تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكلة كبيرة فى طريح تاريخين من بعض عشان يجيبلى عدد الدقايق مابين التاريخين دول
#1
بطرح تاريخين من بعض عن طريق الدالة دى  date1 = Convert.ToDateTime(DateTimePicker2.Value)
        date2 = Convert.ToDateTime(DateTimePicker3.Value)
        difference = date2.Subtract(date1)
        TextBox14.Text = FormatNumber(difference.TotalDays, 0)
        TextBox15.Text = FormatNumber(difference.TotalHours, 0)
        TextBox16.Text = FormatNumber(difference.TotalMinutes, 0)
اما باجى اطرح بيظهرلى الناتح زى مانتوا شايفين فى الصورة رقم 4441 فى التكست بوكس اللى اسمة diff btw time
اما باجى بقى اسجلة فى الداتا جريد فيو بيظهر على شكل تاريخ مش رقم غيرت الفورمات بتاع ال cell اللى فى لداتا جريد فيو ل time ول number ولكل حاجة ولكن بيظهرلى زى ماهو بردة عاوز اظهرة زى ماموجود فى التكست بوكس كدة رقم بس 4441


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
الحل فى المرفقات (تقليدى شوية بس يحل المشكلة)


الملفات المرفقة
.rar   WindowsApplication1.rar (الحجم : 64.16 ك ب / التحميلات : 27)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ممدوح
#3
هى الفكرة فى الكود اللى انا مستخدمة بيجبلك عدد الدقايق كلها بين التاريخين دة ادق بالنسبة الى ازاى بقى اخلى اللى فى التكست بوكس هو هو الى فى الداتا جريد فيو ميتغيرش

يعنى لو قعدت يوم بيحسبة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
انا عاوز استخدم نفس الكود اللى انا مستخدمة لانة ادق بالنسبة واللى مكتوب فى التكست بوكس هو اللى يتكتب فى الداتا جريد فيو
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
يا كابتن نوع الحقل نربوط في خلية الجريد ايه؟
ثم ان نوع البيانت في الخلية ايه؟
ولو حابب تاخذ قيمة عددية
مثلا زي ما انت عامل بس خليه كذا
PHP كود :
TextBox14.Text val(FormatNumber(difference.TotalDays0)) 

وخلي الحقل رقم اللي راح تحفظ فيه قيمة ال Textbox14
سبحان الله والحمدلله ولا إله إلا الله والله أكبر
 رَبِّ اغْفِرْ لِي وَلِوَالِدَيَّ
Heart
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ممدوح
#6
فى الداتا جريد فيو الحقل معمول non formatting بغيرة لnumeric بيظهر n2 n3 كدة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
لو ارفقت مشروع بسيط لاتضح الامر

لماذا لم تستخدم difference في العمود مباشرة.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
المثال فى المرفقات

جربت استخدم difference فى العمود مباشرة منفعش بردة بيغير القيمة لوحدة


الملفات المرفقة
.rar   QA-Prog2.rar (الحجم : 328.62 ك ب / التحميلات : 23)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
اعتذر منك

فمشروعك غير واضح في طريقة عمله.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكلة عند التعامل مع DevExpress آمل أن أجد لها حلًا أحمد إبراهيم سعد 10 191 أمس, 11:47 PM
آخر رد: أحمد إبراهيم سعد
  [VB.NET] مشكلة اثناء تنفيذ المشروع ظاهر علي 2 59 أمس, 10:56 AM
آخر رد: aliday03
  [VB.NET] مشكلة معايا فى الTEXTBOX MOSTAFA.KAMEL 12 154 22-09-17, 10:45 PM
آخر رد: MOSTAFA.KAMEL
  مشكلة في حفظ الصورة Fantastico 3 79 22-09-17, 04:46 PM
آخر رد: Fantastico
  مشكلة الفورم الشفاف محمود صالح 5 185 22-09-17, 12:47 AM
آخر رد: Fantastico
  [سؤال] ما حل مشكلة تعارض Task مع Sleep؟ السندبااد 6 132 20-09-17, 02:49 PM
آخر رد: السندبااد
  مشكلة في قراءة قيمة من الريجستري سعود الشامان 12 183 19-09-17, 07:59 PM
آخر رد: سعود الشامان
  [سؤال] مشكلة في حذف و تعديل بيانات DataGridView mohammed alnour 4 129 16-09-17, 01:01 AM
آخر رد: mohammed alnour
  [VB.NET] مشكلة في تعديل المشروع مصمم هاوي 9 522 15-09-17, 06:54 PM
آخر رد: مصمم هاوي
  [VB.NET] مشكلة طباعه بيانات من DataGridview رومنس الشوق 4 663 14-09-17, 06:24 PM
آخر رد: محمود صالح

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم