تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكلة كبيرة فى طريح تاريخين من بعض عشان يجيبلى عدد الدقايق مابين التاريخين دول
#1
بطرح تاريخين من بعض عن طريق الدالة دى  date1 = Convert.ToDateTime(DateTimePicker2.Value)
        date2 = Convert.ToDateTime(DateTimePicker3.Value)
        difference = date2.Subtract(date1)
        TextBox14.Text = FormatNumber(difference.TotalDays, 0)
        TextBox15.Text = FormatNumber(difference.TotalHours, 0)
        TextBox16.Text = FormatNumber(difference.TotalMinutes, 0)
اما باجى اطرح بيظهرلى الناتح زى مانتوا شايفين فى الصورة رقم 4441 فى التكست بوكس اللى اسمة diff btw time
اما باجى بقى اسجلة فى الداتا جريد فيو بيظهر على شكل تاريخ مش رقم غيرت الفورمات بتاع ال cell اللى فى لداتا جريد فيو ل time ول number ولكل حاجة ولكن بيظهرلى زى ماهو بردة عاوز اظهرة زى ماموجود فى التكست بوكس كدة رقم بس 4441


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
الحل فى المرفقات (تقليدى شوية بس يحل المشكلة)


الملفات المرفقة
.rar   WindowsApplication1.rar (الحجم : 64.16 ك ب / التحميلات : 22)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ممدوح
#3
هى الفكرة فى الكود اللى انا مستخدمة بيجبلك عدد الدقايق كلها بين التاريخين دة ادق بالنسبة الى ازاى بقى اخلى اللى فى التكست بوكس هو هو الى فى الداتا جريد فيو ميتغيرش

يعنى لو قعدت يوم بيحسبة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
انا عاوز استخدم نفس الكود اللى انا مستخدمة لانة ادق بالنسبة واللى مكتوب فى التكست بوكس هو اللى يتكتب فى الداتا جريد فيو
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
يا كابتن نوع الحقل نربوط في خلية الجريد ايه؟
ثم ان نوع البيانت في الخلية ايه؟
ولو حابب تاخذ قيمة عددية
مثلا زي ما انت عامل بس خليه كذا
PHP كود :
TextBox14.Text val(FormatNumber(difference.TotalDays0)) 

وخلي الحقل رقم اللي راح تحفظ فيه قيمة ال Textbox14
سبحان الله والحمدلله ولا إله إلا الله والله أكبر
 رَبِّ اغْفِرْ لِي وَلِوَالِدَيَّ
Heart
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ممدوح
#6
فى الداتا جريد فيو الحقل معمول non formatting بغيرة لnumeric بيظهر n2 n3 كدة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
لو ارفقت مشروع بسيط لاتضح الامر

لماذا لم تستخدم difference في العمود مباشرة.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
المثال فى المرفقات

جربت استخدم difference فى العمود مباشرة منفعش بردة بيغير القيمة لوحدة


الملفات المرفقة
.rar   QA-Prog2.rar (الحجم : 328.62 ك ب / التحميلات : 16)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
اعتذر منك

فمشروعك غير واضح في طريقة عمله.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكلة في البحث بالتاريخ ____وايضا ____ بين تاريخين khaled12345 7 124 24-05-17, 03:55 PM
آخر رد: khaled12345
  [VB.NET] مشكلة في تعلم لغة vb.net anis789 3 91 24-05-17, 03:08 AM
آخر رد: silverlight
  مشكلة تفعيل ظهور checkbox في الفورم عامر الجبوري 4 87 21-05-17, 02:22 PM
آخر رد: alma2
  حل مشكلة " البرامج لا تعمل" عبدالرحمن المكاوي 4 89 20-05-17, 12:43 AM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
  عملية البحث بين تاريخين khaled12345 8 114 19-05-17, 11:28 PM
آخر رد: khaled12345
  مشكلة في كود البحث فرجاء المساعدة khaled12345 5 94 19-05-17, 03:50 PM
آخر رد: khaled12345
  [VB.NET] حل مشكلة الارقام في الاداة DataGridview أبو نقطة 2 56 19-05-17, 12:10 PM
آخر رد: alma2
  مشكلة في كود جملة ال insert khaled12345 2 64 14-05-17, 10:20 AM
آخر رد: khaled12345
  [VB.NET] مشكلة بسيطة في برنامج بسيط يعتمد على( Multi-Threading) أبو نقطة 5 141 13-05-17, 07:41 AM
آخر رد: أبو نقطة
  مشكلة فى المشروع MOSTAFA.KAMEL 9 214 06-05-17, 03:46 AM
آخر رد: zinom

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم