعد 2 62 20-02-17, 03:08 AM
آخر رد: الماجيك مسعد
  [VB.NET] مشكلة في حدف صورة من مسار بمجلد بالكمبيوتر ناصر شير 6 123 18-02-17, 02:37 PM
آخر رد: ناصر شير
  [سؤال] حل مشكلة برنامج لتغير التاريخ عبدالرحمن المكاوي 6 145 17-02-17, 11:19 PM
آخر رد: EnormousSoft

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم